Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar herkese! Gruba bugun katıldım. Avustralyada yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ocak ayında doğum yaptım o yüzden şu an evdeyim. Bir oğlum var :)

2015 Temmuzda evlendim. Evlendiğimde kilom 52ydi. En mutlu olduğum kilo 52. O yüzden hedefim 52. Boyum 1.62. Hamileliğe başlangıç kilom 59 ve bitirme kilom 79. Şu anda 65-66 değişiyor kilom. Öncelikli hedefim bir an önce 59 olmak sonra 52!!!

Çok abartılı yemek yemiyorum aslında ama sürekli emzirdiğim için midem kazınıyor o yüzden abur cubur yiyebiliyorum. Ve çok yorgun oluyorum. İlk kez anne oldum o yüzden bebeğimle ilgileneyim diyorum ekstradan bir çamaşır yıkasam bir yemek yapsam o gün pilim bitiyor. Ama düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. Maalesef çok da tempolu olmuyor bebek arabasıyla ama yine de hareket etmiş oluyorum.

Bu gruba katılmak istemem beni motive etmesi. Zaten emzirdiğim için kolay kilo verebileceğimi düşünüyorum yeter ki gereksiz şeyler yemeyeyim. Düzenli beslensem ve hareketimi arttırsam eminim kısa sürede hedefime ulaşacağım :) Ama tek başıma zor oluyor o yüzden sizlerin desteğini almak güzel :)

canım hoş geldim güle güle büyüt bebeğini aynı kilo ile hamile kalip aynı gitmişiz doguma boyda aynı benimki büyüdü gerçi.tez vakitte istediğin kiloya dönersin inşallah ben de yem8 katıldım bir hafta oldu daha her birlikte zayıflayacağız inşallah:):)

canım gelecek hafta ben de girebilirim degil mi listeye :):)

Hoşbuldukk teşekkür ederim :) İnşallah bir an önce fit anneler olalım

kullanıcı adı : Birsorumvarbayan
İsim: Elif
Meslek : öğrenci
Medeni durum : Bekâr
Yaşadığım şehir : İstanbul
Boy: 1.56
Kilo : 61
Hedef kilo : 43
Kilo alma hikâyem : 3. Sınıftayken mahallemizden taşınmıştık. Hç arkadaşım yoktu eve kapanmıştım. Sıkıntıdan yedim yedim kilo aldım :/

Kilo vermeyi neden istiyosunuz ? : Yaşıtlarım gibi ince bi bedene sahip olmak istiyorum. Beğendiğim kıyafetleri korkmadam,rahatlıkla giymek istiyorum.

Beni tanıdınız. Takımınıza alırsanız çokk mutlu olurum :) Daha önce birçok deneyimim oldu ve 2 saatte 4 farklı spor yaparak 3 kilo vermiştim :) Üşengeçlik işte . Bıraktım sonradan. Ama takımınıza girebilirsem dahada çok hırslanacağıma inanıyorum :)

Selam kızlar ben geldimmm nasılsınız bakalım. Bugün hava kötüydü yürüyüşe çıkamadım. Öğlen dayımlardaydım orda yemeğimi yedim, çayın yanında abur cuburlar vardı tabiki dokunmadım hiç birine. Sonra ordan eve geldim bu seferde amcam çağırdı orda da kahve içtim cısslara dokunmadım fındıkla ara öğünümü yapmış oldum. Akşam henüz yemedim sporumu yaptım duşumu aldım şimdide sobanın yanında oturdum kitap okuyacağım.

Bugün ki menüm
Sabah 10:15
1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
Domates/ salatalık

Öğlen 13:00
1 kase mercimek çorbası
Etli türlü yemeği
Yoğurt

Ara 16:00
1 fincan sütlü az şekerli nescafe
7-8 tane kavrulmuş fındık

Akşam 19:00
Salata yemeyi düşünüyorum olmadı cacık yaparım.

Spor 3 mil Leslie Walk
Su 2 lt bitmek üzere akşama kadar 2,5/3 lt olur.

Hosgeldin ablacim aramiza :) ne guzel eskiden 52 kgymissin ben yillardir en son 56 oldum:/ ama bu sefer 54 hedefim:) boyum1.62 yasim 20 :)Inşallah birlikte veririz kilolari:)
Hosgeldin canim:) yasin kucukmus ama 43kilo cok az degilmi sencede boyun 1.56 kilonda 47 falan olsa yeterli bence 43 te cok cok zayif olmazmisin tatlim ?

Bayanlar bugunku menumi paylasiyorum

Kalkinca:
1tk corekotu yagi
1sb su

Kahvalti:
Yok

Ara:
Turk kahvesi

Ogle:
4kofte
1kase sehriyeli salata

Ara:
Mocca
Cok cok az kek

Aksam:
Sehriye salatasi

Su:1.5lt simdilik icerim 2 2.5 olur
Spor:Leslie 3mile

Yolculuktayim suan o sebepten kek yedim azicik.belki aksam ki salatayi da yemem yanima almistim ufak bi kase ile yemedim daha .

Bayanlar bugunku menumi paylasiyorum

Kalkinca:
1tk corekotu yagi
1sb su

Kahvalti:
Yok

Ara:
Turk kahvesi

Ogle:
4kofte
1kase sehriyeli salata

Ara:
Mocca
Cok cok az kek

Aksam:
Sehriye salatasi

Su:1.5lt simdilik icerim 2 2.5 olur
Spor:Leslie 3mile

Yolculuktayim suan o sebepten kek yedim azicik.belki aksam ki salatayi da yemem yanima almistim ufak bi kase ile yemedim daha .

Gunaydin kizlaarrr gene sessiz sedasiz bir haftasonuu sanirsaamm :)

her haftasonumuz böyle geçiyo alış artık kız

Asya abla menülerin hiç şaşmıyor maşallah çok güzel gidiyorsun :) kısa zamanda mezun olursun inşallah

Bende karadenizliyim annemler çok gğzel kuymak yaparlar bende hiç bulaşmadım bu zamana kadar ama anneme bakıpta öğreneyim bari :)))

hava yine bozdu kızlar buzz gibi güneşli havalara bayılıyorum soğuk olduğu zaman odadan çıkası gelmiyor insanın

Aynen ablacım burda yağmur yağıyordu yürüyüşe çıkmadım evde leslie yaptım bende

Eki Görüntüle 1979211

Kuzum dün 57 idim, bu sabah 56.5. Güven kendine.

Gunaydın. Teşekkür ederim:)
Bir günde yarım kilo hey maşallahhh :))

Merhaba canım hoşgeldin aramıza, ilk sayfadaki formu doldurur musun ?

Hoşgeldin canım kaptanımız geldiğinde bakar boş yerimiz varsa tabiki alırız senide takıma :)

Tatlim k aptan davet etmis zaten ikisinide :)
Alisamadimm gitti ama bende bugun yogunumm bak giremiyorumm :)

yeni gelen arkadaslara hosgeldin der menümü yazar ve kaçarim umarım ilave olmaz çünkü son dakika misafirlik cikti 1 saate kadar çıkacağız arkadaşım diyor ki ne olacak şimdi biz yiyeceğiz sen bakacak misin siz de yemeyin dedim. olur mu diyor tadına bak. bakarız gelince yaptığına bağlı dedim ayyyy varya ben bilmiyorum neyse

kahvalti
aç karnina 1 kayısı ve 2 bardak su malum durum var

1 yağda yumurta (5 parça sucuk),1 dilim çavdar li ekmek,1 yk lor,1 salatalık,5 zeytin ve 1 tk nutella

ara ; 1 kuru incir ve 2 kayısı
oglen; tavuk sote salata ayran

ara; eve geldim akşam yemeği yemeyecegim için ara yaptım

1/2 avokado, 1 dilim pyenir ve chia li yogurt 1 kase kadar yani aslında akşam yemeği gibi oldu ama doymamış oluncaaa

az önce Türk kahvesi içtim yanında 2 hurma 1 incir 5 badem yedim su an tokum

şimdilik bu kadar inşallah akşam kendimi yakmam

su ; 2,5 lt ama daha icerim
spor yok dinlenme günüm

Vee yagli yumurtalar listede

Vee yagli yumurtalar listede

yaaa aa sormaaa nasıl yaptım özenle önce kendiminkini yaptım dedi ki diyetisyen 1 tam yumurta yediğinden emin ol iyi dedim ayrı yapatım ozaman

ben yaptım aldım sonra kızımla kocama yaptı onların kimin pismesini bekleyemedim hemen basladim. Ayy yerken mutluluktan bağırsaklarım çalıştı ve wc ye çıktım

bu arada film olarak patron bebek e gittik kızımla çok beğendim tavsiye ederim çocuklu arkadaslara

Animasyondu demi o gormustum fragmani benim kiz anlamaz ama ben izlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…