Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun sekerr cokacimcoook
fundayı tarih edermisin bendede var bir sürü ot ama hangisi funda bilmiyorum...

meraba bayanlar.
tamam o zaman bu cuma kilomu bildiğime göre haftaya cumaya kısmetse listeye giriiim diyorum ben,olarmı?

bu arada ben bu akşam istanbula gidecem hafta sonu inşallah bozmucam diyetimi. bide umarım cumartesi ve pazar giripte menülerimi yazıcam. ama yazamassamda şimdiden özür dilerim.ama not lacam yediğimi yazıcam topluca pazartesi. şimdiden menümü yazim daha yola hazırlanıcam

01\10\2010
sabah kornflakes,süt,domates

ara bi elma

öğle bol salata,3 köfte,2 light ekmek,biraz peynir

ara valla hiç yapasım yok midem bozuk biras. yesem bi elma

akşam ıspanak yoğurt

sonra ver elini istanbuuuul

zevcan funda deyince bana aktar bööle minik minik dikenimsi bir ot verdi , yeşil çay ile karıştırıp kaynar suda bekletiyorum sonra içiyorum :))

ii yolculuklar cemrecim..menün cok güzel afiyet olsunn..hafta sonu sakın kacamak yapma cok güzel kilo veriyorsun yağ kütlen fazla olduğundan hızlısın bize göre haftaya listeye giriceksin ve bu aftaki bibi olursan bireylde derece alırsınn kaydirigubbakcemile2

makarnadan alsaydın biraz pericim yaa.. tok tutardı akşama kadar, akşam hafif yerdin.. ara yapma şansın var mı

****7.TAKIM 174.ETAP ****

zalimi (71,4/71/0,4/0,56%)
ebtuna (67,4)kendi isteğiyle ayrldı
pregant (71,0/71,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67.3/66.1/1.2/%1.8)
JJuLiEtt(64.9/64.9/0.0/0.0%)
neira(55.5)kendi isteği ile ayrldı
tutku2012(66,0/64,5/1,5/2,272%)
cemre2010(64,5/64,5/0/0,00%)
rana.able(79/75.8/3.2/4.05%)yeni üye

7,TAKIM TOPLAM KİLO(484,1/477,8/6,3/1,30%)

kızlar onay alabilirmiyiz

Son düzenleme:
zevcan funda deyince bana aktar bööle minik minik dikenimsi bir ot verdi , yeşil çay ile karıştırıp kaynar suda bekletiyorum sonra içiyorum :))
anladım canım var öyle bi ot bende arada demliyorum bişiler ama ne nedir bilmiyorum :roflol:
açıımmm akannehir öğlen kızartma ve makarna vardı.salata ve yoğurt yedimm.çok aç kaldım ama ben ya :gitme:

2 saat sonra meyvee yee ondan 1 saat sonrada süt iç aksam yemeğine kadar bu sekilde idare et..

yok kuzum benim kaçamak lüksüm yokki:) ya beni yoldan çıkartabilecek tek şey balık ekmek olur. onunda balığını yer ekmeğini bırakırım olur biter... teşekkür ederiiim. ii bakın bacılar kendinize. bomba gibi moralli döncem geria.s.

Pericim ikindi ara yaparsın , üzme kendini çok iyi yapmışsın bak bizde de harikatereyağlı prinç pilavı vardı normalde 2 tabak yediğim şeydir ama çatalımı bile değdirmedim ... irade bu noktada önemli işte :)) Aferin sana ... akşamda dikkat edersen süper olcak... Bende bu hafta sonu kendimi dizginlersem önümüzdeki hafta 5 li rakamları görücem inşallah ...

****7.TAKIM 175.ETAP ****

zalimi (71,4/71/0,4/0,56%)
ebtuna (67,4)kendi isteğiyle ayrldı
pregant (71,0/71,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67.3/66.1/1.2/%1.8)
JJuLiEtt(64.9/64.9/0.0/0.0%)
neira(55.5)kendi isteği ile ayrldı
tutku2012(66,0/64,5/1,5/2,27%)
cemre2010(64,5/64,5/0/0,00%)
rana.able(79/75.8/3.2/4.05%)yeni üye

7,TAKIM TOPLAM KİLO(484,1/477,8/6,3/1,3%)

bu gün takım cok sesiz ...

hafta sonu menülerimi yazayım...

cumartesi

sabah:monti kahvaltı

öğlen ızgara tavuk salata ayran

ara ne olur bilmiyorum

aksam süt meyve

pazar lahana corbası diyetiyle montiyi birlikte uygulucm

sabah monti kahvaltı

aksama kadar 2-3 saat aralıklarla corba ve yoğurt midem kötü olursa corba yerine meyve

pazartesi ve salıda corbayı içicem kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
işler bastırdı bide internetim gitti anca geldim..

ara olarak elma yedim kızlar..eşim yok akşam sadece salata ve yoğurt düşünüyorum belki domates çorbası yaparım o yokken pek sevmiyorda..

cemreciğim iyi yolculuklar güle güle git gel

corbada yap ama kremasız kaşarsız olsunn :))

çizelgeni düzenli yapsana canım böyle anlasılmıyo .. :1rolleyes:

corbada yap ama kremasız kaşarsız olsunn :))

çizelgeni düzenli yapsana canım böyle anlasılmıyo .. :1rolleyes:

yok canım kremasız.evede kaşar almıyorum yerim diye sempatiksalakcinni çizelgemi gecen hafta 200 gr olunca değiştiresim gelmemişti.bugun 400 daha gidince yeniledim yerimseniben

bende çıkıyorum kızlar.iyi akşamlar opuyorumnanaktan artık akşamları ve pazar günleri bende giremeyeceğim.telimdeki neti kapattım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…