Canım sevdiğim bana hep artık babana açıkla bak hemen kabul etmicek bekleticek diyordu.Ben yok daha zamanı var diyordum ama gerçekden de öyle.Annem aylar öncesinden bilmesine rağmen daha yeni yeni kabullendi babamla konuştu düşün artık.
Bu işler gerçekden çok sitresli.allah yardımcın olsun.Kabullenmeleri zaman alıcak biraz önce açıkla derim.Zor kısmı atlattık gibi bakalım devamı nasıl gelicek.
yasemincim kötü cok kötü...Selam hanımlar :) işten fırsat buldum geldim cuma günü regl oldum ben ,
cumartesi : 09.10.2010
ikindi : kısır + salata
gece : peynirli pide ( bunların dışında şekersiz çay ve kahve )
pazar : 10.10.2010
sabah : muz ( 1adet )
akşam : 1 adet kumpir + diyet kola
11.10.2010 pazartesi
sabah : 1 adet poğaça
öğlen : bulgur pilavı + 1 köfte + 1 kase cacık
ara : yeşil çay
akşam : çorba
ve bu sabah tartıda 71.7 çıktım anlam veremedim yani bu yediklerim yaklaşık 2 kg almamı sağlamış olamaz değil mi ?
zevcan zaten 71 değil 61 olacak o yanlış yazdım ayrıca diet kola içtim ama 2 günde bu kadar kilo almam mantıklı değil , ve dikkat edersen 2 öğün ya yaedim ya yemedim ve aşırı hareketli iki gündü çok şaşırdım ... ya iki günde yaklaşık 900 gr hadi 1 kilo alınırmııı ya ...
bu konuda çok çaresizim ne yapıcam ben ya , hafta sonu hiç istediğim gibi olmuyor genel anlamda ...kahvaltı yapamıyorum kendime vakit ayıramıyorum , spor yapamıyorum uyanıkken oğlan uyurken çamaşır ütü temizlik hazırlık offf offff
Ceren çok ama çok sevindim canım ya...
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Sonunda bebişler geldi demek.
Çok ama çok çok mutlu oldum.
Hasretim34 çok geçmiş olsun canım.Bozma moralini.Alınan kilolarda elbet verilir geri.Yeterki destek olalım.
saol canim ama ne zaman bitecek bu al ver kisir döngüsühasretim gelmiş olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım benimm bizdaha ilk partiyi veremedik sen verdin aldın ve geri dönüyorsun :teytey:
verilir canım kilolar.ayrıca 64.1 le ayrılmıssın 70 olmussun 5.9 kilo hiçde kötü bi sonuc değil 8yarışma 9 fafta gecti bence durum ii :) sıkma canını hem takım sonuncu olucak die dert etme biz alısığız sonuncu olmaya bi hafta cok ii bi hafta çok kötü aramız yok bizimkaydirigubbakcemile3
seboda dönse keske kaydirigubbakcemile2
kalabalıklasıozzz yupppiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
saol canim ama ne zaman bitecek bu al ver kisir döngüsü
Günaydın arkadaşlar...
Ben çok güzel bi hafta sonu geçirdim. Pazar günü 10.10.2010 doğum günümdü.
Nişanlım cumartesi günü arkadaşlarımı annemi kardeşimi organize etmiş bir gün önceden süpriz yapmışlar.
Pazar günü de baş başa kutladık. Düğün için salonlara falan baktık.
Zevcan tatlım cumartesimi anlatayım sana ;
sabah 7.00 gibi kalkış - baba oğlanı oyalarken ben wc ye gidiyorum oğlanın kahvaltılıklarını hazırlıyorum ...sonra 1 saat kadar ona yedirme süresi .sonra o oyalırken mutfağı topluyorum bu sırada bazen meyve yiyorum duruma göre .. Sonra efe ile oynamaca , yatakları toplamaca babagitti bu arada :))) sonra efenin meyve saati , onu yarım saat gibi bir sürede yedirmece , bu arada ufak tefek makineye çamaşır atıyorum , uyuyunca aceleyle onları asıyorum etrafı topluyorum , onun öğlke yemeğini hazırlıyorum max 1saat uyuyor zaten , oyuncakları toparla eğer vaktim olursa yüzeysel süpürge ve silme ama o evdeyken pek olmuyor ne yalan söyleyeyim ... Sonra uyanıyor öğle yemeğini yediriyorum oynuyoruz , bazen markete gidiyoruz , saat 3-4 gibi yine bir şeyler yiyor işte ikindi uyuyunca bende yiyorum bişeyler ve bazen gün boyu bir bardak su içmediğim oluyor , ki yeşil çayı söylemyiyorum bile .... Akşam baba gelince yemek yiyoruz ya evde ya dışarda sonra akşam yemeğini yediriyorum derken pert oluyorum o uyuyunca 2 satır kitap okuyorum ve bayılıp kalıyorum ... Pazar günüde , hep bişey çıkıyor güme gidiyor bu kv rahatsızlandı , geçtiğimiz hafta misafir vardı falan gibi ...ha birde gece deliksiz uyku yok , en az2 kere falan uyanıyor uyanmazsa da ben psikolojik uyanıp bakıyorum .
70klava: klava: klava:
zevcan zaten 71 değil 61 olacak o yanlış yazdım ayrıca diet kola içtim ama 2 günde bu kadar kilo almam mantıklı değil , ve dikkat edersen 2 öğün ya yaedim ya yemedim ve aşırı hareketli iki gündü çok şaşırdım ... ya iki günde yaklaşık 900 gr hadi 1 kilo alınırmııı ya ...
kurban bayramı gibi anneme söylemeyi düşünüyorum ama nasıl dicem oofff öyle zor bi durum ki annemle hiç konusmayız böyle seyleri...
dediğin gibi cok stresli bi durumm...sen kurtuldun sıra bende ..
diyete ve spora ii asıl fazla zamanın kalmadı kaydirigubbakcemile2
merhabalar kızlarrrr
ZEVCANcım güldürdün beni walla:)) ben sürpriz yapmış ne güzeel diye düşünürken sen orda ne yedin hesap ver dion :))) doğrusu senn yaptığın da işte ben işin duygusal boyutundayım:)))
vee bugünküü menümm(11.10.10)
sabah tost çay (hafta içi klasik oldu bana)
ara 2-3 tane diyet bisküvi
öğlen 4 köfte, yoğurt, bi parça ekmek
akşam da çorba salata..
kızlar ya sürekli hafif şeyler yiyorum çorba salata yoğurt falan ama şişlik yapıo ben de miğdem mi küçüldü anlamadım. 1 kase çorba içemedim dün. karnım şişince pişman oluyorum çünkü doyduğumu anlayınca bırakıyorum hemen. normaldir dimii yani yediklerim bunlar fazla yediğimden deildir heralde şişkinlik
Valla canım kurtuldum mu yeni mi başladı pek belli değil:)
Zevcancım ben de et yemiyorum diye bugün köfte yedim işte:) ama katı yiyecekleri çok az tüketiyorum salata dışında. ondan sanırım pişman oluom bide salata da olsa çok yedim diee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?