canım hoş geldim güle güle büyüt bebeğini aynı kilo ile hamile kalip aynı gitmişiz doguma boyda aynı benimki büyüdü gerçi.tez vakitte istediğin kiloya dönersin inşallah ben de yem8 katıldım bir hafta oldu daha her birlikte zayıflayacağız inşallah:):)Merhabalar herkese! Gruba bugun katıldım. Avustralyada yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ocak ayında doğum yaptım o yüzden şu an evdeyim. Bir oğlum var :)
2015 Temmuzda evlendim. Evlendiğimde kilom 52ydi. En mutlu olduğum kilo 52. O yüzden hedefim 52. Boyum 1.62. Hamileliğe başlangıç kilom 59 ve bitirme kilom 79. Şu anda 65-66 değişiyor kilom. Öncelikli hedefim bir an önce 59 olmak sonra 52!!!
Çok abartılı yemek yemiyorum aslında ama sürekli emzirdiğim için midem kazınıyor o yüzden abur cubur yiyebiliyorum. Ve çok yorgun oluyorum. İlk kez anne oldum o yüzden bebeğimle ilgileneyim diyorum ekstradan bir çamaşır yıkasam bir yemek yapsam o gün pilim bitiyor. Ama düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. Maalesef çok da tempolu olmuyor bebek arabasıyla ama yine de hareket etmiş oluyorum.
Bu gruba katılmak istemem beni motive etmesi. Zaten emzirdiğim için kolay kilo verebileceğimi düşünüyorum yeter ki gereksiz şeyler yemeyeyim. Düzenli beslensem ve hareketimi arttırsam eminim kısa sürede hedefime ulaşacağım :) Ama tek başıma zor oluyor o yüzden sizlerin desteğini almak güzel :)
uymuştur inşallah oğlusun benimki 3 buçukta tartı koptu ayaklarım bizim oğlanlar haylaz:):)2 saattir oğlanı yatırmaya çalışıyorum tövbe yatacak göz yokhaylazlık peşinde sıpa yatsada yürüyüş yapsam ya eşim bu akşam bakmam dedi
canım gelecek hafta ben de girebilirim degil mi listeye :):)***4. Takım 512. Etap ***
isimsiz965 (60.8///%) Kilosu sabit
Kyohei14 (65.4///%) Kilosu sabit
aseeel (78.3/77.5/0.8/%1.02)
tahataprens1990 (64.1/64/0.1/%0.16)
hawar (64.2/63.1/1.1/%1.71)
Heart of Gold (74.4/73.8/0.6/%0.81)
MrtHatice (81.9/81.7/0.2/%0.24)
colorfullifen (88/86.3/1.7/%1.93) Yeni üye; başlangıç kilosu 90; başlangıç tarihi 14 mart; hedef 70
yagmuraydin (61.3/60.4/0.9/%1.47) Yeni üye; başlangıç kilosu 62.8; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 55
4. Takim Ortalaması: %0.815
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
sevgili8284 (98.2/98.4/+0.2/%-0.20) Yeni üye; başlangıç kilosu 101.5; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 65
glmscs (100.1///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 104; başlangıç tarihi 13 mrt; hedef 74
GizzD (72.5///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 74.5; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 64
bluedreamer02 (72.3/72.2/0.1/%0.14) Yeni üye; başlangıç kilosu 76; başlangıç tarihi 16 mart; hedef 55
Sevdaerlnn87 (72.3/74.3/+2/%-2.77) Yeni üye; başlangıç kilosu 73; başlangıç tarihi 22 mart; hedef 49
asl1can (66.9/66.5/0.4/%0.60) Yeni üye; başlangıç kilosu 67.7; başlangıç tarihi 22 mart; hedef 58
semurcan (58.8/57/1.8/%3.06) Yeni üye; başlangıç kilosu 59.9; başlangıç tarihi 28 mart; hedef 47
tugbap(60.3/59.6/0.7/%1.16) Yeni üye; başlagıç kilosu 60.3; başlangıç tarihi - 1 nisan; hedef 54
asya_01 (78///%) hedef 55
saricicek123 (59.8/59.7/0.1/%0.17) 455. etapta mezun olan üye geri döndü. Başlangıç kilo 61.6; başlangıç tarihi 9 mart; hedef 57
AKovser (56.9/57.5/+0.6/%-1.05) 430. etapta 54 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Hoşbuldukk teşekkür ederim :) İnşallah bir an önce fit anneler olalımcanım hoş geldim güle güle büyüt bebeğini aynı kilo ile hamile kalip aynı gitmişiz doguma boyda aynı benimki büyüdü gerçi.tez vakitte istediğin kiloya dönersin inşallah ben de yem8 katıldım bir hafta oldu daha her birlikte zayıflayacağız inşallah:):)
inşallah canım gidecek bu kilolar 54 istiyorum ama daha inerse hayır demem inşallah hepimiz istediğimiz kiloya inerizHoşbuldukk teşekkür ederim :) İnşallah bir an önce fit anneler olalım
Hosgeldiiinn canimmHoşbuldukk teşekkür ederim :) İnşallah bir an önce fit anneler olalım
Hosgeldin ablacim aramiza :) ne guzel eskiden 52 kgymissin ben yillardir en son 56 oldum:/ ama bu sefer 54 hedefim:) boyum1.62 yasim 20 :)Inşallah birlikte veririz kilolari:)Merhabalar herkese! Gruba bugun katıldım. Avustralyada yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ocak ayında doğum yaptım o yüzden şu an evdeyim. Bir oğlum var :)
2015 Temmuzda evlendim. Evlendiğimde kilom 52ydi. En mutlu olduğum kilo 52. O yüzden hedefim 52. Boyum 1.62. Hamileliğe başlangıç kilom 59 ve bitirme kilom 79. Şu anda 65-66 değişiyor kilom. Öncelikli hedefim bir an önce 59 olmak sonra 52!!!
Çok abartılı yemek yemiyorum aslında ama sürekli emzirdiğim için midem kazınıyor o yüzden abur cubur yiyebiliyorum. Ve çok yorgun oluyorum. İlk kez anne oldum o yüzden bebeğimle ilgileneyim diyorum ekstradan bir çamaşır yıkasam bir yemek yapsam o gün pilim bitiyor. Ama düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. Maalesef çok da tempolu olmuyor bebek arabasıyla ama yine de hareket etmiş oluyorum.
Bu gruba katılmak istemem beni motive etmesi. Zaten emzirdiğim için kolay kilo verebileceğimi düşünüyorum yeter ki gereksiz şeyler yemeyeyim. Düzenli beslensem ve hareketimi arttırsam eminim kısa sürede hedefime ulaşacağım :) Ama tek başıma zor oluyor o yüzden sizlerin desteğini almak güzel :)
Hosgeldin canim:) yasin kucukmus ama 43kilo cok az degilmi sencede boyun 1.56 kilonda 47 falan olsa yeterli bence 43 te cok cok zayif olmazmisin tatlim ?kullanıcı adı : Birsorumvarbayan
İsim: Elif
Meslek : öğrenci
Medeni durum : Bekâr
Yaşadığım şehir : İstanbul
Boy: 1.56
Kilo : 61
Hedef kilo : 43
Kilo alma hikâyem : 3. Sınıftayken mahallemizden taşınmıştık. Hç arkadaşım yoktu eve kapanmıştım. Sıkıntıdan yedim yedim kilo aldım :/
Kilo vermeyi neden istiyosunuz ? : Yaşıtlarım gibi ince bi bedene sahip olmak istiyorum. Beğendiğim kıyafetleri korkmadam,rahatlıkla giymek istiyorum.
Beni tanıdınız. Takımınıza alırsanız çokk mutlu olurum :) Daha önce birçok deneyimim oldu ve 2 saatte 4 farklı spor yaparak 3 kilo vermiştim :) Üşengeçlik işte . Bıraktım sonradan. Ama takımınıza girebilirsem dahada çok hırslanacağıma inanıyorum :)
Gunaydin kizlaarrrgene sessiz sedasiz bir haftasonuu sanirsaamm :)
günaydın kızlar dün misafirim vardı akşam giremedim
dünkü menüm
1. öğün
2 haş yum
6 zeytin
kk peynir
salatalık nane
şekersiz çay
2. öğün
pırasa
salata
yoğurt
su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş
yok kız bekarken hıc bısey yapmadım evde calısyordum annem yapıyor dıe tembellık yaptım muhlama da hıc yapmadm annemyapar abım bıle yapıyor ama denıcem bıgun :):) yarısmaya tatlı olarak anca katılabılırım tatlı becerebılıyorum ama kolay :):)
hava yine bozdu kızlar buzz gibigüneşli havalara bayılıyorum soğuk olduğu zaman odadan çıkası gelmiyor insanın
Bir günde yarım kilo hey maşallahhh :))
Merhabalar herkese! Gruba bugun katıldım. Avustralyada yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ocak ayında doğum yaptım o yüzden şu an evdeyim. Bir oğlum var :)
Hoşgeldin canım kaptanımız geldiğinde bakar boş yerimiz varsa tabiki alırız senide takıma :)kullanıcı adı : Birsorumvarbayan
İsim: Elif
Meslek : öğrenci
Medeni durum : Bekâr
Yaşadığım şehir : İstanbul
Boy: 1.56
Kilo : 61
Hedef kilo : 43
Kilo alma hikâyem : 3. Sınıftayken mahallemizden taşınmıştık. Hç arkadaşım yoktu eve kapanmıştım. Sıkıntıdan yedim yedim kilo aldım :/
Kilo vermeyi neden istiyosunuz ? : Yaşıtlarım gibi ince bi bedene sahip olmak istiyorum. Beğendiğim kıyafetleri korkmadam,rahatlıkla giymek istiyorum.
Beni tanıdınız. Takımınıza alırsanız çokk mutlu olurum :) Daha önce birçok deneyimim oldu ve 2 saatte 4 farklı spor yaparak 3 kilo vermiştim :) Üşengeçlik işte . Bıraktım sonradan. Ama takımınıza girebilirsem dahada çok hırslanacağıma inanıyorum :)
Tatlim k aptan davet etmis zaten ikisinide :)her haftasonumuz böyle geçiyo alış artık kız
Asya abla menülerin hiç şaşmıyor maşallah çok güzel gidiyorsun :) kısa zamanda mezun olursun inşallah
Bende karadenizliyim annemler çok gğzel kuymak yaparlar bende hiç bulaşmadım bu zamana kadar ama anneme bakıpta öğreneyim bari :)))
Aynen ablacım burda yağmur yağıyordu yürüyüşe çıkmadım evde leslie yaptım bende
Bir günde yarım kilo hey maşallahhh :))
Merhaba canım hoşgeldin aramıza, ilk sayfadaki formu doldurur musun ?
Hoşgeldin canım kaptanımız geldiğinde bakar boş yerimiz varsa tabiki alırız senide takıma :)
Vee yagli yumurtalar listedeyeni gelen arkadaslara hosgeldin der menümü yazar ve kaçarim umarım ilave olmaz çünkü son dakika misafirlik cikti 1 saate kadar çıkacağız arkadaşım diyor ki ne olacak şimdi biz yiyeceğiz sen bakacak misinsiz de yemeyin dedim. olur mu diyor tadına bak. bakarız gelince yaptığına bağlı dedim ayyyy varya ben bilmiyorum neyse
kahvalti
aç karnina 1 kayısı ve 2 bardak su malum durum var
1 yağda yumurta (5 parça sucuk),1 dilim çavdar li ekmek,1 yk lor,1 salatalık,5 zeytin ve 1 tk nutella
ara ; 1 kuru incir ve 2 kayısı
oglen; tavuk sote salata ayran
ara; eve geldim akşam yemeği yemeyecegim için ara yaptım
1/2 avokado, 1 dilim pyenir ve chia li yogurt 1 kase kadar yani aslında akşam yemeği gibi oldu ama doymamış oluncaaa
az önce Türk kahvesi içtim yanında 2 hurma 1 incir 5 badem yedim su an tokum
şimdilik bu kadar inşallah akşam kendimi yakmam
su ; 2,5 lt ama daha icerim
spor yok dinlenme günüm
Vee yagli yumurtalar listede
Vee yagli yumurtalar listede
Animasyondu demi o gormustum fragmani benim kiz anlamaz ama ben izlerimyaaa aa sormaaa nasıl yaptım özenle önce kendiminkini yaptım dedi ki diyetisyen 1 tam yumurta yediğinden emin ol iyi dedim ayrı yapatım ozaman
ben yaptım aldım sonra kızımla kocama yaptı onların kimin pismesini bekleyemedim hemen basladim. Ayy yerken mutluluktan bağırsaklarım çalıştı ve wc ye çıktım
bu arada film olarak patron bebek e gittik kızımla çok beğendim tavsiye ederim çocuklu arkadaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?