Selam millet :
01.09.2010 mönüsü belli oldu hemen yazıyorum
SABAH : evde 1 avuç fındık ( aç karnına )
ofiste : 1 dilim kepek ekmeği- 1 dilim peynir -3 zeytin -yarım domates -yarı msalatalık -yarım taze kırmızı biber
ARA : şekersiz filtre kahve
ÖĞLEN : 1 kase kıymalı şehriye çorbası - 1 kase yeşil salata
İKİNDİ : 1 elma ( olacak )
AKŞAM : Kuru fasulye 4 yk - salata veya yoğurt olacak
Yemeklerden yarım saat sonrada yeşil çay+ funda çayı içiyorum ( demleme )
meraba bayanlar.
tamam o zaman bu cuma kilomu bildiğime göre haftaya cumaya kısmetse listeye giriiim diyorum ben,olarmı?
bu arada ben bu akşam istanbula gidecem hafta sonu inşallah bozmucam diyetimi. bide umarım cumartesi ve pazar giripte menülerimi yazıcam. ama yazamassamda şimdiden özür dilerim.ama not lacam yediğimi yazıcam topluca pazartesi. şimdiden menümü yazim daha yola hazırlanıcam
01\10\2010
sabah kornflakes,süt,domates
ara bi elma
öğle bol salata,3 köfte,2 light ekmek,biraz peynir
ara valla hiç yapasım yok midem bozuk biras. yesem bi elma
akşam ıspanak yoğurt
sonra ver elini istanbuuuul
anladım canım var öyle bi ot bende arada demliyorum bişiler ama ne nedir bilmiyorum :roflol:zevcan funda deyince bana aktar bööle minik minik dikenimsi bir ot verdi , yeşil çay ile karıştırıp kaynar suda bekletiyorum sonra içiyorum :))
açıımmm akannehir öğlen kızartma ve makarna vardı.salata ve yoğurt yedimm.çok aç kaldım ama ben ya :gitme:
ii yolculuklar cemrecim..menün cok güzel afiyet olsunn..hafta sonu sakın kacamak yapma cok güzel kilo veriyorsun yağ kütlen fazla olduğundan hızlısın bize göre haftaya listeye giriceksin ve bu aftaki bibi olursan bireylde derece alırsınn kaydirigubbakcemile2
işler bastırdı bide internetim gitti anca geldim..
ara olarak elma yedim kızlar..eşim yok akşam sadece salata ve yoğurt düşünüyorum belki domates çorbası yaparım o yokken pek sevmiyorda..
cemreciğim iyi yolculuklar güle güle git gel
corbada yap ama kremasız kaşarsız olsunn :))
çizelgeni düzenli yapsana canım böyle anlasılmıyo .. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?