ooo günaydın Eda hanımben geldim gene yuzsuzluk yapipp :) ama bi kac gun once kalori diyetime basladim hastaliklar bitti sonuclarimiz temz cikti tam motive geldim :)
Hangi program bendede var bende oraya yukluorum :)kizlar bir sey danismak istiyorum. bir uygulama inidirdim; tukettigim urunlerin markalara gore aldigim kaloriyi hesapladi; 763 kalori almisim butun gun - 133 kalori de yuruyerek yakmisim - bu durumda 630 kalori almis gorunuyorum.
bugunku beslenmemin yuzde 60'i protein, yuzde 29'u yag, yuzde 11'i de karbonhidrat imis. (saniyorum yulaf kepegi o da)
bu hafta beslenmem ortalama bu sekilde olacak, simdi bu durumda onumuzdeki pazara dek ben tahmininizce 57 kilo olabilir miyim? bugun 58.8 idim.
kizlar bir sey danismak istiyorum. bir uygulama indirdim; tukettigim urunlerin markalara gore aldigim kaloriyi hesapladi; 763 kalori almisim butun gun - 133 kalori de yuruyerek yakmisim - bu durumda 630 kalori almis gorunuyorum.
bugunku beslenmemin yuzde 60'i protein, yuzde 29'u yag, yuzde 11'i de karbonhidrat imis. (saniyorum yulaf kepegi o da)
bu hafta beslenmem ortalama bu sekilde olacak, simdi bu durumda onumuzdeki pazara dek ben tahmininizce 57 kilo olabilir miyim? bugun 58.8 idim.
Saol tatlim ben iyiyim vende cok agir bi polen alerjisi atlattim ayni anda cocukta enfesiyon oldu.. O sirada alerji testi cikti herseyi cok iyi cikti .. Guzel bakiosunuz cocugunuza belliki dedi. Babasina bu kadar sakinma cocuk hastalana hastalana buyucek dedi bizimkilerde ole buyudu dedi.ooo günaydın Eda hanım
Hoşgeldin canım :) Nasılsın ? Oğlun nasıl ?
Çok şükür, sevindim gerçekten, bu kadar hastalık mı olur
Evet en az 1100 alinmasi lazim yoksa zayflayamaz aksine kilo alirOlabilirsin aslında..
Bir haftada 1.5 kilo kadar verilebilir.. Fazladan 2 günün de var, istersen verirsin bence..
Ben sadece aldığın kaloriye takıldım..
Çok az çünkü..
Programda günlük alman gereken kaloriyi hesapladın mı ?
1000-den aşağısı sağlıklı kabul edilmiyor..
Ben sporda yaparim niye boyle oldu anlamadim
Walla ben 650 tane yaptim
Saol tatlim ben iyiyim vende cok agir bi polen alerjisi atlattim ayni anda cocukta enfesiyon oldu.. O sirada alerji testi cikti herseyi cok iyi cikti .. Guzel bakiosunuz cocugunuza belliki dedi. Babasina bu kadar sakinma cocuk hastalana hastalana buyucek dedi bizimkilerde ole buyudu dedi.
Ama krese gittigi icin ilk defa jalabaligin arasina ciktigi icin bukadae hasta olmus falan falan :)
Konusmasi ile ilgili pedagog gozlem yapti.
Psikiyatri sonucu solicek onun gununu bekliyoruz :)
Yani herseyden arindik sukur. Rabbime binsukur..
:) kilo vermem lazim mayista misir cikicakramazanda gelecek . Insulin direncimde var ilaca yeni yeni alisiyorum oda yardim ediyor kilo vermek icin :)
gunaydinlar
Olabilirsin aslında..
Bir haftada 1.5 kilo kadar verilebilir.. Fazladan 2 günün de var, istersen verirsin bence..
Ben sadece aldığın kaloriye takıldım..
Çok az çünkü..
Programda günlük alman gereken kaloriyi hesapladın mı ?
1000-den aşağısı sağlıklı kabul edilmiyor..
Evet en az 1100 alinmasi lazim yoksa zayflayamaz aksine kilo alir
Aferin bana o zaman :)
Uzermden tir gecmis gbiyim resmen agrim cok hafif var ve tuhaf uyandim bu sabah blmem neden .sen nasilsin kaptanim,valla sende olmasan :)Günaydın canım..
Bugün nasılsın ? Ağrın var mı ?
Ben normalde 763 almışım; yürüyüşte 133 yakmışım. Mesela daha da fazla yiyebilirsin. Ben tok olduğum için fazla yememiştim.
Şok!
Aferin bana o zaman :)
Uzermden tir gecmis gbiyim resmen agrim cok hafif var ve tuhaf uyandim bu sabah blmem neden .sen nasilsin kaptanim,valla sende olmasan :)
Anladım canım..
Sen yine de bir hesap yap, bak bakalım boyuna kilona göre günde kaç kalori almalısın..
Ben çok yaptım böyle diyetler.. Az kalorili yani :) Bir yerden sonra güçsüz kaldım..
Kaç kere yaşadım bunu, o yüzden sana da dikkat et diyorum..
Öyle :)
Aslında dukan düşük kalorili degil sadece mesela arada biftek yemek garip kaçıyor
Bende boyle olmayi hc mi hc sevmiyorum ya,boyle yasam enerjisi sonmus,depresif gunlerCanımm :)
Dün çok ağrın olduğu için tuhaf uyanmışsındır..
Bu ay ben de aynı durumdaydım..
Gözüm zor açılıyor, uykum var, onun dışında iyiyim galiba :)
Bende boyle olmayi hc mi hc sevmiyorum ya,boyle yasam enerjisi sonmus,depresif gunlerbahar geldi,yaz geliyor mesela.kuslar bile civil,civil oyle uyanmak oyle gecirmek lazim gunleri ama yok :/
Aman dukana ilisme ben basladim biraktim die 10 kilo aldim suan yanlis diyet yuzunden versigim kilolarla ugrasiom asil kilo 69du simdi ne haldeyim dukan yuzunden daha cok istahim artti insulinim arrtti beni hasta etti he sen diosan ben 1 sene devam ederim dukan yapmaya yap ozman :)Aslında dukan düşük kalorili degil sadece mesela arada biftek yemek garip kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?