Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@AKovser canim Fatimem bende seni cok ozledim.Ben iyiyim cok sukur oglanlarin pesinde kosmaya devam
hawar ablacim bende hala kilo veriyorum.Senin keyfin sagligin insallah yerindedir.
asya_01 asyam dislerin nasil oldu, oglusun nasil gulum?
M Mitsuomi canim benim sen nasilsin?
saricicek123 Esracim takima donmussun kuzum ne var ne yok?
Kizlar hepinize mutlu hafta sonlari

Kızlar günaydın herkese.
Bugün hazırlık günü, yarın sabah 8'de yola çıkacağız.
Bugün için menü:

Sabah:
Dukan omlet - kahve - yağsız peynir

Öğle: 200 gram yağsız yogurt - 1 Yemek jasigi yukaf kepegi

Akşam: 200 gr biftek - yağsız peynir

Su: 1.5 litre

Spor: bugun mazeret rica ediyorum kaptanım. @AKovser keza önce kuaför-sonra büyük oğluşu sinema- sonra valiz yapma- çocukları yıkama vs işlerim var. Ama yolda yürüyümemi hesaplayıp yazacağım.

Yagmurun galyanina ugradimm cikileytali pasta didi cokoprenss didi bende halley dedimm orda koptu ipler zaten
Aaaa ne kadar fenasınııızz kız ben sana koca paketi ye mi dedm hemen gaza geliyosun :)))
hain yagmur ohh kimse yok meydan yine bana kalmis
Heeeeeh oldu şimdii :/ kızz az konuşmuşsun arkamdan şaşırdım. :)

Maşallaah aileniz bayaa kalabalık ne güzel :)

Ay yavruuumm sabahtan biseyler yapmaya calisirimm yarin yolculuk var :) ananem hastanede yatiyordu istanbulda almaya gidicez cikis yapicak :)

anneciğine gecmis olsun...bence sabah öğlen iyi yiyip aksami hafif geçirsen olmaz mı. gerçi kahvalti saat kaçta yaptığın çok önemli olur olursa öğlen meyve süt ya da yoğurt cok mantikli

bu arada o 7 bitter seni yedi bitirdi

Allah kabuletsin canım.

ay maşallah 7 kardes çok severim kalabalık aileleri allah bozmasın canim
kizlar yarin oyle cok isim var ki...
tam oglenleyin kuafor randevum var, hemen sonrasinda oglan sinema istedi. eve gelip buyuk oglumu hazirlamam gerek, valiz daha net degil. hala bir suru bir seyler bekleyenler var:/

aynı durumdayız birazdan çıkacağız kuaför sonra sinema ve yemek :) aksama geliriz artık size de iyi eğlenceler

Sevicem sevicem merak etme

Ben o komisere yapcagimi biliyorum da iste vicdanim el vermiyo

Yok canim karadenizliysen her turlu hamaratsindir ee bize mihlama yapsana kizlarda istemis yarismayada katilirsin hem bi yemek nasib olmadi banada:/

yok kız bekarken hıc bısey yapmadım evde calısyordum annem yapıyor dıe tembellık yaptım muhlama da hıc yapmadm annemyapar abım bıle yapıyor ama denıcem bıgun :):) yarısmaya tatlı olarak anca katılabılırım tatlı becerebılıyorum ama kolay :):)

günaydınlarrr

dunku menum
sabah
1 dılım ekmek lor peynır salatalık 1 yumurta 3 zeytın

oglen
4 adet fırın kofte
1 dılım ekmek
yogurt

ara
1 elma

aksam cıkmadan yedm 5,30 da
kfleks süt
2 kasık tıramısu

ara 10 fındık

spor
25 dk yuruyus 120 kalorı
10 dk bısıklet 40 kalorı
kol calısdım 12*3 set 12*3 set bıdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…