- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Günaydın tebrikler:)Eki Görüntüle 1975263 Günaydın kızlar
korktuğun gibi olmadı reglde başlamadı henüz
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta: 64.2
Giden:1.2
Yüzde : 1,834
Gelecek hafta hedef : 63.4
@AKovser
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Selamm kızlar ben geldümmm
Çoı yorgunum bugün 3 yerde iş görüşmem vardı dün de 2 yere baktım . Ah ne zormuş kendi isteklerime yönelik bir iş bulmakbu gidişle yine evde oturacağım ... Çalışırken diyetimi çok rahat yapabiliyordum ama evde oturunca sırf yemek geliyor aklıma :///
Siz neler yaptınız bugün çıtırlarrrr :))) @asya_01 ablacım bir türlü resmini göremedim yahu sürekli geç kalıyorumdüğünde çekilince görürüm artık ne yapalım :)))
kızlaar merhaba
bugunku menum
kalkınca:
1tk çörekotu yağı
1sb su
kahvaltı:
1havuç
1 haşlanmış yumurta
ara:
türk kahvesi
öğle:
6 yk kereviz yemeği
1dilim kepek ekmegi
3yk yogurt
ara:
1sb yarım yaglı süt
akşam:
yeşil mercimekli salata
akşam yeşilçay ve türk kahvesi içerim
yatarken yoğurt kürüm var
su:
3lt
spor
40dk yürüyüş (kızı parka götürdüm)
50S cezam vardı onu yaptım
50de mekik çekerim
Bugün yediklerim
Sabah
Açma ve çay
Arada 2 küçük portakal
Öğlen
Semizotlu yoğurt
2dilim ekmek
Akşam
Salata
Kızartmadan çok az aldım
2litre su içtim
480 mekik yan ve düz karışık
1 saate yakın yürüme ama çok hafif tempoda 100 tane squad ve yerde kalça hareketi 200 ip atlama
Menü: sahurda 2 kepekli tost, ufak dilimlerle( yicek bişey yoktu alışveriş yapmamıştım) (evde yemek yemez babam pek, bende günü geçiştircek şeyler yapınca böyle oluyo işte) 1kase yoğurt
İftarda: yarım tavuk göğsünün yarısından fazlası nı tost makinesnde kızarttım, 1kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği.
Spor su malesefki yok. İftardan önce tartıldım, 61.300 @AKovser neden böyle oldu bilmem ama sanırım doğum gününden kalanlar bunlar... yarın % hesaplarım yine yazarım. Bu hafta da benim için berbat geçti, yarından sonrasına bakıcam artık. Kendime haftalık liste hazırlıycam...
başım çok ağrıyo kızlar ya ramazanda böyle olmazdı, acaip agresiftim bugün odamdan dahi çıkmadım. Ptronlarla yine tartıştık, sonunda lanet edip çıkıcam artık çok bıktım oruç oruç sinirimden ağlıycaktım. İnsanlara her ay aynı şeyleri anltmaktan açıklamaya çalışmaktan bıktım. Onlar her ay ilk başta anlamamaktan, 20dakika sonra gidp anlattığımda anlamaktan bıkmadılar. Ay öyle işte...
menüm kızlar bugün niyetliydim Allah kısmet ederse yarında niyetliyim.Çok şükür Rabbime... 3 yıldır oruç tutamıyordum insülinden dolayı muhteşem bir manevi rahatlık Rabbime şükürler olsunn
sahur
2 haş yum
2 parça tavuk
salatalık sütlükahve
iftar
1 tabak kabak
salata
yoğurt turp
sütlükahve
su yatana kadar 2,5 yapmaya çalışıcam
spor 250 twist,620 side bend yürüyüşte yapıcaktım 20 dk da eşim geç geldi yürüyüş kaldı @AKovser
Bugünki menümü paylaşıp kaçıyorum hemen kızlar amcamlar bizde şuan.
Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 haş. Yumurta
3 zeytin
2 kk peynir
Ara
3 yulaflı bisküvi
Öğlen
Tost ayran
Ara
1 elma
1/2 muz
Akşam
Taze fasülye
Yoğurt
Su 1,5 lt
Spor 10.000 adım + 50 mekik + 50 basen hareketi
sabah
2 haşlanmış yumurta
zeytin, peynir
domates
ara 3 kayısı- 3 ceviz
2 fincan yeşil çay
ara yarım avuç beyaz leblebi üzüm
yarım ayva
akşam 2 karınıyarık
1,5 dilim çavdar
salata, 3 kaşık yoğurt
3 lt su bolca şekersiz çay
4 mil leslie
umarım hepimiz yarın eksileri görürüz
@AKovser ablam kaç gündür giremiyorum haber de veremedim kusurabakma cenazemiz vardı bir de üstüne sınav sonuçları açıklanınca... psikolojik açıdan hiç iyi değilim eğer müsaade edersen ayrılmak istiyorum uzun süre kendimi toparlayabileceğimi düşünmüyorum grubu da kötü yönde etkilemek istemem motivasyon hepimiz için çok önemli çünkü
günaydın kızlarr Hayırlı Cumalar
Geçen hafta : 59,700
Bu hafta: 59,800
Fark :+0,100
Yüzde :- 0,17
Çok fazla üzülemedim, sevindim bile diyebilirim daha çok artı bekliyordum açıkçası.
Bu haftaki hedef : 58,900
Eki Görüntüle 1975263 Günaydın kızlar
korktuğun gibi olmadı reglde başlamadı henüz
Geçen hafta: 65.4
Bu hafta: 64.2
Giden:1.2
Yüzde : 1,834
Gelecek hafta hedef : 63.4
@AKovser
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 1975264
Geçen hafta 79.00
Bu hafta78.300
Fark 700
Yüzde 886.075(bi yanlşlk yaptm ama)
Gelecek hafta77li bişeler
Msj sayısı-30
Canım çarşamda günü 60,500 dum. 60 altına düşmez diyordum ama düştü şükür. İnşallah böyle devam ettiğin sürece 3 aya tamamdır :))neden daha çok artı bekliyordun kaçırdığım birşey mi oldu benim. regl falan mıydın...ayy ben de 59 u ucundan da olsa görebilecek miyim acabaaa
Canım çarşamda günü 60,500 dum. 60 altına düşmez diyordum ama düştü şükür. İnşallah böyle devam ettiğin sürece 3 aya tamamdır :))
tamam canım. 3 ay da zor ortalamaya vurunca ayda 2 - 2,5 arası veriyorum yani 60 olmak için 5 ay var daha. hızlanır mı bilemem ama arada ramazan var nasıl olacak bilmiyorum.
Pardon ya lış yazdım1limonkokusu bakalım kim kazanıcak :)
Tebrikler rakibemm.benden.ondesinn sanirim.:) allah arttirsin verdigin kilolarii :)Geçen hafta: 75,4
Bu hafta: 74,4
Fark: -1 kg
Yüzde: % 1,32
Gelecek hafta için hedef kilo: 73,6
Haftalık mesaj sayısı: + 30 @AKovser kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Eki Görüntüle 1975276
Tebrikler rakibemm.benden.ondesinn sanirim.:) allah arttirsin verdigin kilolarii :)
Ramazan konusu benimde aklımı karıştırıyor napcaz ramazanda önerisi olan varsa zevkle dinlerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?