Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen ben bide papillion vardı ama izne ayrıldı :/

ben yine bomba oldum asırı şiştim yine reglim dün akşam başladı şükür hedefim bi kg vermekti ama yok olmadı yine =(

papillion un izne ayrıldı mı kesin mi kaçırmışım ben onu.
olsun regl bitince daha çok veriliyor. hepimiz regl döneminde aynıyız önemli olan bırakmamak. benim de öğlen kontrolüm var bakalım diyetisyenin tartısında kaç çıkacak?

merhaba kızlar ,günaydın,hayırlı cumalar
Heyecan yapiyorum.ben.oyle oldumu sende de vardir :)

Dahlia_ imm vaziyet buu carsamba sabah tartilmistik 87.7iydi kilom veririm.diyodum ama sismisim aksine regli kanamam dün basladi ve tam bir hafta gecikti nerdeyse valla sinirim bozuldu.yaa .haftaya yine giremicemmi takima

merhaba kızlar ,günaydın,hayırlı cumalar

Heyecan yapiyorum.ben.oyle oldumu sende de vardir :)

var tabii ama öncekilerine göre daha rahatım. kilo veremediğim de ya da aldığımda strese giriyorum.

Günaydın hanımlar kilo bildirimi yapıp kaçacağım
Geçen hafta 98,2
bu hafta 98,3
+100
% -0,10
sürekli sabit durmaktan galiba şu sınavı verene kadar en azından almasaydım

sevgili bu hafta hiç katılmadın menü bildirimlerini görmedim sınava çalışırken de aslında zihnini dinç tutacak şeyler yiyerek verebilirdin. sınavın ne zaman ? aöf mi.

Eki Görüntüle 1975280

Arkadaşlar günaydın,
Haftaya 59.9 olarak başladım.
Cuma sabahı kilom: 58.8
Fark: 1.1 kg

Yüzde hesaplamayı beceremedim.

tebrikler canım... kilo farkını al 100 ile çarp , ilk kilona böl

59,9 - 58,8 = 1,1 * 100 = 110 / 59,9 = % 1,83 anlatana kadar yapayım dedim.

Selam kızlar, bu hafta kilo vermemişim bunun yanı sıra 100 gr almışım motivasyonum aşırı düştü çok mutsuzum oysaki kaçamak bile yapmadım hiç
Bu hafta regl olcam bekliyorum ondan kaynaklı da olabilir ama tartıda artı görünce çok üzüldüm.

Geçen hafta: 72,400
Bu hafta: 72,500
Haftalık mesaj sayısı:30+

Eklentiler

• tartı.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın canlar.. Hayırlı Cumalar..
Fırsat bulup gelemedim dün, akşam da çok halsizdim geldim cevap yazmadan çıktım..

Delim benim niye atayım seni takımdan

kizlar buyuk oglumu okuldan almaya giderken 15 dakikada 1.6 km yurudum, 94 kalori yaktim. bugunku tek sporum bu mini oldu, kotu bir gundu keza

İyi olmuş aslında, dinlenme günü de olmalı çünkü..

Afiyet olsun canım :)

dunun sampiyonu kim oldu :)

kaptan iptal canım :) gelince açıklayacaktı

Gerçekten iptal oldum dün Kusura bakmayın.. Kayıtlar duruyor ama yazarım..

ya cıldırcam kızlar ben reglim gelmek bilmedi yaa böyle kahverengimsi bişiler geliyo karnım agrıyo ama baskada bişey yok sinirim bozulduu yaa napıcazki buna

Doktora mı gitsen canım ?

Açma ve kızartma olmasa güzel menü :)

Allah kabul etsin canım..
Suyu ihmal etme, sabah 1 litre akşam 1 litre içip dengelemeye çalış..

Keşke başka iş bulup kurtulsan ordan.. Böyle iş mi olur..

Anladım ben anladım

Afiyet olsun canım :)

Allah kabul etsin Asyam..
Dün bütün gün spor yapamadım, yürüyüşe çıktım o bile yarım kaldı geri dönmek durumunda kaldım..
Akşam da elimi kaldıracak halim yoktu ama sana söz verdim diye yapmamak içime sinmedi ayakta uyuyarak da olsa sporumu tamamladım İyi geldin yani bana

Meraba kizlar menum:)
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
Cay
Öğle
Omlet kasar peyniri
Aksam
Ispanak yogurt 2 kasik bulgur
Su lt
Spor 620 side bend 50 duvar sinavi

Menü güzel, spor da yapılmış
Ölçülerini yazdın dimi sen ? Favorilerde duruyor da unuttum kim yazdı kim yazmadı

Güzel olmuş canım..

Yine çok güzel görünüyor

Afiyet olsun ablacım..

Geçen hafta:60,6
Bu hafta:61,3
Fark:+0,7
Yüzde:+1,15
Gelecek hafta için hedef kilo:60,6
Haftalık mesaj sayısı:+30
Sevinsem mi üzülsemmi bilemedim Bu hafta toparlarız hepbirlikte

ben genelde ne alırım ne de veririm. iftardan 1 saat sonra, eşim ve kızımla yürüyüşe gideriz gezeriz falan iyi oluyor sadece uyku düzenim bozuluyor ama bu sefer farklı bir yol izlemeliyim.
Ben ramazanda genelde alırdım ama 2 senedir en fazla 1 kg fark ediyor.O kadar etkilemiyor şükür.

geldi canım cok sükür :) ama tabi sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum an itibari ile

canım 100 gr birşey değil, iki zıplasan giderdi o...ben onu kilo almaktan saymam. 600 800 1 kg olur da anlarım hani. üzülecek bir durum yok düşürme motivasyonunu lütfen bak ben sana yaklaştım vereceğiz beraber.

günaydınlarr

gecen haftakı kılo
67,500
bu hafta
66,900

-600 %0,89

+30 meseaj

tebrikler canım .

Geçen hafta:60,6
Bu hafta:61,3
Fark:+0,7
Yüzde:+1,15
Gelecek hafta için hedef kilo:60,6
Haftalık mesaj sayısı:+30

ınsallah kuzum.

tebrıkler canım

hawar gene cok ıyısın masallah... 1cılıgı kaptırmam dıyorsun :)
Ramazan konusu benimde aklımı karıştırıyor napcaz ramazanda önerisi olan varsa zevkle dinlerim :)

ramazanda tatlı yemessek pılav makarna yemıyıne kılo almıyoruz belkı az da olsa verırız gecen sene ben ole yaptm sabah 1 tost mesela yanında 1 yumurta yesuıllık yedm aksam yemek corba ekmek yememeye bakdım verdmde almadm ama sonlara dogru cosunca :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…