Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende fenaa degilsinn.cokoprensss halley yiyeydinn ayy canim cekti yaa

Hahaha yerdim de.yiyemedimm yedigimm.bile fazla uhuuu
Oglenleri az yemeyi hedefliyorum beybisi hatta hic yememeyi ama acikiyorum bide sabah yedigim ekmek dilimi de 1 ya ister istemez iki kat acikiyorum zamanla ogle diye birsey kalmayacakk
Anladım canım zamanla alışır bünyen. Bende baya kısıtlamaya bAşlıycam kendimi. Cuma sabahından sonra sanki kıtlıktan çıkıyorum sapıtıyorum
Sende fenaa degilsinn.cokoprensss halley yiyeydinn ayy canim cekti yaa
Okadar bitter yidin bide canın mı çektii aboovv

Hahahahh ay inanmıyorummm. Bende 5tane hurma yedim
Sen koca paket çikileta yi, üç beş spor yap bitsin bak bana yatıyom ama çok yoruldum bugünn
3haftadir yemiyorum ama bende odul modul ilk oldu tam oldu :) daha yapicamm.reklam arasi bekliyorum :) sen nedenn yoruldunn okadar kiz

Hellllooooo Napıyorsunuz bakalım kızlarrr son dedikodular nedir hiç bakamadım son mesajlara. Bu arada bu hafta 4. Olmuşuz hepinizi tebrik ediyorum haftaya daha üst sıralara yükseliriz inşallah tabii bende gramlardan kurtulup kilocuklarla verebilsem daha güzel olacak niii kıııdırr zormışşş yıhuuuu haftada 2 kilo veren arkadaşları pıçaklayasım geliyooo çıhhh pis kıskınıyırımmm

ne güzel menu. biri de bana hazırlasa keşke ahh ahh
Ödullendirdim kendimi kaptan Dahlia_ eti karam %70bitter 7karecik

yalnız hem cezamizi kendimiz kesiyoruz hem de ödüle kendimiz karar veriyoruz. sanırım bizim takım tek

afiyet olsun çok güzel

afiyet olsun canim

Oglenleri az yemeyi hedefliyorum beybisi hatta hic yememeyi ama acikiyorum bide sabah yedigim ekmek dilimi de 1 ya ister istemez iki kat acikiyorum zamanla ogle diye birsey kalmayacakk

öğle yemeğini çıkarmak mi istiorsun. 2 öğün yapacaksan öğünler in çok sağlam olmalı

yazıp yatacam gec bile kaldim

1 tk çörek otu, 1 bardak su

kahvalti, 2 yk lor,1 dilimn cavdarli,1 yumurta,1 salatalık,5 zeytin

ara; 3 hurma

oglen; 6 yk taze fasulye, salata ve 10 badem

ara; 15 badem
aksa; 6 yk fasulye, kırmızı lahana salatası, 1 çb yoğurt 1 tk chia

bu hafta badem yerine yoğurt ve chia var wc ye çıkamıyorum diye

ara; 1 çb kefir

yemekten sonra yürüyüş e gittim geç oldu ama napayım 30 dk yürüdüm 10 dk aletle çalıştım derken bir yağmur indirdi eve giren kadar islandim

gelince 1/2 lt su ve Türk kahvesi içtim

su; 3 lt
spor; 30 dk yuru + 10 dk aletler

iyi geceler

evet 2 öğüne düşürmek istiyorum ama bu sekilde de fena degil yani sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımı yapıp öglende bir meve ve sut alsam aksamları da tok tutucu salata yada yemek+salata seklinde yapsam bu da bana uyar bazen aralara bişiler girebilyo :/

Colorayzn tatlıııımmm bireyselde 3. Olmuşsun tebrik ederim canımmm listeye çok güzel bir giriş yapmış oldun

Tühhh nasılda sevinmiştimm bireyseli yanlış hesaplamışlar azönce düzeltme yaptılar kıl payı kaçırdın tatlımm :))) bende ne güzel halay çekmeye başlamıştım o havaya girmiştim yaniii

Ben uyurken arkamdan saymasını biliyorsun amaa

istiyorum ben yaaaaaav, bu hafta hatta rekor kiracagim

Yeter ki isteee
İnşaAllah önümüzdeki cuma listedesin :)

Kaçamak yeri de açtın, git rahat rahat uyu şimdi
Size iyi eğlenceler :)
İyi geceler..

sıkma canını bosber canım Allaha havale et.

ben pek becerıklı dıılım tek tatlı yapabılıyorum bende karadenızlıyımde :)

ben ben ne zman lısteye gırıcem o kıloyu veremedı mı yoksam

Birazdan listenin tam halini hazırlicam canım, sana da bakarım..

Afiyet olsunn :)

kızlarr elbisem geldi bugün giydim oldu 40 beden getirtmiştim.şu 14 gün kaçamaksız yürüyüş yapmak istiyorum 1 saat günde.14 güne ne kadar kilo verebilirim acaba

Gözün aydın :)
Menülerin belli zaten, 1 saat de yürürsen güzel kilo verirsin ama ne kadar kestirmek biraz zor :)

Büyük oğluşu baskete bıraktım. Küçükle yürüyüş şimdi.

Senin vücut aynı benimki gibi :)

Ödullendirdim kendimi kaptan Dahlia_ eti karam %70bitter 7karecik

Güzel kilo verdin, ne diyebilirim ki, canım yardımcım

Afiyet olsun canım..
Akşamın hafif olması güzel, bu hafta böyle devam etmeye çalış bakalım sonuç nasıl olacak..

Sevicem sevicem merak etme

Ben o komisere yapcagimi biliyorum da iste vicdanim el vermiyo

Yok canim karadenizliysen her turlu hamaratsindir ee bize mihlama yapsana kizlarda istemis yarismayada katilirsin hem bi yemek nasib olmadi banada:/

Biri bana birşey mi dediii

Sanirim takimca 4.oluciiiz :) yanlis gormediysemm sayet

Olduk bile :))

Çokoprens kısmını görmezden mi gelsemm
Yarın spor yapıp telafi edeceksin Yağmurcummm

Öğlen yerine akşamı hafif tutsan canım ?
Ya da illa ğle yapacaksan sabah akşam güçlü olmalı..
Booool çikolatalı pasta olsaaa aaaaay

Susun birr, ne zamandır pasta istiyorum zatenn

Leeeyynnn paketi tamamladim intihar edicemm neyse hemen azucuk spor yapiyorumm cezaa odulum bile cezalii

Hemen de şımardııı
Yarın daha fazla spor yapacaksınn ona göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…