Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüm kızlar

1. öğün
2 haş yum
peynir salatalık 5 zeytin
sütlü kahve

akşam regl olmadım sanırım ondan kızlar canım sürekli bişeyler istiyor yaa
1 bardak kola
et sote
salata
çayın yanına petibör büskividen yedim 5 taneydi

su 1,5
spor 20 dk yapabildim eşimle aramız açık bakamam akşam çocuğa dedi

sorma bu akşam ki meü kötü

hawar ya canım bu leslie 5mil yapıyosun sen dimi

yok canım benim yaptığım 5 mil nette yok
yani şimdi yok 4-5 yıl öne bir siteden indirmiştim şimdi 3 milden fazlası yok
ama sen 3 mili geri alıp 4 mil yada 5 mil yapabilirsin

hoş geldin aramıza düzenini zamanla oturtursun
gurubun en büyüğü yani en yaşlısı benim yaş 37
2 kızım var

benim kızımda çok istiyordu ama gidemedik bu hafta haftaya da bakalım artık

Yawrukush canım kiloların gitmesine sevindim sen azimli ve bilinçlisin eminim kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
bende şimdilik çok iyi gidiyorum
gidiyor kilolar :)
çocukları öp yerimize kendine iyi bak daha sık uğrarsan seviniriz canım

Demi yok 5 mile bide bu 3mile lerin farkli versiyonlari var sanirim.bugun kostum mesela baska bi videoda kosma yok :)

evet canım 3 millerde farklı mesela o koşmalı olan daha çok göbek kısmına yönelik
başka bir tane var plates lastiği ile yapılıyor o daha çok kollara yönelik
ama ben koşmalı olanı daha çok seviyorum yavaş şeylerden pek hoşlanmıyorum ondan galiba

Demi yok 5 mile bide bu 3mile lerin farkli versiyonlari var sanirim.bugun kostum mesela baska bi videoda kosma yok :)

Kızlar bende 5 mil olan video var telefonuma indirmiştim iki sene önce hala duruyor size göndere bilirim ama nerden olacak bilmiyorum

Kızlar bende 5 mil olan video var telefonuma indirmiştim iki sene önce hala duruyor size göndere bilirim ama nerden olacak bilmiyorum
canım bende var bende geçen sene buraya yüklemeye çalıştım ama 68 dk sıkıştırılmış şekilde bile yükleyemedim
yüklemenin bir yolu varmı bilmiyorum

Bluedreamer02 Ben formu yazı şeklinde yapmıştım tekrardan hemen dolduruyorum. Aynı şeyleri tekrar ediyor gibi olacağım kusura bakmayın

Kullanıcı Adı : xsemra
İsim (İsteğe Bağlı ): Semra
Mesleginiz: Öğretmen (şu an çalışmıyorum)
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2buçuk aylık bir oğlum var
Yaşadığınız şehir: Sydney
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : öncelikli 59 daha sonra 52
Kilo alma hikayeniz : 2015 Temmuzda evlendim. Evlenince malum güzel yemekler yapayım tatlılar yapayım, hadi dışarda yiyelim, gece sinema keyfi yanına bir sürü cips çikolata derken bir baktım 7 kilo almışım 6 ayda. Daha sonra 54e inmiştim derken tekrar 59a çıktım. Tam ciddi ciddi baya ağır pilatese başlamıştım ve yediklerime dikkat ediyordum derken hamile olduğumu öğrendim. İlk trimesterde hiç kilo almadım hatta 1 kilo verdim. Ama son trimesterde atağa geçip totalde 20 kilo alarak 79 kiloyla tamamladım hamileliği. 11 haftada 65 hatta 64e kadar düştüm ama 64te sabit kalamadım maalesef. Dün tartıldığımda tam 66 çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Daha gencim ilk kez anne oldum. Vücudum aşırı yağlı şu an görüntümden pek memnun değilim açıkçası. Sağlıklı olmak için kilo vermek istiyorum. Benim için süre önemli değil. Çok kısa süreden ziyade sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Abartılı yemek yemem ama yemek aralarında çok fazla ıvır zıvır yiyorum bunu azaltmak istiyorum. Bugun mesela kremayla reçel yedim koca bir ekmek çok lazımmış gibi. Onun yerine bir kaşık pekmez yesem daha iyiydi Bu arada oğlum şu an sadece emdiği için çok sıkı bir diyette değilim amacım gereksiz yiyecekleri azaltarak sağlıklı beslenmek ve düzenli spora ağırlık vermek.

Hoşbulduk herkese

@Kyohei14 Ahh ahh 52ydim ama sanki çoook yıllar öncesiymiş gibi geliyor. Asla eskisi gibi ince belli olamayacak mıyım diyorum kendime. İnşallah hep beraber verelimm yansın yağlar

@hawar en yaşlısı demeyelim de en deneyimlisi demek daha doğru olur sanırım:) Hoşbulduk Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çocuklarımızı.

Kuzum sabah 2 yemek kaşığı yulaf kepeğine iki yumurta ve azıcık yağsız süt ile omlet. Yağsız peynir. Kahve.
Öğle dışarıdaydım, yiyemedim bir şey.
Akşam 200 gr biftek. Yağsız peynir.

Bir günde yarım kilo hey maşallahhh :))
Çok teşekkür ederim.

Sabah kahvaltı yapamadım
Ara 2-3 avuç üzüm
1 elma
1 galeta
1 ayva ( bunları sabahtan akşam 18 e kadar ara ara yedim)

Akşam 1 tabak et sote
Yarım kade yoğurt 2 cin biber

Ara 2 hoşbeş
1 avuç soslu fıstık

3 lt su bolca şekersiz çay
4 mil leslie

Pek güzel bir menü değil umarım yarın toparlarım

canım gelecek hafta ben de girebilirim degil mi listeye :):)

Yok canım, 2 hafta değil de 2 cuma deneme süresi, 3. cuma listeye girebiliyorsun ama bu biraz da takımdaki aktifliğine, kilo vermene bağlı.

Hoşgeldin canım :) Küçükmüşsün :)
Sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
Ama 43 sence de az değil mi ?
İstersen artır biraz yani buraya makul kilo yazman gerek, listeye girersen önemli çünkü hedef kilo, %80-nine ulaşman gerekecek en azından.. Şimdilik biraz fazla yaz sonra gerekirse azaltabilirsin..

Aleykum selam canım..
İyi kurtulmuşsun yiyeceklerden :)

Ne yaptın bilmiyorum ama yemeni tavsiye ederdim hele de yoldayken..
Daha sonra acıkıp her ne bulursan yemenden iyidir..

Akşam naptın acabaaa

Asyam, akşam bozmuşsunn birazz

Hoşgeldin canım :)
Allah bağışlasın miniğini
Kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..

Olsun ablam, ara sıra kaçamak da yapmak hakkımız :)
Sürekli aynı şekilde yiyince sıkılıyoruz bir süre sonra..

Insallah canim birlikte vercez kilolari:)

kizlar valizler bitti, ogluslar yikandi ve uyutuldu, bulasiklar yikandi ve kaldirildi. simdi son renkliler yikaniyor ve kurutulacak... ben hizlica bir dusa girecegim simdi. lakin evin yerleri supuremedim. aslinda makinam sessiz ama esim fark ederse gecen gunku masa dokulmesi uzerine aksiyon olabilir gider ayak.

ben saniyorum bu cuma artik takima giriyor olacagim Dahlia_

normal genel siralamada kacinci oldugumu bulamadim ama, yuklediysen gozumden kacti genel liste.

asya_01 kuzum tam gaz devam. guveniyorum ben sana, insanlarin sisirmesine gelme lutfen.

bu hafta bakalim kac kilo olacagiz :)

Hayırlı yolculuklar canım :)
Bu hafta listede olucaksın inşaAllah..
Güzel kilo verirsen yarışmanın ilk üçünde olabilirsin bu cuma

Takım içinde öyle sıralama yok ama güzel fikirmiş aklıma yattı, kendi aramızda da yapalım bunu, ilk üçü belirleyelim..
Ama genel listeyi eklemiştim yine eklerim :)

***4. Takım 512. Etap ***

isimsiz965 (60.8///%) Kilosu sabit
Kyohei14 (65.4///%) Kilosu sabit

aseeel (78.3/77.5/0.8/%1.02)
tahataprens1990 (64.1/64/0.1/%0.16)
hawar (64.2/63.1/1.1/%1.71)
Heart of Gold (74.4/73.8/0.6/%0.81)
MrtHatice (81.9/81.7/0.2/%0.24)
colorfullifen (88/86.3/1.7/%1.93) Yeni üye; başlangıç kilosu 90; başlangıç tarihi 14 mart; hedef 70
yagmuraydin (61.3/60.4/0.9/%1.47) Yeni üye; başlangıç kilosu 62.8; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 55

4. Takim Ortalaması: %0.815

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

sevgili8284 (98.2/98.4/+0.2/%-0.20) Yeni üye; başlangıç kilosu 101.5; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 65
glmscs (100.1///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 104; başlangıç tarihi 13 mrt; hedef 74
GizzD (72.5///%) Yeni üye; başlangıç kilosu 74.5; başlangıç tarihi 13 mart; hedef 64
bluedreamer02 (72.3/72.2/0.1/%0.14) Yeni üye; başlangıç kilosu 76; başlangıç tarihi 16 mart; hedef 55
Sevdaerlnn87 (72.3/74.3/+2/%-2.77) Yeni üye; başlangıç kilosu 73; başlangıç tarihi 22 mart; hedef 49
asl1can (66.9/66.5/0.4/%0.60) Yeni üye; başlangıç kilosu 67.7; başlangıç tarihi 22 mart; hedef 58
semurcan (58.8/57/1.8/%3.06) Yeni üye; başlangıç kilosu 59.9; başlangıç tarihi 28 mart; hedef 47
tugbap(60.3/59.6/0.7/%1.16) Yeni üye; başlagıç kilosu 60.3; başlangıç tarihi - 1 nisan; hedef 54
asya_01 (78///%) hedef 55

saricicek123 (59.8/59.7/0.1/%0.17) 455. etapta mezun olan üye geri döndü. Başlangıç kilo 61.6; başlangıç tarihi 9 mart; hedef 57

AKovser (56.9/57.5/+0.6/%-1.05) 430. etapta 54 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

Kullanıcı Adı : Azimlipocahontas
İsim (İsteğe Bağlı ): Ahsen
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 17
Medeni Durumunuz : Bekar
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65
Kilonuz: 89

Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Beş yaşından itibaren tombiş bir çocukmuşum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Hiçbir zaman zayıf bir insan olmadım. Kilolarım bütün anılarımda benimle beraberlerdi. Seneye liseden mezun olacağım ve mezuniyet anılarımda yanımda olmalarını istemiyorum. Üstelik eskiden kilolarımla da mutluydum ama artık o kadar mutlu değilim.

Hoşgeldin canım :)
Azimli olursan kısa sürede kurtulursun inşaAllah kilolarından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…