Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceren çok ama çok sevindim canım ya...
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Sonunda bebişler geldi demek.
Çok ama çok çok mutlu oldum.

Hasretim34 çok geçmiş olsun canım.Bozma moralini.Alınan kilolarda elbet verilir geri.Yeterki destek olalım.

kurban bayramı gibi anneme söylemeyi düşünüyorum ama nasıl dicem oofff öyle zor bi durum ki annemle hiç konusmayız böyle seyleri...
dediğin gibi cok stresli bi durumm...sen kurtuldun sıra bende ..
diyete ve spora ii asıl fazla zamanın kalmadı kaydirigubbakcemile2

hasretim gelmiş olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım benimm bizdaha ilk partiyi veremedik sen verdin aldın ve geri dönüyorsun :teytey:
verilir canım kilolar.ayrıca 64.1 le ayrılmıssın 70 olmussun 5.9 kilo hiçde kötü bi sonuc değil 8yarışma 9 fafta gecti bence durum ii :) sıkma canını hem takım sonuncu olucak die dert etme biz alısığız sonuncu olmaya bi hafta cok ii bi hafta çok kötü aramız yok bizimkaydirigubbakcemile3
seboda dönse keske kaydirigubbakcemile2

kalabalıklasıozzz yupppiiiiii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Son düzenleme:
Selam hanımlar :) işten fırsat buldum geldim cuma günü regl oldum ben ,
cumartesi : 09.10.2010
ikindi : kısır + salata
gece : peynirli pide ( bunların dışında şekersiz çay ve kahve )

pazar : 10.10.2010

sabah : muz ( 1adet )
akşam : 1 adet kumpir + diyet kola

11.10.2010 pazartesi

sabah : 1 adet poğaça
öğlen : bulgur pilavı + 1 köfte + 1 kase cacık
ara : yeşil çay
akşam : çorba

ve bu sabah tartıda 71.7 çıktım anlam veremedim yani bu yediklerim yaklaşık 2 kg almamı sağlamış olamaz değil mi ?

Son düzenleme:
yasemincim kötü cok kötü...
yediklerine baska bişi diyemicem kola içmişsin almıs olabilirsin 2 kilo ama kilonu 71.7 yazmıssın sanırım bi yanlıslık var çizelgende 60 kilo olduğun gözüküyo 11 kilo alman imkansız...

zevcan zaten 71 değil 61 olacak o yanlış yazdım ayrıca diet kola içtim ama 2 günde bu kadar kilo almam mantıklı değil , ve dikkat edersen 2 öğün ya yaedim ya yemedim ve aşırı hareketli iki gündü çok şaşırdım ... ya iki günde yaklaşık 900 gr hadi 1 kilo alınırmııı ya ...

Son düzenleme:

canım söyle düşün vücudun düzenli yemek yeme sekline alısıyor hafta içi hafta sonu sen onu öyle ac bırakmıssın ki sonrasında birden yemişsin 1 lokma dahi yesen o kadar açlıktan sonra o vücut onları depo eder... yeme sekline bi düzen getirmen lazım hatta şart..

bu konuda çok çaresizim ne yapıcam ben ya , hafta sonu hiç istediğim gibi olmuyor genel anlamda ...kahvaltı yapamıyorum kendime vakit ayıramıyorum , spor yapamıyorum uyanıkken oğlan uyurken çamaşır ütü temizlik hazırlık offf offff

işleri hafta içi yapsan en azından bir kısmını mesela ütüyü hafta içi aksam toz alımını baska bi aksam gibi hafta sonu kendine vakit kalmazmı ..
yasemin aslında senin yaptığın içleri bende yapıyorum ama bende cocuk yok sen bide ona bakıyorsun bilmiyorum tatlım yaa kahvaltıya en azından vakit bulsan öğleni meyveyle gecir hadi ..
sabah erken kalk bence kahvaltını kesin yap hem ödemde olabilir vücudundaki regl dönemindesin ya cumaya olan sonuc önemli ozamna kadar sık kendini azıcık spor yap toparlarsın..

tesekür ederim canim hosbuldum

saol canim ama ne zaman bitecek bu al ver kisir döngüsü

Zevcan tatlım cumartesimi anlatayım sana ;
sabah 7.00 gibi kalkış - baba oğlanı oyalarken ben wc ye gidiyorum oğlanın kahvaltılıklarını hazırlıyorum ...sonra 1 saat kadar ona yedirme süresi .sonra o oyalırken mutfağı topluyorum bu sırada bazen meyve yiyorum duruma göre .. Sonra efe ile oynamaca , yatakları toplamaca babagitti bu arada :))) sonra efenin meyve saati , onu yarım saat gibi bir sürede yedirmece , bu arada ufak tefek makineye çamaşır atıyorum , uyuyunca aceleyle onları asıyorum etrafı topluyorum , onun öğlke yemeğini hazırlıyorum max 1saat uyuyor zaten , oyuncakları toparla eğer vaktim olursa yüzeysel süpürge ve silme ama o evdeyken pek olmuyor ne yalan söyleyeyim ... Sonra uyanıyor öğle yemeğini yediriyorum oynuyoruz , bazen markete gidiyoruz , saat 3-4 gibi yine bir şeyler yiyor işte ikindi uyuyunca bende yiyorum bişeyler ve bazen gün boyu bir bardak su içmediğim oluyor , ki yeşil çayı söylemyiyorum bile .... Akşam baba gelince yemek yiyoruz ya evde ya dışarda sonra akşam yemeğini yediriyorum derken pert oluyorum o uyuyunca 2 satır kitap okuyorum ve bayılıp kalıyorum ... Pazar günüde , hep bişey çıkıyor güme gidiyor bu kv rahatsızlandı , geçtiğimiz hafta misafir vardı falan gibi ...ha birde gece deliksiz uyku yok , en az2 kere falan uyanıyor uyanmazsa da ben psikolojik uyanıp bakıyorum .

Son düzenleme:
merhabalar kızlarrrr

cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun, ne güzel yaa sürprizler çok güzeldir amaa benim eski 3 yıllık sevgilim de dahil hiç biri bi sürpriz neyim yapamadı doğumgünümde. alacakları olsunn alsanaalsanasmile

PERİcim geçmiş olsun cnm..

ZEVCANcım güldürdün beni walla:)) ben sürpriz yapmış ne güzeel diye düşünürken sen orda ne yedin hesap ver dion :))) doğrusu senn yaptığın da işte ben işin duygusal boyutundayım:)))

ÖZGEcim toparlarsın bence de vucut su toplamış olabilir

CERENcim bebişlerin şimdiden hayırlı olsunn kaydirigubbakcemile2

vee bugünküü menümm(11.10.10)
sabah tost çay (hafta içi klasik oldu bana)
ara 2-3 tane diyet bisküvi
öğlen 4 köfte, yoğurt, bi parça ekmek
akşam da çorba salata..

kızlar ya sürekli hafif şeyler yiyorum çorba salata yoğurt falan ama şişlik yapıo ben de miğdem mi küçüldü anlamadım. 1 kase çorba içemedim dün. karnım şişince pişman oluyorum çünkü doyduğumu anlayınca bırakıyorum hemen. normaldir dimii yani yediklerim bunlar fazla yediğimden deildir heralde şişkinlik

çok zor tatlım ama böyle yaa insan hayatından bıkar...
nebilim ben basaraamam heralde bunu en azından sabah 5 dk ekmek bi parca peynir yerim yani yemezsem uyumazsam yasayamam en azından öyle düşünüyorum..
günde 10 saat uyumam lazım günün güzel gecmesi için bak yemeği hiç söylemiyorum.. bence cocuğun kahvaltısını hazırlarken kendinede küçük bi tost yap onu ee yine öğlanın öğle yemeğini yedirirken kendinde müsli falan ye hazırlaması pratik seyler ..
geciştirme bosver evin süpürülmesin canından önemli değil yaa kv. de gecmiş olsun.. aksilik işte ..
nys bu hafta sonu sen bi dene bakalım dediğimi olucakmı ama aklında sürekli kendi yemeğini hazılamakda olsun cocuğunkini nasıl ihmal etmiyorsan kendininkinede aynı özeni göster.

70 klava:klava:klava:

Sağlık olsun canım. Kısa zamanda atacağına eminim.

Bu yediklerinle 61 değil 71 bile olursun. Acil kendine gelmen lazım canım çok acil.
Yani c.tesi gece peynirli pide yemek inanılmaz bir durum.
Takımıda hiç mi düşünmüyorsun canımcım ya.
Bu şekilde sen asla kilo veremezsin hafta içi de diyet yapma bence emeklerine yazık.

Valla canım kurtuldum mu yeni mi başladı pek belli değil:)

canım napayım ben romantik tarafımı kaybetmeye basladım sonuclarıyla mesgul oluyorum artık kaydirigubbakcemile3
menün güsel canım ..miden küçülmüş olabilir şişlik hissetmen normal ama hiç et yemiyorsun et yemeye calıs balık falan pişermem diyorsan ton balığı falan al tatlım vücuduna et proteini girsin ..

Zevcancım ben de et yemiyorum diye bugün köfte yedim işte:) ama katı yiyecekleri çok az tüketiyorum salata dışında. ondan sanırım pişman oluom bide salata da olsa çok yedim diee:))

Zevcancım ben de et yemiyorum diye bugün köfte yedim işte:) ama katı yiyecekleri çok az tüketiyorum salata dışında. ondan sanırım pişman oluom bide salata da olsa çok yedim diee:))

yedikten sonra pişman olman için hiç bi sebep yok gittiğin yol yanlıs olsaydı kilo vermek yerine alırdın...
güzel bu gün kırmızı et yemişsin yarın beyaz et yee ertesi gün baık yee et yiyemedinmi o gün yumurta tüket süt iç..
hayvansal bi ürün mutlaka tüketmeye calıs..
bak ben bu öğlen kocabi kase salata yedim sadece yeşillikli.. tavuk pişirmiştim ama onun hepsini bitiremedim zorladım kendimi ama bitmedi salata insanı doyuruyo salata yemeyede devam cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…