Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tesekkur ederim, tam dusa giriyordum cok sevdigim bir arkadasim evlenme teklifi almis. cigligima buyuk oglan kalkti :)))
guzel bir haftaya adim adim sanki...bu hafta hedefim buyuk, birinci olacagim takimin

tesekkur ederim, tam dusa giriyordum cok sevdigim bir arkadasim evlenme teklifi almis. cigligima buyuk oglan kalkti :)))
guzel bir haftaya adim adim sanki...bu hafta hedefim buyuk, birinci olacagim takimin

Gece gece ne güzel haber :)
Ömür boyu mutlu olurlar inşaAllah

Hadi inşaAllah :) Şimdiden eksi görmeye başladın zaten :)

kizlar ben pazartesi sabah hocayla calismaya baslayacagim. detayli olcum yapilacak oncesinde. sizlerle de paylasirim.
bana parise dondugumde yapmam icin verecegi programi da ayrica Dahlia_ e gonderirim, bize odev olarak uygular :)
9.5 kilom kaldi geriye. insallah istanbulda gececek 2 haftada da ilerleme kat ederim. acikcasi bogaz'da kahvalti-balik, ocakbasinda kebap gozumde yas olarak kalacaklar.

Oy oy hemende kusermis geldim canisi misafir cok vardi yarin babam istanbula yolcu cok kalabaliktik..bulasik falan simdi bitti canimkiz walla ozlemisim seni

Neler neler yedin kim bilirr
Bu saate kadar üstüne ne verseler bulaşık yıkamam sanırım
Hiç alışamadım ev işine

Aylardır konuşmuyoruz gibi hissettim bir an

sen bu hafta kac kilosun? Dahlia_

57.5
Hiç dikkat edemedim, hafta nasıl geçti hatırlamıyorum bile, 600 gram almışım

Çok iyi olur canım.. Gönder mutlaka..
Bu seferlik de böyle olsun :) Bir daha ne zamandır gidersiniz bilmiyorum ama 9.5 kilonu vermiş olarak gidersen istediğini yersin :)

Neler neler yedin kim bilirr
Bu saate kadar üstüne ne verseler bulaşık yıkamam sanırım
Hiç alışamadım ev işine

Aylardır konuşmuyoruz gibi hissettim bir an
Walla tuttum kendimi yarin menu yazarimda ne kofteler vardi tadina baktim ne sarmalar hoff hoff
cok korkuyodum diyeti bozarim diye oyke olmadi şükür ayy ev isiannem anca cocuklari uyuttu bende is falan evdeki tek buyuk kiz olunca her is bende malum:)
Yaa bende oyle hissettim yaaWalla konusmayinca özlüyorum kizz yani sacma sapan sohbetini

İyi bir şey mi diyorsun kötü mü anlayamıyorum bazen

anladım canım ben takibe devam edeyim inşallah gider kilolar..gündüz okulda giremiyorum akşam çocukla zor ama aksatmadan devam insallah

fatimem hiçç söylenmeyin bana sakın bugün ceza veriyorum kendime öğünün birini kestim.kendimi tutamassam böyle olur bu hafta 2. oldu bu

ya seni çok seviyorum enerjin çok iyi geliyor banabende çok merak ediyorum ama kaçamak olduğunda artık ceza kesecem ya bu hafta 2 oldu.kola ney yaa geçen yıl içmiştim en son...ama kesinlikle bırakmak yok incecik olduğum günleri görmek istiyorum

hayırlı yolculuklar istanbulun tadını çıkarın
Aslında diyet için herhangi bir programım yok. Şuan sadece günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Bir de kalori takibi yapmaya çalışıyorum.

hosgeldin canım. yürüyüş iyi bir başlangıç. gençsin ve hemen verirsin sakin endiselenme...lise öğrencileri var diyetisyen e giden görüyorum çok güzel zayıfladilar ve bilinçli olarak. ailenle bu konu konuşup kontrol altında kalori takibi yaparsan ilerde yine aynı sorunları yaşamanın olursun

Günaydın iyi pazarlar herkese

is güç çok hep gezme olmaz

gece cok gec geldik Dahlia_ neler yedim neler

çay iç derken 8.30 falan oldu. etsin çiğ köfte yapmışlar ki ben normalde yemem ama yiyeceğim tuttu BOl marul la 7 tane yedim aciliydi baya...kek kurabiye vardı hiç dokunmadim istemedi canım da. sonra kuruyemiş vardı. yani kabaca 1 avuç yemisimdir fıstık daha çok yedim ve 1 lt su içtim.

sabah uyandım wc deyim acıları yiyince tartılayım çıktım ayyyy eksi deyim bünye şoka uğradı resme sanırım şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı

tabii ki kaldığım yerden devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…