sorma bu akşam ki meü kötüher haftasonumuz böyle geçiyo alış artık kız
Asya abla menülerin hiç şaşmıyor maşallah çok güzel gidiyorsun :) kısa zamanda mezun olursun inşallah
Bende karadenizliyim annemler çok gğzel kuymak yaparlar bende hiç bulaşmadım bu zamana kadar ama anneme bakıpta öğreneyim bari :)))
Aynen ablacım burda yağmur yağıyordu yürüyüşe çıkmadım evde leslie yaptım bende
Bir günde yarım kilo hey maşallahhh :))
Merhaba canım hoşgeldin aramıza, ilk sayfadaki formu doldurur musun ?
Hoşgeldin canım kaptanımız geldiğinde bakar boş yerimiz varsa tabiki alırız senide takıma :)
hawar ya canım bu leslie 5mil yapıyosun sen dimi
hoş geldin aramıza düzenini zamanla oturtursunMerhabalar herkese! Gruba bugun katıldım. Avustralyada yaşıyorum. 27 yaşındayım. Ocak ayında doğum yaptım o yüzden şu an evdeyim. Bir oğlum var :)
2015 Temmuzda evlendim. Evlendiğimde kilom 52ydi. En mutlu olduğum kilo 52. O yüzden hedefim 52. Boyum 1.62. Hamileliğe başlangıç kilom 59 ve bitirme kilom 79. Şu anda 65-66 değişiyor kilom. Öncelikli hedefim bir an önce 59 olmak sonra 52!!!
Çok abartılı yemek yemiyorum aslında ama sürekli emzirdiğim için midem kazınıyor o yüzden abur cubur yiyebiliyorum. Ve çok yorgun oluyorum. İlk kez anne oldum o yüzden bebeğimle ilgileneyim diyorum ekstradan bir çamaşır yıkasam bir yemek yapsam o gün pilim bitiyor. Ama düzenli olarak yürüyüş yapıyorum. Maalesef çok da tempolu olmuyor bebek arabasıyla ama yine de hareket etmiş oluyorum.
Bu gruba katılmak istemem beni motive etmesi. Zaten emzirdiğim için kolay kilo verebileceğimi düşünüyorum yeter ki gereksiz şeyler yemeyeyim. Düzenli beslensem ve hareketimi arttırsam eminim kısa sürede hedefime ulaşacağım :) Ama tek başıma zor oluyor o yüzden sizlerin desteğini almak güzel :)
benim kızımda çok istiyordu ama gidemedik bu hafta haftaya da bakalım artıkyaaa aa sormaaa nasıl yaptım özenle önce kendiminkini yaptım dedi ki diyetisyen 1 tam yumurta yediğinden emin ol iyi dedim ayrı yapatım ozaman
ben yaptım aldım sonra kızımla kocama yaptı onların kimin pismesini bekleyemedim hemen basladim. Ayy yerken mutluluktan bağırsaklarım çalıştı ve wc ye çıktım
bu arada film olarak patron bebek e gittik kızımla çok beğendim tavsiye ederim çocuklu arkadaslara
Demi yok 5 mile bide bu 3mile lerin farkli versiyonlari var sanirim.bugun kostum mesela baska bi videoda kosma yok :)yok canım benim yaptığım 5 mil nette yok
yani şimdi yok 4-5 yıl öne bir siteden indirmiştim şimdi 3 milden fazlası yok
ama sen 3 mili geri alıp 4 mil yada 5 mil yapabilirsin
hoş geldin aramıza düzenini zamanla oturtursun
gurubun en büyüğü yani en yaşlısı benim yaş 37
2 kızım var
benim kızımda çok istiyordu ama gidemedik bu hafta haftaya da bakalım artık
Yawrukush canım kiloların gitmesine sevindim sen azimli ve bilinçlisin eminim kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
bende şimdilik çok iyi gidiyorum
gidiyor kilolar :)
çocukları öp yerimize kendine iyi bak daha sık uğrarsan seviniriz canım
Demi yok 5 mile bide bu 3mile lerin farkli versiyonlari var sanirim.bugun kostum mesela baska bi videoda kosma yok :)
evet canım 3 millerde farklı mesela o koşmalı olan daha çok göbek kısmına yönelik
başka bir tane var plates lastiği ile yapılıyor o daha çok kollara yönelik
ama ben koşmalı olanı daha çok seviyorum yavaş şeylerden pek hoşlanmıyorum ondan galiba
Hawar da varmis ta bende yok nasil oluyo bende bilmiyorum :)Kızlar bende 5 mil olan video var telefonuma indirmiştim iki sene önce hala duruyor size göndere bilirim ama nerden olacak bilmiyorum
canım bende var bende geçen sene buraya yüklemeye çalıştım ama 68 dk sıkıştırılmış şekilde bile yükleyemedimKızlar bende 5 mil olan video var telefonuma indirmiştim iki sene önce hala duruyor size göndere bilirim ama nerden olacak bilmiyorum
Kuzum sabah 2 yemek kaşığı yulaf kepeğine iki yumurta ve azıcık yağsız süt ile omlet. Yağsız peynir. Kahve.süpersin sen yaabeni daha da motive ediyor senin böyle kilo verişin.dünkü menünü göremedim bir örnek yazarmısın mesela.ben menümde ekstra bişey yapamam zaten biliyosun standart ama sporu her gün 1 saat yürüyüşün çok iyi geleceğini düşünüyorum.ufaklıktan fırsat yaratmak zor oluyor
Çok teşekkür ederim.Bir günde yarım kilo hey maşallahhh :))
canım gelecek hafta ben de girebilirim degil mi listeye :):)
kullanıcı adı : Birsorumvarbayan
İsim: Elif
Meslek : öğrenci
Medeni durum : Bekâr
Yaşadığım şehir : İstanbul
Boy: 1.56
Kilo : 61
Hedef kilo : 43
Kilo alma hikâyem : 3. Sınıftayken mahallemizden taşınmıştık. Hç arkadaşım yoktu eve kapanmıştım. Sıkıntıdan yedim yedim kilo aldım :/
Kilo vermeyi neden istiyosunuz ? : Yaşıtlarım gibi ince bi bedene sahip olmak istiyorum. Beğendiğim kıyafetleri korkmadam,rahatlıkla giymek istiyorum.
Beni tanıdınız. Takımınıza alırsanız çokk mutlu olurum :) Daha önce birçok deneyimim oldu ve 2 saatte 4 farklı spor yaparak 3 kilo vermiştim :) Üşengeçlik işte . Bıraktım sonradan. Ama takımınıza girebilirsem dahada çok hırslanacağıma inanıyorum :)
Selam kızlar ben geldimmm nasılsınız bakalım. Bugün hava kötüydü yürüyüşe çıkamadım. Öğlen dayımlardaydım orda yemeğimi yedim, çayın yanında abur cuburlar vardı tabiki dokunmadım hiç birine. Sonra ordan eve geldim bu seferde amcam çağırdı orda da kahve içtim cısslara dokunmadım fındıkla ara öğünümü yapmış oldum. Akşam henüz yemedim sporumu yaptım duşumu aldım şimdide sobanın yanında oturdum kitap okuyacağım.
Bugün ki menüm
Sabah 10:15
1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
Domates/ salatalık
Öğlen 13:00
1 kase mercimek çorbası
Etli türlü yemeği
Yoğurt
Ara 16:00
1 fincan sütlü az şekerli nescafe
7-8 tane kavrulmuş fındık
Akşam 19:00
Salata yemeyi düşünüyorum olmadı cacık yaparım.
Spor 3 mil Leslie Walk
Su 2 lt bitmek üzere akşama kadar 2,5/3 lt olur.
Bayanlar bugunku menumi paylasiyorum
Kalkinca:
1tk corekotu yagi
1sb su
Kahvalti:
Yok
Ara:
Turk kahvesi
Ogle:
4kofte
1kase sehriyeli salata
Ara:
Mocca
Cok cok az kek
Aksam:
Sehriye salatasi
Su:1.5lt simdilik icerim 2 2.5 olur
Spor:Leslie 3mile
Yolculuktayim suan o sebepten kek yedim azicik.belki aksam ki salatayi da yemem yanima almistim ufak bi kase ile yemedim daha .
yeni gelen arkadaslara hosgeldin der menümü yazar ve kaçarim umarım ilave olmaz çünkü son dakika misafirlik cikti 1 saate kadar çıkacağız arkadaşım diyor ki ne olacak şimdi biz yiyeceğiz sen bakacak misinsiz de yemeyin dedim. olur mu diyor tadına bak. bakarız gelince yaptığına bağlı dedim ayyyy varya ben bilmiyorum neyse
kahvalti
aç karnina 1 kayısı ve 2 bardak su malum durum var
1 yağda yumurta (5 parça sucuk),1 dilim çavdar li ekmek,1 yk lor,1 salatalık,5 zeytin ve 1 tk nutella
ara ; 1 kuru incir ve 2 kayısı
oglen; tavuk sote salata ayran
ara; eve geldim akşam yemeği yemeyecegim için ara yaptım
1/2 avokado, 1 dilim pyenir ve chia li yogurt 1 kase kadar yani aslında akşam yemeği gibi oldu ama doymamış oluncaaa
az önce Türk kahvesi içtim yanında 2 hurma 1 incir 5 badem yedim su an tokum
şimdilik bu kadar inşallah akşam kendimi yakmam
su ; 2,5 lt ama daha icerim
spor yok dinlenme günüm
menüm kızlar
1. öğün
2 haş yum
peynir salatalık 5 zeytin
sütlü kahve
akşam regl olmadım sanırım ondan kızlar canım sürekli bişeyler istiyor yaa
1 bardak kola
et sote
salata
çayın yanına petibör büskividen yedim 5 taneydi
su 1,5
spor 20 dk yapabildim eşimle aramız açık bakamam akşam çocuğa dedi
Bluedreamer02 Ben formu yazı şeklinde yapmıştım tekrardan hemen dolduruyorum. Aynı şeyleri tekrar ediyor gibi olacağım kusura bakmayın
Kullanıcı Adı : xsemra
İsim (İsteğe Bağlı ): Semra
Mesleginiz: Öğretmen (şu an çalışmıyorum)
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2buçuk aylık bir oğlum var
Yaşadığınız şehir: Sydney
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : öncelikli 59 daha sonra 52
Kilo alma hikayeniz : 2015 Temmuzda evlendim. Evlenince malum güzel yemekler yapayım tatlılar yapayım, hadi dışarda yiyelim, gece sinema keyfi yanına bir sürü cips çikolata derken bir baktım 7 kilo almışım 6 ayda. Daha sonra 54e inmiştim derken tekrar 59a çıktım. Tam ciddi ciddi baya ağır pilatese başlamıştım ve yediklerime dikkat ediyordum derken hamile olduğumu öğrendim. İlk trimesterde hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim. Ama son trimesterde atağa geçip totalde 20 kilo alarak 79 kiloyla tamamladım hamileliği. 11 haftada 65 hatta 64e kadar düştüm ama 64te sabit kalamadım maalesef. Dün tartıldığımda tam 66 çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha gencim ilk kez anne oldum. Vücudum aşırı yağlı şu an görüntümden pek memnun değilim açıkçası. Sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum. Benim için süre önemli değil. Çok kısa süreden ziyade sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Abartılı yemek yemem ama yemek aralarında çok fazla ıvır zıvır yiyorum bunu azaltmak istiyorum. Bugun mesela kremayla reçel yedim koca bir ekmek çok lazımmış gibi. Onun yerine bir kaşık pekmez yesem daha iyiydiBu arada oğlum şu an sadece emdiği için çok sıkı bir diyette değilim amacım gereksiz yiyecekleri azaltarak sağlıklı beslenmek ve düzenli spora ağırlık vermek.
Hoşbulduk herkese
@Kyohei14 Ahh ahh 52ydim ama sanki çoook yıllar öncesiymiş gibi geliyor. Asla eskisi gibi ince belli olamayacak mıyım diyorum kendime. İnşallah hep beraber verelimm yansın yağlar
@hawar en yaşlısı demeyelim de en deneyimlisi demek daha doğru olur sanırım:) Hoşbulduk Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızı.
Sabah kahvaltı yapamadım
Ara 2-3 avuç üzüm
1 elma
1 galeta
1 ayva ( bunları sabahtan akşam 18 e kadar ara ara yedim)
Akşam 1 tabak et sote
Yarım kade yoğurt 2 cin biber
Ara 2 hoşbeş
1 avuç soslu fıstık
3 lt su bolca şekersiz çay
4 mil leslie
Pek güzel bir menü değil umarım yarın toparlarım
Bluedreamer02 Ben formu yazı şeklinde yapmıştım tekrardan hemen dolduruyorum. Aynı şeyleri tekrar ediyor gibi olacağım kusura bakmayın
Kullanıcı Adı : xsemra
İsim (İsteğe Bağlı ): Semra
Mesleginiz: Öğretmen (şu an çalışmıyorum)
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2buçuk aylık bir oğlum var
Yaşadığınız şehir: Sydney
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : öncelikli 59 daha sonra 52
Kilo alma hikayeniz : 2015 Temmuzda evlendim. Evlenince malum güzel yemekler yapayım tatlılar yapayım, hadi dışarda yiyelim, gece sinema keyfi yanına bir sürü cips çikolata derken bir baktım 7 kilo almışım 6 ayda. Daha sonra 54e inmiştim derken tekrar 59a çıktım. Tam ciddi ciddi baya ağır pilatese başlamıştım ve yediklerime dikkat ediyordum derken hamile olduğumu öğrendim. İlk trimesterde hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim. Ama son trimesterde atağa geçip totalde 20 kilo alarak 79 kiloyla tamamladım hamileliği. 11 haftada 65 hatta 64e kadar düştüm ama 64te sabit kalamadım maalesef. Dün tartıldığımda tam 66 çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha gencim ilk kez anne oldum. Vücudum aşırı yağlı şu an görüntümden pek memnun değilim açıkçası. Sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum. Benim için süre önemli değil. Çok kısa süreden ziyade sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Abartılı yemek yemem ama yemek aralarında çok fazla ıvır zıvır yiyorum bunu azaltmak istiyorum. Bugun mesela kremayla reçel yedim koca bir ekmek çok lazımmış gibi. Onun yerine bir kaşık pekmez yesem daha iyiydiBu arada oğlum şu an sadece emdiği için çok sıkı bir diyette değilim amacım gereksiz yiyecekleri azaltarak sağlıklı beslenmek ve düzenli spora ağırlık vermek.
Hoşbulduk herkese
@Kyohei14 Ahh ahh 52ydim ama sanki çoook yıllar öncesiymiş gibi geliyor. Asla eskisi gibi ince belli olamayacak mıyım diyorum kendime. İnşallah hep beraber verelimm yansın yağlar
@hawar en yaşlısı demeyelim de en deneyimlisi demek daha doğru olur sanırım:) Hoşbulduk Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızı.
kizlar valizler bitti, ogluslar yikandi ve uyutuldu, bulasiklar yikandi ve kaldirildi. simdi son renkliler yikaniyor ve kurutulacak... ben hizlica bir dusa girecegim simdi. lakin evin yerleri supuremedim. aslinda makinam sessiz ama esim fark ederse gecen gunku masa dokulmesi uzerine aksiyon olabilir gider ayak.
ben saniyorum bu cuma artik takima giriyor olacagimDahlia_
normal genel siralamada kacinci oldugumu bulamadim ama, yuklediysen gozumden kacti genel liste.
asya_01 kuzum tam gaz devam. guveniyorum ben sana, insanlarin sisirmesine gelme lutfen.
bu hafta bakalim kac kilo olacagiz :)
Kullanıcı Adı : Azimlipocahontas
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 17
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 89
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Beş yaşından itibaren tombiş bir çocukmuşum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiçbir zaman zayıf bir insan olmadım. Kilolarım bütün anılarımda benimle beraberlerdi. Seneye liseden mezun olacağım ve mezuniyet anılarımda yanımda olmalarını istemiyorum. Üstelik eskiden kilolarımla da mutluydum ama artık o kadar mutlu değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?