Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok be tatlım nerde bende o cesaret pastanın tamamını güpletcek. bi kere vicdanım sızlar,meyvenull kafama oklava fırlatır, kocam dırdırlanır yediğime yiceme pişman eder....
yok yok ben böyle iiyiyim

bugün alenen açtım. saatlerdir toplantı yapıyoruz içim bayıldı

sanbah 2 kaşık yulaf ezmesi bi bardak süt

ara müdüre çaktırmadan bi mandalina

öğle tavuk şiş(ama sadece tavuğunu pilav ekmek yok)bi ayran

ara yoğurt

akşam taze fasulye bol salata

ara yeşil çay

yok be tatlım nerde bende o cesaret pastanın tamamını güpletcek. bi kere vicdanım sızlar,meyvenull kafama oklava fırlatır, kocam dırdırlanır yediğime yiceme pişman eder....
yok yok ben böyle iiyiyim

:lepi: yerimseniben

afiyet olsun canım zemuszemus bu haftan gecen haftana göre daha güzel olucak opuyorumnanaktan

Kızlar bende c.tesi kızımın d.gününi yapacaım. Pastalar börekler kekler yandım ki ne yandım.
P.tesi geldiğimde tek tek itiraf edeceğim hepinize herşeyi.

Özge eminim koşturmaktan yiyemezsin ben , 2 gün hazırlık yaptım koca gün sadece bir kaç parça yiyebilmiştim onlarda salata türleriydi ...

İşallah dediğin gibi olur canımcım. Ama teyzem annem harika mamalar yapacak. bilmiyorumkismile
Zaten sabah 71 görünce motivasyon falan kalmadı bende. Zor tutuyorum kendimi zaten.
işallah yarın sabah da bu rakamı görmem yoksa bırakacağım ve bu hafta deli gibi yiyeceğim. Haftaya Allah kerim.

yeme kaptan yemeklava:

:çok üzgünüm:
Cemrem valla çok moralim bozuk. Bu akşam alışverişe gideceğiz. Yememem lazım offffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben

kızlar ben kaymakamlığa şikayet dilekçesi vermeye gidiyorum.. yarın görsz..
hepinize kacamaksız aksamlar opuyorumnanaktan

görüşürüz zevcan :)
Ben de sabah o rakamı görünce moralim çok bozuldu , diyete başladığımdan beri ilk defa artı gördüm umarım şişkinlik vfalandır regl olduğum içindir ,(

Özge yeme sende , hem bu hafta yorulacaksında ne güzel daha çok kilo gider dikkat edersen ...

Son düzenleme:

kendini servise ver oyaalan yeme sakın. ben kendi kestiğim kendi doğumgünü pastamdan 2 çatal aldım, gerisinide yemiyim diye çöpe attım yaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…