Kendimi magazin programi izliyor gbi hissettim ,az snrayi goruncekizlar yuruyuse gidemedik, esime kurabiye yaptim. azicik dukandan fikir caldim, azicik da protein bar oldu. sizlerle de paylasacagim tarif, aranizda daha esnek diyet yapanlar var; tuketirsiniz. ustelik seker ve un yok !!! azzzzzz sonra
kizlar yuruyuse gidemedik, esime kurabiye yaptim. azicik dukandan fikir caldim, azicik da protein bar oldu. sizlerle de paylasacagim tarif, aranizda daha esnek diyet yapanlar var; tuketirsiniz. ustelik seker ve un yok !!! azzzzzz sonra
O zaman simdilik yarim mekikle devam edeyim :) ama side bend beni mahvetti kac gündür ya hamlasmis her tarafimTamam canım, dinlen bugün..
Nasıl istersen :)
Göbek için biraz araştırdım en iyisi mekik canım..
Benim de var biraz, mekik önerdiler başladım ben de, yarım mekik çekiyorum 3 gündür..
Basen için de müsait olunca bakayım ben biraz..
Özgenin paylaştığı bir kaç egzersiz olacaktı, sonuçta öğretmendi, faydalı bildiklerini paylaşıyordu.. :)
Uff cok guzel gorunuyo nasil canim cekti yaKızlar 1 su bardağı yulaf kepeğine bir muz ekliyor ve harmanlıyorsunuz. Ardından bir kaşık fıstık ezmesi, fındız yahut ceviz kırığı ekliyor; siyah çikolata kırığı arzunuza göre katabiliyorsunuz.
Bu harmandan yağlı kağıt koyduğunuz gırın tepsisine top top yapıyorsunuz ve 150 derece fırında (önceden ısıtılmış) 40 dakika pişiriyorsunuz.
Ayh başım ağrıyor yine hafta sonu geldi, beni kaygılar sardı.. Acıktımm ve kendimi pasta tariflerine bakarken buldum
İşkence gibi. Hayırla atlatmayı umut ediyorum..
Kızlar 1 su bardağı yulaf kepeğine bir muz ekliyor ve harmanlıyorsunuz. Ardından bir kaşık fıstık ezmesi, fındız yahut ceviz kırığı ekliyor; siyah çikolata kırığı arzunuza göre katabiliyorsunuz.
Bu harmandan yağlı kağıt koyduğunuz gırın tepsisine top top yapıyorsunuz ve 150 derece fırında (önceden ısıtılmış) 40 dakika pişiriyorsunuz.
Bu hafta o kadar dikkat ettiğim halde sonuç buKilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.1
Fark 300gr
Yüzde 0.4
Mesaj sayısı 25
Perşembe günü geldik canım. Dün çok yorgundum yazamadım.saricicek123 canım, iyi misin ?
M MrtHatice dönmediniz mi daha ? :)
M Mitsuomi se cumadan beri menü yazmıyor musun ?
O kadar menü gözümden kaçmış olamaz herhalde
Geçen hafta : 59,700
Bu hafta: 59,800
Fark :+0,100
Yüzde :- 0,17
Çok fazla üzülemedim, sevindim bile diyebilirim daha çok artı bekliyordum açıkçası.
Bu haftaki hedef : 58,900
Eki Görüntüle 1975264
Geçen hafta 79.00
Bu hafta78.300
Fark 700
Yüzde 886.075(bi yanlşlk yaptm ama)
Gelecek hafta77li bişeler
Msj sayısı-30
Geçen hafta: 75,4
Bu hafta: 74,4
Fark: -1 kg
Yüzde: % 1,32
Gelecek hafta için hedef kilo: 73,6
Haftalık mesaj sayısı: + 30Dahlia_ kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Eki Görüntüle 1975276
günaydınlarr
gecen haftakı kılo
67,500
bu hafta
66,900
-600 %0,89
+30 meseaj
Merhaba kizlar tarti sonucum
Gecen cuma 65.5
Bu cuma 65.4
Giden-100 gr
Yuzde % 0.15
Mesaj +30
Haftaya hedef 65.0Eki Görüntüle 1975324
Hayırlı cumalar kızlar kilo veren tün arkadaşlarımı tebrik ediyorum :) artı olanlarda haftaya daha çok motive olmanız ve eksileri görmeniz dileğiyle :))
Geçen hafta: 72,6
Bu hafta: 72,3
Fark:- 0,3
Yüzde: 0,413
Gelecek hafta için hedef kilo: 72,0
Haftalık mesaj sayısı: 30+
Eki Görüntüle 1975344
Bildirim..
Geçen hafta - 57.8
Bu hafta - 56.9
Fark - 0.9
Yüzde - %1.56
Mesaj - +30
Haftaya hedef - 55.9
Resim çektim bilgisayara atarken sorun oldu yükleyemedim..
Geçen hafta 61.2
Bu Hafta 60.8
Fark 400 gr
Yüzde 0.65
Mesaj sayim +30
Haftaya hedef 60 :)
Geçen hafta:82,1
Bu hafta:81,9
Fark:0,2
Yüzde:% 0,244
Gelecek hafta için hedef kilo: 81,5
Haftalık mesaj sayısı: 9
Eki Görüntüle 1975488
Artıyla gelmediğime şükrediyorum, çok zor bir haftaydı. Ne spor ne diyet yapabildim.Dahlia_
Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.4
Bugün 64.1
Fark 300gr
Yüzde 0.4
Mesaj sayısı 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?