- 9 Nisan 2017
- 46
- 123
- 8
Hoşbulduk. İnşaAllah hep beraber kurtuluruz.Hoşgeldin canım :)
Azimli olursan kısa sürede kurtulursun inşaAllah
Hayırlı yolculuklar canım :)
Bu hafta listede olucaksın inşaAllah..
Güzel kilo verirsen yarışmanın ilk üçünde olabilirsin bu cuma
Takım içinde öyle sıralama yok ama güzel fikirmiş aklıma yattı, kendi aramızda da yapalım bunu, ilk üçü belirleyelim..
Ama genel listeyi eklemiştim yine eklerim :)
hos geldin pocohontas :)Hoşbulduk. İnşaAllah hep beraber kurtuluruz.
tesekkur ederim, tam dusa giriyordum cok sevdigim bir arkadasim evlenme teklifi almis. cigligima buyuk oglan kalkti :)))
guzel bir haftaya adim adim sanki...bu hafta hedefim buyuk, birinci olacagim takimin
insallah, cok bekledigimiz bir haberdi. gorduk, isittik sukur ki.Gece gece ne güzel haber :)
Ömür boyu mutlu olurlar inşaAllah
Hadi inşaAllah :) Şimdiden eksi görmeye başladın zaten :)
Oy oy hemende kusermis
insallah, cok bekledigimiz bir haberdi. gorduk, isittik sukur ki.
Oy oy hemende kusermisgeldim canisi misafir cok vardi yarin babam istanbula yolcu cok kalabaliktik..bulasik falan simdi bitti canim kiz walla ozlemisim seni
sen bu hafta kac kilosun?Dahlia_
kizlar ben pazartesi sabah hocayla calismaya baslayacagim. detayli olcum yapilacak oncesinde. sizlerle de paylasirim.
bana parise dondugumde yapmam icin verecegi programi da ayricaDahlia_ e gonderirim, bize odev olarak uygular :)
9.5 kilom kaldi geriye. insallah istanbulda gececek 2 haftada da ilerleme kat ederim. acikcasi bogaz'da kahvalti-balik, ocakbasinda kebap gozumde yas olarak kalacaklar.
Walla tuttum kendimi yarin menu yazarimda ne kofteler vardi tadina baktim ne sarmalar hoff hoffNeler neler yedin kim bilirr
Bu saate kadar üstüne ne verseler bulaşık yıkamam sanırım
Hiç alışamadım ev işine
Aylardır konuşmuyoruz gibi hissettim bir an
Walla tuttum kendimi yarin menu yazarimda ne kofteler vardi tadina baktim ne sarmalar hoff hoff
cok korkuyodum diyeti bozarim diye oyke olmadi şükür ayy ev isi annem anca cocuklari uyuttu bende is falan evdeki tek buyuk kiz olunca her is bende malum:)
Yaa bende oyle hissettim yaaWalla konusmayinca özlüyorum kizz yani sacma sapan sohbetini
anladım canım ben takibe devam edeyim inşallah gider kilolar..gündüz okulda giremiyorum akşam çocukla zor ama aksatmadan devam insallahYok canım, 2 hafta değil de 2 cuma deneme süresi, 3. cuma listeye girebiliyorsun ama bu biraz da takımdaki aktifliğine, kilo vermene bağlı.
Hoşgeldin canım :) Küçükmüşsün :)
Sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
Ama 43 sence de az değil mi ?
İstersen artır biraz yani buraya makul kilo yazman gerek, listeye girersen önemli çünkü hedef kilo, %80-nine ulaşman gerekecek en azından.. Şimdilik biraz fazla yaz sonra gerekirse azaltabilirsin..
Aleykum selam canım..
İyi kurtulmuşsun yiyeceklerden :)
Ne yaptın bilmiyorum ama yemeni tavsiye ederdim hele de yoldayken..
Daha sonra acıkıp her ne bulursan yemenden iyidir..
Akşam naptın acabaaa
Asyam, akşam bozmuşsunn birazz
Hoşgeldin canım :)
Allah bağışlasın miniğini
Kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
Aslında diyet için herhangi bir programım yok. Şuan sadece günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Bir de kalori takibi yapmaya çalışıyorum.hos geldin pocohontas :)
nasil bir diyet programi uygulamaya karar verdin?
fatimem hiçç söylenmeyin bana sakın bugün ceza veriyorum kendime öğünün birini kestim.kendimi tutamassam böyle olur bu hafta 2. oldu buYok canım, 2 hafta değil de 2 cuma deneme süresi, 3. cuma listeye girebiliyorsun ama bu biraz da takımdaki aktifliğine, kilo vermene bağlı.
Hoşgeldin canım :) Küçükmüşsün :)
Sağlıkla istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
Ama 43 sence de az değil mi ?
İstersen artır biraz yani buraya makul kilo yazman gerek, listeye girersen önemli çünkü hedef kilo, %80-nine ulaşman gerekecek en azından.. Şimdilik biraz fazla yaz sonra gerekirse azaltabilirsin..
Aleykum selam canım..
İyi kurtulmuşsun yiyeceklerden :)
Ne yaptın bilmiyorum ama yemeni tavsiye ederdim hele de yoldayken..
Daha sonra acıkıp her ne bulursan yemenden iyidir..
Akşam naptın acabaaa
Asyam, akşam bozmuşsunn birazz
Hoşgeldin canım :)
Allah bağışlasın miniğini
Kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın inşaAllah..
kizlar valizler bitti, ogluslar yikandi ve uyutuldu, bulasiklar yikandi ve kaldirildi. simdi son renkliler yikaniyor ve kurutulacak... ben hizlica bir dusa girecegim simdi. lakin evin yerleri supuremedim. aslinda makinam sessiz ama esim fark ederse gecen gunku masa dokulmesi uzerine aksiyon olabilir gider ayak.
ben saniyorum bu cuma artik takima giriyor olacagimDahlia_
normal genel siralamada kacinci oldugumu bulamadim ama, yuklediysen gozumden kacti genel liste.
asya_01 kuzum tam gaz devam. guveniyorum ben sana, insanlarin sisirmesine gelme lutfen.
bu hafta bakalim kac kilo olacagiz :)
kizlar valizler bitti, ogluslar yikandi ve uyutuldu, bulasiklar yikandi ve kaldirildi. simdi son renkliler yikaniyor ve kurutulacak... ben hizlica bir dusa girecegim simdi. lakin evin yerleri supuremedim. aslinda makinam sessiz ama esim fark ederse gecen gunku masa dokulmesi uzerine aksiyon olabilir gider ayak.
ben saniyorum bu cuma artik takima giriyor olacagimDahlia_
normal genel siralamada kacinci oldugumu bulamadim ama, yuklediysen gozumden kacti genel liste.
asya_01 kuzum tam gaz devam. guveniyorum ben sana, insanlarin sisirmesine gelme lutfen.
bu hafta bakalim kac kilo olacagiz :)
Aslında diyet için herhangi bir programım yok. Şuan sadece günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Bir de kalori takibi yapmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?