Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınn :)
Yemek gördün mü kaç başka şansı yok
Şaka bir yana yiyebileceğin birşeyler olamaz mı ?

aslinda soyle, ben pariste yasiyorum ve burada fransizlar hakkini vererek yapiyorlar. biz (kendimi de katarak) kilo verdik mi kendimize hemen kirmizi kurdelayi takip, yola devam ediyoruz. Oysa ki israrli bir sekilde kitap diyor ki guclendirmeyi yap. sen yaptin mi mesela?
benim halù hazirda su an 11-12 kilom var. guclendirme dahil her seyin bitisini 31 temmuz vermis. 4 ay.

canım öncelikle hoşgeldin .dukanı uygulayan benimde bi tanıdıgım var acayip kilo verdi dukanla hatta ona özenip bende mi başlasam dedim sonra vazgeçtim. ama seninde dediğin gibi bıraktığı an o beslenme seklini geri aldı verdiklerini ki istersen 2 yıl uygula bırakınca geliyorlar diye biliyorum bende belki kişiden kişiye de değişiyor olabilir tabii ama genelde şikayet duydum hep

Günaydın hatunlarrrr musmutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle :))))

Dünkü menüm
Sabah
Çeyrek ekmek ile sucuklu kaşarlı tost
1 bardak kayısı çayı
3 zeytin

Ara
1/2 muz
1/2 elma

Öğlen
Tavuklu salata
1 kase mercimek çorbası
Çok az taze fasülye

Ara
1/2 elma

Akşam
Mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği

Su 1,5 lt
Spor: 50 mekik, 50 basen hareketi, 100 ia, 50 ym

colorcugum soyle bir sey var ki, adam diyor ki kitabinda benim diyetimle hayat boyu kilo geri almamak icin kosul;

- son evreyi de yapacaksin.
- hayatinda bazi seyleri degistireceksin.

nedir?

kek mi yapiyorsun, un ile degil; yulaf unu-kepegi ile.
seker yerine tatlandiriciyla...
sut urunlerinin yagsizini kullanarak.

gibi gibi.

yani ozet olarak, adam ben diyet degilim, yasam seklini degistirmeye cabaliyorum diyor.

dukan ile 20 kilo ver. seyir bittigi gun aksaminda bol kepce bulgur ye tereyagli olmaz ki. tabii ki geri alirsin.

gülmemin sebebi son yazdıklarını gözümün önünde canlandırmam oldu tamam canım bende sende ilk öğrenicem ozaman bittiginde basarılı bir sekilde dukandan cıkanı :) yapan cok az insan biliyorum etrafımdan hepside basarısız insallah seninki güzel olur okadar zahmet netice olarak bende seni herkese anlatırımm işte siz biyerleri yanlış yapmıssınız forumdan bir arkadasımız var gayette basarıyla tamamladı almadı diyeyim :)

Kızlar bende zamanında 30 kilo vermiş biri olarak size şunu diyeyim hangi diyeti yaparsanız yapın bıraktığınız anda kendinizi saldığınızda daha fazla kilo almaya başlıyorsunuz. Önemli olan yeme alışkanlığımızı bir düzene sokup istikrarlı bir şekilde devam etmek. Yani az yiyerek yağ yakamayız kastan kaybederiz sadece. Ve ömrümüzün sonuna kadar 500-900 kalori arası beslenmeyle devam edemeyiz. Bir yerden sonra vücudun halsiz düşüyor ister istemez yemeye başlıyoruz e noluyor? Vücut alışmamış o kadar kaloriye yakamıyor. Önemli olan sağlıklı ve dengeli beslenmek ve yediklerimizi yakmamız için spor yapıp bol bol su içmemiz gerekiyor.

Yani kısacası internette gördüğünüz diyetleri kendinize göre uygulayın. Ekleme çıkarma yapabilirsiniz. Bazı diyetler varki tam zengin işi. Her gün için evde bulunmayan gıdaları tüketin derse para dayanmaz öyle listeye. Evde olan sağlıklı ne varsa yiyin ama ölçülü ve dengeli :)))

kuzum ben hayatim biyunca yanlis beslendim. hatta beslenmedim. bir kerede 3-4 paket hanimelleri yerdim 10 dakika icinde. 47 kiloydum, cunku anormal spor yapiyordum.
bende dukan ne sonuc verecek bilmiyorum ama su var ki neyi istediginle alakali. ben duzenli spor hayatima geri donme imkanim olmadan cizelgeye uyma umidindeyim.

umarımi stediğin gibi,istediğimiz gibi olur canım :) bende bu kez kendimden ümitliyim ilkokuldan buyana böyleyim cünkü öncesi citipiti bi cocuktum ama ozamandan beri yapıstıki 5.sınıftan beri 70in altına inmedim düsün.tam ölüm sebebi yani,çok şükürki yıllardır o yağlar bünyemdeyken yaşamayı başardım şimdide yaparsam ki yapacağım allah nasip ederse 70i 70in altını görmek istiyorum . hepbirlikte bu çukurun içinden çıkmamız ümidiyle :)

Geçen hafta: 10,1
Bu hafta: 100,1
Fark:- 1
Yüzde:0,98
Gelecek hafta için hedef kilo:99,1
Haftalık mesaj sayısı: bu hafta çok yazamadım affedin

Kabızlığım devam ediyor. Reglim 3 gün gecikti ve hiç kaçamak yapmıyorum. Düğünümüz vardı bir kaç gün giremedim. Kızmayın arkadaşlar bundan sonra daha dikkatli olacağım :) Ama tam gaz devam haftada 1 kilo kesin veriyorum nasıl?

Günaydınn :)
Yemek gördün mü kaç başka şansı yok
Şaka bir yana yiyebileceğin birşeyler olamaz mı ?

sayım o zman yıceklerı canım

ne zamndır aserıyorum yanı tavuklu pılav :) tavuklu pılava yok dıcegımı sanmıyorum.
vezır parmagı serbetlı tatlı ben dıdım yap daha ıyı olur dıe ama yemıcem bunu ınsallah
borek :)

Ben 1 ayda 10 kilo verdim o diyet le birakinca 15 kg geri aldim

Ben 1 ayda 10 kilo verdim o diyet le birakinca 15 kg geri aldim
Yooo yapmadim . Kilobverir birakirim dedim dukan zengin diyeti ben ole hergun malesef et balik tavuk bulamiorum. Bulunmadigi icinde tamamlanamiyor o sebepten. Tamamlayabilen yapsin zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…