Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnn kızlarrr

10.10.10 yediklerim

sabah sütle k fleks
ara yok
öğlen domates salatalık 1 haşlanmıs yumurtayla kahvaltı
ara yok
akşam üzeri 1 tane simit(dışardaydım en masum simit olarak gördüm )
ara meyve

akşam düğüne gittik..pastayı kestiler takıya geçtiler.hadi kalkalım diye tutturdum arkadaşlara.herkes sıkıldıgımı sandı ama bilmiyorlarki ben pastadan kaçtım kaydirigubbakcemile3 önüme gelse yiyeceğim kendimi biliyorum delikafadulden

Günaydın arkadaşlar...
Ben çok güzel bi hafta sonu geçirdim. Pazar günü 10.10.2010 doğum günümdü.
Nişanlım cumartesi günü arkadaşlarımı annemi kardeşimi organize etmiş bir gün önceden süpriz yapmışlar.
Pazar günü de baş başa kutladık. Düğün için salonlara falan baktık.

kızlar 2. liğimizi tebrik ediyorum a.s. cuma günü bakmıstım ama bulamamıştım akannehir bu hafta daha iyisini yapalım kaydirigubbakcemile2

zevcan tebrikler..bu kilo kaybı moralini motivasyonunu yükseltmiştir olumunekankayizsmile

bu hafta çookk yogunum kızlar..dün akşam kardeşim geldi.alttan bi kaç dersi var sınavlara girecek.bugun babam gelecek yarın ameliyat olacak gözünden..ben perşembe günü eskişehire gidip gelecem..bu haftayı bir atlatırsamm ooo yaşadım..

günaydın reyhancım simit bencede en masum seçim olmuş zaten 300 kalorisi var normal bir öğündede hemen hemen alıyoruz o kaloriyi ..
düğündeki haline cok güldüm aferin kız sana hep böyle ol kaydirigubbakcemile5

doğumgünün kutlu olsun aslıcım anlat bakim neler yedin doğum günü diee :jeyyar:

canım doğum günün kutlu olsun..nice güzel mutlu yıllara a.s.

canım şimdiden cok gecmiş olsun göz ameliyatı sonrasında cok ii bakım istiyor damlalar falan tam vaktinde özenle damlatılmalı kolay gibi görünüyor ama diğer ameliyatlara göre hassaiyeti daha fazla ..
bu hafta yediklerine cok dikkat et ayrıca bol yeşil çay iç tatlım çünkü kosusturmaca yolculuk falan ödem olucaktır vücutta ondan veremezsen bile üzülme..benim yolculuk yaptığımda hep ödem olur...
sana şimdiden kolay gelsin canım..

canım doğum günün kutlu olsun..nice güzel mutlu yıllara a.s.

Teşekkür ederim =))
Zevcan neler yemedim içmedimki. İki gün doğum günü kutladık.
Bide çok duygulandım. Bu benim son bekarlık doğum günüm

Teşekkür ederim =))
Zevcan neler yemedim içmedimki. İki gün doğum günü kutladık.
Bide çok duygulandım. Bu benim son bekarlık doğum günüm

canım benimm ...
ben şimdiye kadar hiç sevgilimle kutlayamadım d.günlerimi hiç yanımda olamadı..hep bir sürü hediyeelr gönderdi ama hiç kendi yoktu bilmiyorum o yüzden nasıl bi duygudur..
inş bu sene bizde birlikte kutlarız ...

ahh evet canım bende ocakta ameliyat oldum gözlerimden.2 saatte bir damlam vardı hiç kaçırmadım.bir tane damarım çatlamış.ilk 2 gün baya zor geçmişti.şükür şimdi rahatım.ben perşembede izin alacağım için yarın kardeşim ilgilenecek babamla..damlalarısıkı sıkı tembih ederim onada yerimseniben ben de en son istanbula gittim gelirken acayip şişmiştim umarım bunda öle olmam.perşembe gece geleceğim çünküakannehir

meyvenull pandomim Allah sevdiklerinizi sizi bağışlasın..inşallah çok mutlu günleriniz olur..

inş şişmezsin canım bol bol yeşil cayy :içelim:
amin canım amin..

Geçmiş olsun prenses. Allah acil şifalar versin inşallah.

Selam kızlar.

Çko moralim bozuk. Haftasonu hiç kaçamak yapmadım ve deli gibi temizlik yaptım iki günde. Bu sabah tartıldım 71 gördüm aklımı oynatacağım ya. Acaba işden güçden şiştim mi acaba ama bu kadar olamaz ya. Kafayı yicem.

Tartıda bi sorun vardır özge. yADA wc olayları filan. Bence yarın normala döner.

özgecim bozma moralini cumaya kadar toparlarsın montide oluyor böyle seyler sen demiştin bana.. sıkkma canını..bende dün sabah 63.2 gördüm bu sabah 63.7 düşünsene 500 gr + hiç kacamak yok cumaya kadar hersey yoluna girer keske birazcık spor yapabilsen... yarına inmiş olucaksın sakin ol bugün proteine ağırlık ver yarın sabah cok fark olucak..

özge canım bencede vücudun su toplamıştır.yada dediğin gibi çok hareketten vücudun şişmiş olabilir.sıkma canını..en kısa sürede atarsın olumunekankayizsmile

kardeşime dün akşam telimi verdim.yüzümü cekme vucudumun fotosunu çek dedim. kk ya koyacaksın dimi dedi.dalga gece gece çekti.ama telimin baglantı yerini açamadım bi açsam ekleyecemde delikafadulden

merakla bekliyoruz canım fotonu bende önümzdeki hafta cekinip eklicem telf bi aydır serviste gelmiş ama annemler aldılar izmitte yani hafta sonu oraya gidicem alırım sizlerede 5 kiloluk farkı gösteririm tabi fark varsa...

Ne bileyim kızlar ya çok canım sıkıldı.
Tartının yerini değiştirdim temizlik yaparken acaba ayarları falan mı bozuldu bilemedim.

Böyle dan diye girdim bu arada kusura bakmayın.

Prenses geçmiş olsun şimdiden canım kolaylıklar dilerim.

Selam hanımlar ben geldim...

Diyetime aynen devam ediyorum...
Şu ara karmaşık duygular içindeyim.

Sevdiceğimi ailemde artık herkes biliyor komşular bile biliyor.
Çok ciddi bir adım atıyoruz.Babam hop oturdu hop kalktı ama sonra annelerin bir araya gelip tanışmasını kabul etti.Tabi ben konuşmadım kardeşim anlattı.Bakalım ne olucak anneside haftaya geliyor.Başka heyecanlar içindeyim.Şu iki üç hafta çok sıkı asılmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…