Evet canm herkes kendi vucudunu biliyor ona gire dizayn etsin. Brn buldum ...kalori diyeti ... Burda fatime bilir ne kadar hizli verdim. Evet biraktim diyeti. Ama gene ayni kiloyla devamm ediyorum. Kilo almadim geri :)Kızlar bende zamanında 30 kilo vermiş biri olarak size şunu diyeyim hangi diyeti yaparsanız yapın bıraktığınız anda kendinizi saldığınızda daha fazla kilo almaya başlıyorsunuz. Önemli olan yeme alışkanlığımızı bir düzene sokup istikrarlı bir şekilde devam etmek. Yani az yiyerek yağ yakamayız kastan kaybederiz sadece. Ve ömrümüzün sonuna kadar 500-900 kalori arası beslenmeyle devam edemeyiz. Bir yerden sonra vücudun halsiz düşüyor ister istemez yemeye başlıyoruz e noluyor? Vücut alışmamış o kadar kaloriye yakamıyor. Önemli olan sağlıklı ve dengeli beslenmek ve yediklerimizi yakmamız için spor yapıp bol bol su içmemiz gerekiyor.
Yani kısacası internette gördüğünüz diyetleri kendinize göre uygulayın. Ekleme çıkarma yapabilirsiniz. Bazı diyetler varki tam zengin işi. Her gün için evde bulunmayan gıdaları tüketin derse para dayanmaz öyle listeye. Evde olan sağlıklı ne varsa yiyin ama ölçülü ve dengeli :)))
o kadar zor bir insan ki o kadar yıpratıyor ki anlatamamhayirdir asyacigim? yardimci olalim.
mesela dunku beslenmemde oglen karides vardi, aksam 2 dilim bifter yedim. simdi bu ikisinin arasina ne koyacagimi bulamadim?
bugunun odevi nedir?
istanbula kavusmama son 1 hafta 1 gun
Günaydın hatunlarrrr musmutlu bir gün geçirmemiz dileğiyle :))))
Dünkü menüm
Sabah
Çeyrek ekmek ile sucuklu kaşarlı tost
1 bardak kayısı çayı
3 zeytin
Ara
1/2 muz
1/2 elma
Öğlen
Tavuklu salata
1 kase mercimek çorbası
Çok az taze fasülye
Ara
1/2 elma
Akşam
Mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
Su 1,5 lt
Spor: 50 mekik, 50 basen hareketi, 100 ia, 50 ym
kuzum ben hayatim biyunca yanlis beslendim. hatta beslenmedim. bir kerede 3-4 paket hanimelleri yerdim 10 dakika icinde. 47 kiloydum, cunku anormal spor yapiyordum.
bende dukan ne sonuc verecek bilmiyorum ama su var ki neyi istediginle alakali. ben duzenli spor hayatima geri donme imkanim olmadan cizelgeye uyma umidindeyim.
Geçen hafta: 10,1
Bu hafta: 100,1
Fark:- 1
Yüzde:0,98
Gelecek hafta için hedef kilo:99,1
Haftalık mesaj sayısı: bu hafta çok yazamadım affedin
Kabızlığım devam ediyor. Reglim 3 gün gecikti ve hiç kaçamak yapmıyorum. Düğünümüz vardı bir kaç gün giremedim. Kızmayın arkadaşlar bundan sonra daha dikkatli olacağım :) Ama tam gaz devam haftada 1 kilo kesin veriyorum nasıl?
Sevdaerlnn87 listeye baktımda aynı kilodaymışız seninle 72,3 kg kilosu kilosuna gramı gramına yani gel kapışalım seninle önümüzde ki cuma kim daha çok eksi çıkacak ne dersin canım
ouuuvvv :OBen 1 ayda 10 kilo verdim o diyet le birakinca 15 kg geri aldim
sayım o zman yıceklerı canım
ne zamndır aserıyorum yanı tavuklu pılav :) tavuklu pılava yok dıcegımı sanmıyorum.
vezır parmagı serbetlı tatlı ben dıdım yap daha ıyı olur dıe ama yemıcem bunu ınsallah
borek :)
o kadar zor bir insan ki o kadar yıpratıyor ki anlatamam2 gündür içim kan ağlıyor
Anlatmak ister misin?o kadar zor bir insan ki o kadar yıpratıyor ki anlatamam2 gündür içim kan ağlıyor
Hedef kilo listesi***
isimsiz965 - 60.8 -> 60
@Kyohei14 - 65.4 -> 65
A aseeel - 78.3 -> 77.9
T tahataprens1990 - 64.1 -> --
hawar - 64.2 -> 63.4
H Heart of Gold - 74.4 ->73.6
M MrtHatice - 81.9 -> 81.5
saricicek123 - 59.8 -> 58.9
sevgili8284 - 98.3 -> --
yagmuraydin - 61.3 ->60.6
@glmscs - -
@GizzD - 72.5 -> --
Colorayzn - 88 -> 87
Bluedreamer02 - 72.3 -> 72
Sevdaerlnn87 - 72.3 -> --
asl1can - 66.9 -> --
asya_01 - 78 -> --77
semurcan - 58.8 -> --
Dahlia_ - 56.9 -> 55.9
Ben isterim ödev.Az kalmışş :)
Normalde İstanbulda mı yaşıyorsun ? Yani bir süreliğine Paristesin ?
@Akosver Canım daha verecektim ama reglim gecikti ve kabızlığım devam ediyor.
Benim 57.8 olsun
Sabah 1 saat kardio, 30 dakika ağırlık, 1 saat kalori yakma odaklı grup dersi, ayrıca her gün işten eve-evden işe 12 km yürüme.Anormal sporu merak ettim :)
Ben isterim ödev.
Ben 8 kuşak İstanbulluyum. Eşim üniversitede profesör, işi için buradayım yaklaşık 2 yıldır.
Sabah 1 saat kardio, 30 dakika ağırlık, 1 saat kalori yakma odaklı grup dersi, ayrıca her gün işten eve-evden işe 12 km yürüme.
Hedef kilo listesi***
isimsiz965 - 60.8 -> 60
@Kyohei14 - 65.4 -> 65
A aseeel - 78.3 -> 77.9
T tahataprens1990 - 64.1 -> --
hawar - 64.2 -> 63.4
H Heart of Gold - 74.4 ->73.6
M MrtHatice - 81.9 -> 81.5
saricicek123 - 59.8 -> 58.9
sevgili8284 - 98.3 -> --
yagmuraydin - 61.3 ->60.6
@glmscs - -
@GizzD - 72.5 -> --
Colorayzn - 88 -> 87
Bluedreamer02 - 72.3 -> 72
Sevdaerlnn87 - 72.3 -> --
asl1can - 66.9 -> --
asya_01 - 78 -> --77
semurcan - 58.8 -> --
Dahlia_ - 56.9 -> 55.9
Gitmesen olmaz mı ?
Menü öyle bir menü çünküüü
Ah be canım, bu sefer sorun ne ?
Sabah 1 saat kardio, 30 dakika ağırlık, 1 saat kalori yakma odaklı grup dersi, ayrıca her gün işten eve-evden işe 12 km yürüme.
ben hedefımı yazmamısım 66,300 dıyım barı :)
halasınn kuzusunun mevludune gtmeden olur mu hıc :):) ıste en hafıf atlatıcam ınsallah cnm aksama da dırek spora gıdıcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?