Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kısmet canım bu işler, hele de şu an Türkiyemin hali ortada iş bulursan şükredeceksin canım. artık en küçük işin bile kıymeti var.

bizler aynı cuma ya hazırlık yaptık

ohh çok güzel menü spor bayıldım

canım sabah kahvaltısı karbonhidratlı olmuş kaçtane açma yedin bilmiyorum ama bence daha kuvvetli yap peynir zeytin yumurta ceviz gibi. yediklerin az geldi bana biraz arttırabilirsin.

Allah kabul etsin canım. hafif yemişsin bence bugün - leri görürsün.

Allah kabul etsin canım.

spor çok güzel olmuş, suyu da 3 e yakın içtin mi tamamdır.

süper spor süper menü favorimsin

Başınız sağolsun canım. Rabbim kalanlara sabır versin. çok mu yakın biriydi vefat eden. sınav sonuçlarını final de bütünleme de düzeltirsin halledersin büyütme gözünde kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.

günaydın kızlarr Hayırlı Cumalar

Geçen hafta : 59,700
Bu hafta: 59,800
Fark :+0,100
Yüzde :- 0,17
Çok fazla üzülemedim, sevindim bile diyebilirim daha çok artı bekliyordum açıkçası.
Bu haftaki hedef : 58,900

neden daha çok artı bekliyordun kaçırdığım birşey mi oldu benim. regl falan mıydın...ayy ben de 59 u ucundan da olsa görebilecek miyim acabaaa

tebrikler yine liderlik sende olacak gibi.

Pazartesiden buyana hiç giremedim çok özrdiliyorum herkesten haberde veremedim yatılı misafrler vardı menüleride bildiremedim cezalarım ne olur bilmem ama yapcm kaçamaksz günler oldu ama rgl döneminde olduğmdan daha fazla gider diye düşnmştm öncesinden olmadı

30 mart menüsü

1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 1,5 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, 3 hurma, 10 çiğ badem ve yeşillik
ara: elma, 1 tk tarçın
öğlen; 6 yk mantar sote, salata ve 1 kutu ayran
ara: 1 kutu süt, 3 adet limon lifli bisküvi

iş çıkışı işim vardı yemek yiyemedim eve geç gittim.

ara yaptım: 3 hurma, 10 badem ve 1 çb kefir içip yattım

su:3,5 lt
spor yok dinlendim. @AKovser

neden daha çok artı bekliyordun kaçırdığım birşey mi oldu benim. regl falan mıydın...ayy ben de 59 u ucundan da olsa görebilecek miyim acabaaa
Canım çarşamda günü 60,500 dum. 60 altına düşmez diyordum ama düştü şükür. İnşallah böyle devam ettiğin sürece 3 aya tamamdır :))

Canım çarşamda günü 60,500 dum. 60 altına düşmez diyordum ama düştü şükür. İnşallah böyle devam ettiğin sürece 3 aya tamamdır :))

tamam canım. 3 ay da zor ortalamaya vurunca ayda 2 - 2,5 arası veriyorum yani 60 olmak için 5 ay var daha. hızlanır mı bilemem ama arada ramazan var nasıl olacak bilmiyorum.

Ramazan konusu benimde aklımı karıştırıyor napcaz ramazanda önerisi olan varsa zevkle dinlerim :)

ben genelde ne alırım ne de veririm. iftardan 1 saat sonra, eşim ve kızımla yürüyüşe gideriz gezeriz falan iyi oluyor sadece uyku düzenim bozuluyor ama bu sefer farklı bir yol izlemeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…