ben şimdilik kaçtım , sonra uğrarım tekrar ...
ne yalan söylim 1. Ve 4. Evreleri anladım ama 3 ve 2 yi anlamadım..
Kardeşime önermek istiyorum öğrenciler yapabilirmisence bu diyeti..
kızlar bu diyetle ilgili kitap hangisi alayım bende onu.
canım kardesim benden 13 ay küçük cocuk değil yani 20 yas 83 kilo...
nilaycım hata yapıyorsun bence ama dene içinde kalmasın umarım verirsin kilo..
bu arada senin adına cok seviniyorum herseyi atlattın tanısmaya geliyorlar..
keske bende o seviyeye gelebilsem...
canım denemek istiyorum.
Baktım olmuyor normale dönerim yine.
Ama şok uygulamam lazım.
Inşallah herşey seninde dilediğin gibi olur.
Gerçekden bambaşka bir heyecan içindeyim.
Duygularım karma karışık.
Sevdiğim bu derece destek olmasa atlatmam zor olurdu.
Ama saolsun her zaman yanımda benden daha çok istekli olunca artık bir şeyler yapmak gerekiyordu.umarım hayırlısı olur.
dene bakalımm inş faydalı olur..
Amin canım cok korkuyorum ama bi görsen halimi..ailem kabul etmicek gibi gelio dahada kötü hissediyorm..
Diğer taraftan sevgilim sıkıstırmaya basladı artık söyle die..
Offf offf...
Inş hayırlısı olur.. Bi an önce olsa bitse keske... Hersey en uzun rüyam kadar sürse direk kendimi evlenmiş olarak bulsam..
[canım insanın ailesi ile olması gibi bişi yok ..
aradı erkek arkadasım aramasına ama sürekli kavga bakalım nereye kadar tutturmus 13 kasımda sana evlenme teklifi yapıcam die eee ben annemlerdeyim ozamn dedim bende gelirim ailenle tanısım diyo daha ben bişi dememisim aileme sana noluyo dedim.. ozamn ist gider gezeriz bi kac gün ordan izmite gecersin dio sinir ediyor beni ona göre hava hoş tabi ailesine yalan söylicek olan benim..hem bayram önü olurmu öyle gezmek yaa...
evet canım ailenden başka kimse seni gerçek anlamda düşünmüyor.inşallahhh en hayırlısı olur senin için olumunekankayizsmile
nilay ben şok diyetlerle hep daha fazlasını aldım sonrasında umarım sana yarar olumunekankayizsmile
tlyonl2009 kızına çok geçmiş olsun.Allah şifa versin:Saruboceq:
ne güzel ya..keşke benim kardeşimde benden 13 ay küçük olsaydı.gerçi 4 yaş var aramızda yine memnunum çok iyi anlaşıyorum ama yinede yakın yaşda fena olmazdı kaydirigubbakcemile3
Inş hayırlısı olur.. Bi an önce olsa bitse keske... Hersey en uzun rüyam kadar sürse direk kendimi evlenmiş olarak bulsam..[/color][/b]
canım bu kadar kasma kendini bu zamanların tadını çıkart geri dönmyor sonra yerimseniben
Selam :)) Bir şantiye bir ofis sizleri ihmal ediyorum , bugün mönüm
18.10.2010
Sabah : klasik kahvaltı bir domates yoktu
Ara : 1 elma
Öğlen : 1 kepçe mercimek çorbası -2 yk zeytinyağlı semizotu-4 yk kıadar yeşiil salata -1 yk yoğurt
İkindi : Sütlaç ( olacak ) ya da hiç bir şey
Akşam : Kendi evimde ya meyve - ya süt bir bardak ( oğlan akşam yemeği yedirmiyor artık beni,mde işime geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?