Beni anlayan biri cikti nihayettHiiic degilsinn canisii,hiicc
PuhahahaBeni anlayan biri cikti nihayett
Kiz sen niye yatmiyosunPuhahaha
Asil sen neden uyumuyosun :)Kiz sen niye yatmiyosun
Aaaa ne kadar fenasınııızz kız ben sana koca paketi ye mi dedm hemen gaza geliyosun :)))Yagmurun galyanina ugradimmcikileytali pasta didi cokoprenss didi bende halley dedimm orda koptu ipler zaten
Heeeeeh oldu şimdii :/ kızz az konuşmuşsun arkamdan şaşırdım. :)hain yagmur ohh kimse yok meydan yine bana kalmis
evet 2 öğüne düşürmek istiyorum ama bu sekilde de fena degil yani sabah 1 dilim ekmekle kahvaltımı yapıp öglende bir meve ve sut alsam aksamları da tok tutucu salata yada yemek+salata seklinde yapsam bu da bana uyar bazen aralara bişiler girebilyo :/
Ay yavruuumm sabahtan biseyler yapmaya calisirimm yarin yolculuk var :) ananem hastanede yatiyordu istanbulda almaya gidicez cikis yapicak :)
Yok canım kafa mı kaldı..
Oruc tutuyorum aslında dün tartılmam gerekirdi iftardan önce..
Bugün tartıldım artı çıktım, sahur da yaptım da malum..
57.5-ti sanırım, hiç dikkat edemedim de bu hafta600 grm artııı
Yaane guzel bende cocuk hastasiyim:) 13 yasinda falanken dayimin oglu vardi 1 yasinda hep ben ilgilenirdim sonra evimiz tasindi hep anneme diyodum ben kardes istiyorum diye ve bigün annem kazara hamile kaldi16 yasindaydim kizkardesim dogdu su an 4 yasinda öyle seviyorum ki onu 2yil sonrada erkek kardesim dogdu oda simdi 2yasinda günüm onlarla geciyo ikiside bana abla demez adimla seslenir ikisinede bayiliyorum cok guzel bisey cocuk sevgisi hicbisey gibi degil cidden:))
Evet canim 2 ablam 1 abim var 2 de yegenimyegenlerimde 4 ve 1 yasindalar benden 2 yas kucuk 1de erkek kardesim var sonrada 2 minigimiz iste :) walla hep anneme diyodum bi kucuk kardesim olsun iste Rabb'im 2 tane verdi evimiz senlik yeri bi gorsen
Ooo sende baslamissin deli demeyediyenler artiyo hayrolsun diyeyim
kizlar yarin oyle cok isim var ki...
tam oglenleyin kuafor randevum var, hemen sonrasinda oglan sinema istedi. eve gelip buyuk oglumu hazirlamam gerek, valiz daha net degil. hala bir suru bir seyler bekleyenler var:/
o zaman 2 kilo de verilebilir dimiKuzım ben bir haftada 1.8 verdim
Sevicem sevicem merak etme
Ben o komisere yapcagimi biliyorum da iste vicdanim el vermiyo
Yok canim karadenizliysen her turlu hamaratsindiree bize mihlama yapsana kizlarda istemis yarismayada katilirsin hem bi yemek nasib olmadi banada:/
Gunaydin kizlaarrrgene sessiz sedasiz bir haftasonuu sanirsaamm :)
aynen olsunn napalım :)günaydınnn tatlım hafta sonu sessız oluyor herkez ev telası derken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?