- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
canım 100 gr birşey değil, iki zıplasan giderdi o...ben onu kilo almaktan saymam. 600 800 1 kg olur da anlarım hani. üzülecek bir durum yok düşürme motivasyonunu lütfen bak ben sana yaklaştım vereceğiz beraber.
tebrikler canım .
Günaydın canlar.. Hayırlı Cumalar..
Fırsat bulup gelemedim dün, akşam da çok halsizdim geldim cevap yazmadan çıktım..
Delim benim niye atayım seni takımdan
İyi olmuş aslında, dinlenme günü de olmalı çünkü..
Afiyet olsun canım :)
Gerçekten iptal oldum dünKusura bakmayın.. Kayıtlar duruyor ama yazarım..
Doktora mı gitsen canım ?
Açma ve kızartma olmasa güzel menü :)
Allah kabul etsin canım..
Suyu ihmal etme, sabah 1 litre akşam 1 litre içip dengelemeye çalış..
Keşke başka iş bulup kurtulsan ordan.. Böyle iş mi olur..
Anladım ben anladım
Afiyet olsun canım :)
Allah kabul etsin Asyam..
Dün bütün gün spor yapamadım, yürüyüşe çıktım o bile yarım kaldı geri dönmek durumunda kaldım..
Akşam da elimi kaldıracak halim yoktu ama sana söz verdim diye yapmamak içime sinmedi ayakta uyuyarak da olsa sporumu tamamladımİyi geldin yani bana
Menü güzel, spor da yapılmış
Ölçülerini yazdın dimi sen ? Favorilerde duruyor da unuttum kim yazdı kim yazmadı
Güzel olmuş canım..
Yine çok güzel görünüyor
Afiyet olsun ablacım..
üzülme canım bende gecen hafta aynı vaziyetteydim olucam biliyodum bide gecikince bu haftaya da yansıdı sonucları =( bende üzülüyorum aslında da birbirimizi teselli edelim üzülme =)
Hadi ya senin adına üzüldüm şimdi keşke sende versydin yada en azından almasaydın neyse haftaya sen kazanırsın inşallah
Tebrikler canımBildirim..
Geçen hafta - 57.8
Bu hafta - 56.9
Fark - 0.9
Yüzde - %1.56
Mesaj - +30
Haftaya hedef - 55.9
Resim çektim bilgisayara atarken sorun oldu yükleyemedim..
Tut kendini tut :)benim zaten düzensiz bi şişkinlik falan geliyo kendisinin teşrif etmesi 1 hafta sürüyo, bide malum iştahımız açılıyor bu dönemlerde valla zor dayanıyorum :)
Deneyecegimmm :)Arkadaşlar motivasyon kırmak yok. Bu sabah uyandım, ben de şişim. Hemen su şişeme eşik limon dilimleri ve maydanoz ekledim. Sabahtan beri tuvaletteyim.
Bu Arada kuzenime doktoru vermiş, yağ söktürücü bir tarif, paylaşıyorum sizlerle de.
bende bugün yapamicam fatimem eşimle tartıştık oruç oruç gözyaşı döktürdü.yarın bugünün telafisini yaparım artık.Hangi hareket canım ?
Özgeden kalma alışkanlık canım
Hep onun videolarını buluyorum ben de :)
Olur canım :)
Benim de hiç enerjim yok, kalkıp spor yapsam kendime gelirim belki
İstersen tekrar başla canım..
İzin varsa herkese var
bravo canım güzel gitmişBildirim..
Geçen hafta - 57.8
Bu hafta - 56.9
Fark - 0.9
Yüzde - %1.56
Mesaj - +30
Haftaya hedef - 55.9
Resim çektim bilgisayara atarken sorun oldu yükleyemedim..
İnşallahne güzel kalbin canım benimsağolasın ikimizde tığ gibi olalım inş
coşmamak lazım işte ama mümkün mü kaç saat aç kalıcaz
az olsun bizim olsun
tebrikler kaptanım iyi sonuç...bir kaç hareket derken, tek tip değil ayağını kaldırıyor tam yatıyor yanma onu kastetmiştim.
Tebrikler canım
Arkadaşlar motivasyon kırmak yok. Bu sabah uyandım, ben de şişim. Hemen su şişeme eşik limon dilimleri ve maydanoz ekledim. Sabahtan beri tuvaletteyim.
Bu Arada kuzenime doktoru vermiş, yağ söktürücü bir tarif, paylaşıyorum sizlerle de.
bende bugün yapamicam fatimem eşimle tartıştık oruç oruç gözyaşı döktürdü.yarın bugünün telafisini yaparım artık.
bravo canım güzel gitmişdemek hareketleri düzenli yapmak işe yarıyor
ben yuruyuse cikiyorum, hepinizi opuyorum.
Yok canim o tür diyetlerde yap birak bunye sasirir artik sindirim sistemi icinde simdiki gibi sade diyet iyi geliyo bana...bakalim belki ilerde yaparim kismet canimHangi hareket canım ?
Özgeden kalma alışkanlık canım
Hep onun videolarını buluyorum ben de :)
Olur canım :)
Benim de hiç enerjim yok, kalkıp spor yapsam kendime gelirim belki
İstersen tekrar başla canım..
İzin varsa herkese var
Evet canim reglim zaten arti degil ya ona şükür :) canim gobek icin ve üst bacak icin hangi egzersizi yapiyoduk? Simdi duvar sinavi kol icin cok iyi side bend de mide bolgesi icin bide bel inceltmek icin cok iyi ama gobekle basen kaldi onada bisi yapaydim iyiydi
Az gitmiş ama gitmiş sonuçta :)
Biraz değişiklik lazım galiba :)
rica ederimTarif için teşekkürler :)
Ben bugun pek bisey yapamicam canim bugun asiri agrim varDahlia_
Yok canim o tür diyetlerde yap birak bunye sasirir artik sindirim sistemi icinde simdiki gibi sade diyet iyi geliyo bana...bakalim belki ilerde yaparim kismet canim
Evet canim reglim zaten arti degil ya ona şükür :) canim gobek icin ve üst bacak icin hangi egzersizi yapiyoduk? Simdi duvar sinavi kol icin cok iyi side bend de mide bolgesi icin bide bel inceltmek icin cok iyi ama gobekle basen kaldi onada bisi yapaydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?