Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hangi program bendede var bende oraya yukluorum :)

Olabilirsin aslında..
Bir haftada 1.5 kilo kadar verilebilir.. Fazladan 2 günün de var, istersen verirsin bence..
Ben sadece aldığın kaloriye takıldım..
Çok az çünkü..
Programda günlük alman gereken kaloriyi hesapladın mı ?
1000-den aşağısı sağlıklı kabul edilmiyor..

ooo günaydın Eda hanım
Hoşgeldin canım :) Nasılsın ? Oğlun nasıl ?
Çok şükür, sevindim gerçekten, bu kadar hastalık mı olur
Saol tatlim ben iyiyim vende cok agir bi polen alerjisi atlattim ayni anda cocukta enfesiyon oldu.. O sirada alerji testi cikti herseyi cok iyi cikti .. Guzel bakiosunuz cocugunuza belliki dedi. Babasina bu kadar sakinma cocuk hastalana hastalana buyucek dedi bizimkilerde ole buyudu dedi.
Ama krese gittigi icin ilk defa jalabaligin arasina ciktigi icin bukadae hasta olmus falan falan :)
Konusmasi ile ilgili pedagog gozlem yapti.
Psikiyatri sonucu solicek onun gununu bekliyoruz :)
Yani herseyden arindik sukur. Rabbime binsukur..
:) kilo vermem lazim mayista misir cikicak ramazanda gelecek . Insulin direncimde var ilaca yeni yeni alisiyorum oda yardim ediyor kilo vermek icin :)

Evet en az 1100 alinmasi lazim yoksa zayflayamaz aksine kilo alir

Ben sporda yaparim niye boyle oldu anlamadim
Walla ben 650 tane yaptim

Yaptığın spor bu hareketin etkilediği yerleri etkilemiyormuş demek ki..
Uykulu halimle böyle bir cümle kurdum sen anlarsın beni

Çok çok geçmiş olsun canım..
Şükür, bitmiş gitmiş hepsi..

Mısır için mi kilo vereceksinn ??
Allah kolaylık versin, bir an önce kurtul kilolarından..

Ben normalde 763 almışım; yürüyüşte 133 yakmışım. Mesela daha da fazla yiyebilirsin. Ben tok olduğum için fazla yememiştim.

Evet en az 1100 alinmasi lazim yoksa zayflayamaz aksine kilo alir

Şok!

Ben normalde 763 almışım; yürüyüşte 133 yakmışım. Mesela daha da fazla yiyebilirsin. Ben tok olduğum için fazla yememiştim.

Şok!

Anladım canım..
Sen yine de bir hesap yap, bak bakalım boyuna kilona göre günde kaç kalori almalısın..
Ben çok yaptım böyle diyetler.. Az kalorili yani :) Bir yerden sonra güçsüz kaldım..
Kaç kere yaşadım bunu, o yüzden sana da dikkat et diyorum..

Aferin bana o zaman :)

Öyle :)

Uzermden tir gecmis gbiyim resmen agrim cok hafif var ve tuhaf uyandim bu sabah blmem neden .sen nasilsin kaptanim,valla sende olmasan :)

Canımm :)
Dün çok ağrın olduğu için tuhaf uyanmışsındır..
Bu ay ben de aynı durumdaydım..

Gözüm zor açılıyor, uykum var, onun dışında iyiyim galiba :)

Aslında dukan düşük kalorili degil sadece mesela arada biftek yemek garip kaçıyor

Canımm :)
Dün çok ağrın olduğu için tuhaf uyanmışsındır..
Bu ay ben de aynı durumdaydım..

Gözüm zor açılıyor, uykum var, onun dışında iyiyim galiba :)
Bende boyle olmayi hc mi hc sevmiyorum ya,boyle yasam enerjisi sonmus,depresif gunler bahar geldi,yaz geliyor mesela.kuslar bile civil,civil oyle uyanmak oyle gecirmek lazim gunleri ama yok :/

Aslında dukan düşük kalorili degil sadece mesela arada biftek yemek garip kaçıyor
Aman dukana ilisme ben basladim biraktim die 10 kilo aldim suan yanlis diyet yuzunden versigim kilolarla ugrasiom asil kilo 69du simdi ne haldeyim dukan yuzunden daha cok istahim artti insulinim arrtti beni hasta etti he sen diosan ben 1 sene devam ederim dukan yapmaya yap ozman :)

günaydınlarrrr

dunku menum

sabah
kasarlı salamlı tost

ara
2 kayısı

oglen
kıremıtte kofte
ayran
1 dılım ekmek

ara
elma

aksam
ıspanak 1 dılım ekemk yogurt

spor plates
yuruyus bısıklet

bugun annemde mevlut var yıgenımın napcam bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…