Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cemreciğim nice mutlu yıllara eşinle beraber inşallah...

zevcan ne kadar güzel ailenle birlikteymişsin olumunekankayizsmile bide erkek arkadaşın aradımı?moralin nasıl?

Günaydın ben geldim...

Buğün elma diyetine başladım.
Önümde iki hafta var ve şok uygulamak zorundayım.
Buğün tartıldım o kadar spor yaptım hafta sonu hiç kilo verememişim.
Vucudumun direncidi kırmam lazım.

İki hafta sonra sevdiğimin ailesi tanışmaya geliyor.Birkaç hafta sonrada sözüm olucak inşallah.

selam kızlar..moralim çok bozukk hafta sonunda çok dikkat edemedim ve yedim..malesef 500 gr artıyla başlıyorum haftaya :kedi:

ben tartılmadım henüz ama yolculukdan dolayı bi şişliğim var benimde bu sabah direk işe geldim cok yorgunum..umarım cumaya kadar verirsin 500 gr mı..
cemreciğim nice mutlu yıllara eşinle beraber inşallah...

zevcan ne kadar güzel ailenle birlikteymişsin olumunekankayizsmile bide erkek arkadaşın aradımı?moralin nasıl?

canım insanın ailesi ile olması gibi bişi yok ..
aradı erkek arkadasım aramasına ama sürekli kavga bakalım nereye kadar tutturmus 13 kasımda sana evlenme teklifi yapıcam die eee ben annemlerdeyim ozamn dedim bende gelirim ailenle tanısım diyo daha ben bişi dememisim aileme sana noluyo dedim.. ozamn ist gider gezeriz bi kac gün ordan izmite gecersin dio sinir ediyor beni ona göre hava hoş tabi ailesine yalan söylicek olan benim..hem bayram önü olurmu öyle gezmek yaa...

nilaycım hata yapıyorsun bence ama dene içinde kalmasın umarım verirsin kilo..
bu arada senin adına cok seviniyorum herseyi atlattın tanısmaya geliyorlar..
keske bende o seviyeye gelebilsem...

Günaydın hanımlar hafta sonu mönümü yazayım :)
16.10.2010
sabah : yarım yağlı süt ile kfleks
öğlen : 4 yk bulgur pilavı -2 yk yoğurt
ikindi : 5-10 badem -5 tane fındık ( kabuklu komşumda yedim )
akşam :4 yk kaşığı tavuk sote - yoğurt
gece : 1 adet elma

17.10.2010
sabah : yarım yağlı süt ile kfleks
ara : 1 avuç fıstık
öğlen :1kase çorba
ikindi : 1 simit
akşam : balık - salata -1 gazoz :))
yatmadan yarım mandalina ( oğlandan kalanlar )

bugünkü belli değil :)

Son düzenleme:

tam yasemin bu defa basardı dicektimki gazozu gördüm lmaz: güzel güzel güzel ama sonu beter...
olsun bununda kıymetini bilmek gerek önceki haftalarda buda yoktu alkisalkisalkis

Dün artık patlama noktasındaydım akşama kadar dayndım dayndım eeeeh o kadar olcak ,oğlanı uyuturken kendimde uyuyup kalmışım , gecede 10 kere kalktık durduk Ama iyiym şükür bir gr bile artı yok tartıda , çünkü ben o gazozun 5 katı efor sarfettim hafta sonu dötüm ancak ağdacı da yeri gördü desem yeridir :)) oda yarım saat :) Zayıflamak isteyenler hafta sonu 1 yaşıdna bir bebeyle ilgilensinler :)tavsiye edilir :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın .. nasılsınız.malum kızım hasta olduğu için ve ben hastanelerde süründüğüm için diyetim tam olmadı sanki yinede elimden geldiğince uydum.

cuma
1 erik
sabah
3 dlm t.b ekmeği tuzsuz salça sürdüm üzerine
8 zeytin şekersiz çay

öğlen
1 simit mecburen hastanedeydim

akşam telafi ettim ama
4/1 tabk domates soğan biber kavurması
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

yatarken 1 armut

cumartesi
3 d.t.b.ekmeği
6-7 zeytin bol yeşillik domates salatalık şekersiz çay

öğlen
az sebze yemeği 1 kaşık kadar yoğurt salata

akşam
yarım tabak barbunya
salata yoğurt

pazar
3 dl t.b.ekmeği light krem peynir sürülmüş
5-6 zeytin domates salatalık yeşillik
şekersiz çay
öğlen
4/1 tabak etli patlıcan bol yeşillikli salata yoğurt

ara 1 mandalin 1 kupa yeşl çay
akşam
yarım porsiyon barbunya domates yeşil biber salata yoğurt

yatarken
1 mandalin tabi günlük 2 lit su

kızlar ya karışık olmuş olabilir inanın hem kızım hasta hemde kışlık çıkar yıka ütüle yazlık kaldır yıka ütüle ev komple temizlendi şu an pilim bitmiş durumda.

günaydın...basladın mı bu gün diyetine..

yok canim ya yarin arkadaslarla buluscaz,onlar sürekli bana iyisin diyet yapma filan diyolar bende deli oluyorum artik kimse bilsin istemiyorum diyet yaptigimi o yüzden carsamba basliycam allah izni verirse bu sefer mazeret yok ama kitabida bitirdim cok hosuma gitti cok güven verdi bana hemde kiloyu geri almamak icin haftada sadece persembe günleri proteinle beslenmek yeterli olucak diger 6 gün serbest beni en cok ceken tarafida bu oldu biktim artik al verlerden

kizina gecmis olsun canim cocuklarin hastaliklari insanin elini kolunu bagliyo,nesi var?

Son düzenleme:

canım kırmızılar dısında güzel eğer monti yapmıyor olsaydın onlarda göze batmazdı..ama sen monti yapıyorsun ..kızınada cok gecmiş olsun..

Selam şekerler.

Ben geldim bi ceee diyip gidiyorum. Öğleden sonra kızımın kreşte d.günü kutlanacak. Yarın bol bol sizinle olacağım.
Öpüyorum.

tatlım dukan diyetini anlatırmısın biraz ben pek bişi anlamadım ondan..

Selam şekerler.

Ben geldim bi ceee diyip gidiyorum. Öğleden sonra kızımın kreşte d.günü kutlanacak. Yarın bol bol sizinle olacağım.
Öpüyorum.

HOŞGELDİN CANIM GÜLE GÜLE TATLIM ...sırnaşık şey

YARIN BEKLİYORUZ AMA HIIIII İHMAL ETME BİZİ zemuszemus

İREMCİĞİ KOCAMAN ÖP... Şeniz

tatlım dukan diyetini anlatırmısın biraz ben pek bişi anlamadım ondan..

canim anlatayim ama basarli olurmuyum bilmem,biraz anlatma özürlüyümdür ben anladigimi anlatamam pek :) birde tamamen anlamak icin kesinlikle kitabi okumak gerekiyo,söyleki;

diyet 4 asamadan olusuyor
1 atak evresi
2 seyir
3 gelstirme
4 ömür boyu sürecek olan koruma

1.atak evresinde kolona göre 2 ile 10 gün arasinda sadece protein aliyosun et,tavuk,balik,yagsiz süt ve süt ürünleri kitapda cok güzelde sos tarifleri var diyete uygun.ben bunu 5 gün yapmayi planliyorum

sonra ikinci evre geliyo bu evrede proteinin yanina sebzede ekliyosun sonra hedef kilona inninceye kadar ister 1+1 ister 5+5 olarak protein+protein sebze olarak besleniyosun

3.evreye gectinmi verdigin her kilo basina 10 gün ekleyerek bu evreyi yapiyosun buda yediklerinin yanina izin verilen gidalar ekleniyo haftada 2 günde ödül yemeyin var.

bunuda tamamladinmi koruma dönemi geliyo ve ömür boyu sürüyo sadece persembe günleri proteinle besleniyosun...

kitabi yazan fransiz bi doktor 5 milyon fransiz yaniliyo olabilrmi diyo bencede dogru diyo kitapdaki aciklamalari okluyunca kesinlikle sagliksiz oldugunu düsünmüyosun hak veriyosun bide dedigim gibi ömür boyu kilonu koruma sansin var en güzelide bu,tabi ins basarili oluoda o evreye gelebilirim

Selam şekerler.

Öpüyorum.

kizina mutlu yillar canim,cok cok mutlu,huzurlu sevgi dolu bi ömür gecirsin ins,kendi gibi bahtida güzel olsun,yüzünden gülücükler eksik olmasin,döktügü gözyasi sadece mutlulukdan olsun insssssssssssssss

ne yalan söylim 1. Ve 4. Evreleri anladım ama 3 ve 2 yi anlamadım..
Kardeşime önermek istiyorum öğrenciler yapabilirmisence bu diyeti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…