Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım seni duydukca içimde bişiler parcalanıcak gibi hissediyorum daha anneme bile biz ciddiyiz diyemedim napıcam ben yaaa :sinifsinif:
senin adınada seviniyorum en kötü kısmı atlattın kurtuldu artık ben bi anneme söylesem ...
bi kere ima etmeye kalktım düşnme öyle bişi dedi uzak yere kız vermek falan yok dedi napıcam ben off ooofff mafoldumben

SLMMM FISTIKLARIMM NBRSINIZZZZ BEBEKLERIMLE GELDIM BU SEFER :ecrin_bebek:

arada özgeyle knusuyoruz sizden polonyadadır die tahmin etmiştik opuyorumnanaktan merakta kaldık uzun zamn oldu uğramayalı

canım benimm oldu demek sonunda cok sevindimm ... şeniz
özledim seniiii olumunekankayizsmile

oldu canım oldu bende sıteye gıremıyorum kı polonyaya yerlestık 4 ay buradayız tatlımm eee sız nasılsınız ozgem nasıl sende ıyısındır ınsallahh

oldu canım oldu bende sıteye gıremıyorum kı polonyaya yerlestık 4 ay buradayız tatlımm eee sız nasılsınız ozgem nasıl sende ıyısındır ınsallahh

iizz canım bizde hala zayıflamaya uğrasıoz özgede bende aynı yerde sayıyoruz
beceremedik zayıflamayı ee nezamn geri dönüş.bebişler ordamı doğucak.

iizz canım bizde hala zayıflamaya uğrasıoz özgede bende aynı yerde sayıyoruz
beceremedik zayıflamayı ee nezamn geri dönüş.bebişler ordamı doğucak.

BEBEKLER MAYISTA DOGACAK CANIM BIZ OCAKTA DONUCEZ TATLIM BEBEKLER ANKARADA DOGACAK BUYUK IHTIMALLE TATLIM ZATEN ANKARAYA DONUNCEDE ISI BIRAKICAM ARTIK COK SIKILDIM BEBEKLERI BUYUTUCEM EEE SENIN NISAN ISLERI NE OLDU TATLIM EVLILIK GOZUKUYOMU UFUKTAopuyorumnanaktan

canım yaa cinsiyetleri belli oldumu....
tam soğukta dönüyorsunuz ank..
bencede bebişlerini büyüt bi ondan sonra calısırsın..
mayıstan sonra 4. takıma bekleriz seni yinee sırnaşık şey
benimde nişan işi ocak gibi sanırım bilmiyorum daha anneme söylemedim benimkiler istemiyo eyvahedigeldismile karısık o durum biraz..

canım öğlen arası eve kacıyorum ben burda olursan 1 bucuktan sonra görsz kocaman öpüyorum şeniz opuyorumnanaktan

cınsıyetler daha bellı degıl ablasıı :d neyse sonra konusuruz tatlım bende ıse gıdıcem bırazadan yarın bu saatlerde gelırım optum tatlımmmm

Harika bir haber nilaycım bu. Hayırlısı diyelim.

SLMMM FISTIKLARIMM NBRSINIZZZZ BEBEKLERIMLE GELDIM BU SEFER :ecrin_bebek:

Cerennnnn çok sevindim kuşum. İkiz demek. Sağ salim işallah ne diyim. Ay çok mutlu oldum. Merakta bırakma bizi.
Çiçek de girmiyor zaten cadoloz.

Harika bir haber nilaycım bu. Hayırlısı diyelim.

Cerennnnn çok sevindim kuşum. İkiz demek. Sağ salim işallah ne diyim. Ay çok mutlu oldum. Merakta bırakma bizi.
Çiçek de girmiyor zaten cadoloz.

TESEKKUR EDERIM TATLIM.kaydirigubbakcemile3 CICEK NERELERDEKI BUNDAN 2 HAFTA ONCE SANIRIM MESAJ ATMISTI BEBEK TEKMELER ATIYO DIYEE SONRA KENDISINDEN HABER ALAMADIM TATLIMM SEN NASILSIN HAYATIM IREMCIK NASIL IYIDIR INSALLAH

Iremimi benım yerıme opersın tatlım ben ısyerıne gıdıyorum ok yarın gorusuruz byyy tatlımmm

slm kizlar ben geldim,malesef berbat bi izn gecirdim.esim zatüre oldu hic birsey yapmadik yollarda cektigimiz eziyet yanimiza kar kaldi

özgecim ben dönmek istiyorum ama cok utaniyorum cok kilo aldim senağlama istersen bi kac hafta disardan katilip bi kac kilo vereyim

Iremimi benım yerıme opersın tatlım ben ısyerıne gıdıyorum ok yarın gorusuruz byyy tatlımmm

Tamam canım öperim.
İremcik iyi şükür teyzesi.

Canım geçmiş olsun kötü olmuş.
Bu hafta listeye ekleriz canım seni. Ne kadar erken girersen o kadar iyidir.
olumunekankayizsmile

Olsun farketmez. Takım olmanın amacı bu zaten. Her türlü sorumluluğu birlikte paylaşmak. Söyle bakalım kaç kilosun canım.

Canım sevdiğim bana hep artık babana açıkla bak hemen kabul etmicek bekleticek diyordu.Ben yok daha zamanı var diyordum ama gerçekden de öyle.Annem aylar öncesinden bilmesine rağmen daha yeni yeni kabullendi babamla konuştu düşün artık.
Bu işler gerçekden çok sitresli.allah yardımcın olsun.Kabullenmeleri zaman alıcak biraz önce açıkla derim.Zor kısmı atlattık gibi bakalım devamı nasıl gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…