Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet gördüm haftaya artık kolorcumm hem 4. Takım olarak 4. Olduk ve kolor arkadşımız da bireyselde 4. Oldu nedir bu 4 lerin sırrı

Valla ben de bilemedimmm
Olsun olsunn durumumuz gayet iyi çok şükürr..
Ortalamamızı görünce ben bile bir şaşırdım, pek alışkın değilim yüksek rakamlara

Ay yavruuumm sabahtan biseyler yapmaya calisirimm yarin yolculuk var :) ananem hastanede yatiyordu istanbulda almaya gidicez cikis yapicak :)

Bilemiyycim artıkınn şaka bir yana tatlım sen kilo bildirimi yaptın mı ben görmedim

Yok canım kafa mı kaldı..
Oruc tutuyorum aslında dün tartılmam gerekirdi iftardan önce..
Bugün tartıldım artı çıktım, sahur da yaptım da malum..
57.5-ti sanırım, hiç dikkat edemedim de bu hafta 600 grm artııı

Kiz kucagimda yarisini yazsam yarisini yazamiyorum :) suan mesela bugunku menumu kaloriyr vurunca 1100falan cikiyor :) tam kivaminda aslinda oglen meyve aksamda tok tutucu salata yada yemek arti normal salata.hareketim yok o da olsa super olur aslinda :) bi duzenleme olucak zman.gectikce daha iyi rayina giriyor :)

O arkadan konusmak bana ozel bisey tamam mi sen kaptansin agir ol bakiimm

Kim yok kizz kuslar civildiyo falan yada senin kulaginda sorun var kim senden konusacak

3haftadir yemiyorum ama bende odul modul ilk oldu tam oldu :) daha yapicamm.reklam arasi bekliyorum :) sen nedenn yoruldunn okadar kiz
Cuma koşturması ablacım ya. Ödemeler var alınan ödemeler var listeler var ay bi yandan genelde çocuk kucağımda oluyo. Kağıtları dağıtıyo telefona aaaa böböböbö diyo müşteriyle konuşurken. Artık müşterilerde alıştı çoğu benim çocuğum sanıyo :))
Tamam komisercim hallederiiiiz :))

@colorfullifen geçmil olsun ablacımmm

Ay bugün mutfaktaydım kızlar. Bizim cimcime benim odamın kapısına gelip ismimi söyleyip bağırıyomuş :)) annesi diyo çekil git gözüm görmesin çocuk bi bAba dedi bi de senin adını söylüyo yarım yamalak daha anne demedi diyo :)))) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :)

Mesaj tekrarıı
Yaane guzel bende cocuk hastasiyim:) 13 yasinda falanken dayimin oglu vardi 1 yasinda hep ben ilgilenirdim sonra evimiz tasindi hep anneme diyodum ben kardes istiyorum diye ve bigün annem kazara hamile kaldi 16 yasindaydim kizkardesim dogdu su an 4 yasinda öyle seviyorum ki onu 2yil sonrada erkek kardesim dogdu oda simdi 2yasinda günüm onlarla geciyo ikiside bana abla demez adimla seslenir ikisinede bayiliyorum cok guzel bisey cocuk sevgisi hicbisey gibi degil cidden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…