Kiz kaptan görüyon mi madalyam nasil parliyoHayır hayır aksinee senin basen, göbek daha ölçülü görünüyor, aynı şekilde giysem kesin göbeğim önümde dururdu
Ay hadi canııımmm abin ablan varmı pekii. Ya süper ya bende çok seviyorum çocuklarıı. Ama ters ters cevap vermeye başlayınca uyuz oluyorum hahahah :)Yaane guzel bende cocuk hastasiyim:) 13 yasinda falanken dayimin oglu vardi 1 yasinda hep ben ilgilenirdim sonra evimiz tasindi hep anneme diyodum ben kardes istiyorum diye ve bigün annem kazara hamile kaldi16 yasindaydim kizkardesim dogdu su an 4 yasinda öyle seviyorum ki onu 2yil sonrada erkek kardesim dogdu oda simdi 2yasinda günüm onlarla geciyo ikiside bana abla demez adimla seslenir ikisinede bayiliyorum cok guzel bisey cocuk sevgisi hicbisey gibi degil cidden:))
Yaaa deliiii :))))Kiz kaptan görüyon mi madalyam nasil parliyoayy cok yakisti bana yaa
( bu iltifatlari senden duymak isterdim sen demezsen ben derim hiiigghhh)
Hayır hayır aksinee senin basen, göbek daha ölçülü görünüyor, aynı şekilde giysem kesin göbeğim önümde dururdu
Evet canim 2 ablam 1 abim var 2 de yegenimAy hadi canııımmm abin ablan varmı pekii. Ya süper ya bende çok seviyorum çocuklarıı. Ama ters ters cevap vermeye başlayınca uyuz oluyorum hahahah :)
Yaaa deliiii :))))
canim ya cook komik yazık ama isyanda haklı anlıyorum onu
Vardir oyle akil veren sivri zekalilar
canim ya cook komik yazık ama isyanda haklı anlıyorum onu
var canım olmaz miVardir oyle akil veren sivri zekalilar
Canim zaten olculu olmali sen biraz abartmissin@AKovser imm bu ödül işi için bi sınırlama getirsek yani ne kadar yememiz gerektiği konusunda midem agrıyo suan o cikolatayi yememeliydimm
Biraz degil bayagi abarttimCanim zaten olculu olmali sen biraz abartmissinbi daha ödülün olursa olculu yersin
Bak iste sende farkindasinBiraz degil bayagi abarttim
Yagmurun galyanina ugradimmBak iste sende farkindasinneyse artik bu seferlik boyle olmus:)
Yagmurun galyanina ugradimmcikileytali pasta didi cokoprenss didi bende halley dedimm orda koptu ipler zaten
Sende pusuya yatiyon herhaldehain yagmur ohh kimse yok meydan yine bana kalmis
Aa ben öyle birmiyim askolsunSende pusuya yatiyon herhaldegitselerde bi yayilsamm diye
Hiiic degilsinn canisii,hiiccAa ben öyle birmiyim askolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?