Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

offf etap sonuncusu olmuşuzz :gitme:

ama bence de haftaya 1. olabiliriz, biz de alışkanlık yaptı ya 1. ya sonuncu ohaoldumsmile

hulyaeyup ben özel msj atamıom ama burda yardımcı oluyum bi kere şekeri kesmelisin tatlılardan uzak dur tuz yağları bağlar tuzuda azaltcan günde en az 2 litre su içcen bide bitki çayları içcen mate funda biberiye yeşilçay hapbirlikte bi çay yapcan bunu günde iki bardak içcen inş yardımcı olur herşeyden önce kararlı ol ben bu kiloları birilerinin bnle dalga geçmesinden dolayı wermiştim. kendini tetiklicek kararlı olmanı sağlıcak bişiler bul ve kilo werceğine inan

günaydın kızlar opuyorumnanaktan ben döndüm 2 günün sonunda..pekte parlak geçmedi..çarşamba akşamı giderken otobüs tuttu ve 22,30 da tost yemek zorunda kaldım..perşembe sabah kahvaltıda yarım simit yedim akşam fırında tavuk yedim.dün sabah tartıda yine aynı çıkınca çok rahatladım.ve dönüşte otobüsteki ikramlardan hiç almadım yerimseniben

3 poset yeşil cay tatlım..

bende de poşet çay yok 3 tatlı kaşığı koyabilirim yerinekaydirigubbakcemile2 yarın bi yapayım

canım tuvalete çıkamamış olman metabolizmanın avaşladığını gösterir..kilo kaybının olmaması bununla ilgili olabilir.sıkma canını hızlanır inşallah olumunekankayizsmile
günaydın canım eklerim kilonu ..teprikler vermişsin alkisalkisalkis

teşekkürler canım Şeniz şu kaymakamlık işin can sıkıcı olmuş umarım üstesinden gelirsin.ne insanlar var uğraştığın Allah yardımcın olsun..

Peri senide tebrik ediyorum bak gitmeye başladı sonunda :))

teşekkürler tatlım olumunekankayizsmile inşallah bu hafta daha iyi oluruz

özgeciğim umarım bugun gönlüne göre geçer..çok özendin çok eğlenirsiniz inşallah zemuszemus

bide bu ayın sonuna kadar 2 kg verme şartını başlatılmadı sanıyordum geçen hafta öğrenince eteklerim tutuştu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
pericim yolda gidince insan aç kalmamalı bence de. sonuçta salata da bulamassın ki. kalorisi düşük şeylerden yada diğerlerinden az yemen lazımdı bence de. kilo almamışsan doğrusunu yapmışsın:)

ben veremedim bu hafta.. dün de çekirdek yedim :kedi: ay sonuna kadar 2 kg şartını hatırlayınca panikledim bende. cumaya kadar 49 olmam lazım, yoksa atılacam bu gidişle..

bugünkü menüm (16.10.10)
sabah 1 yum, dom, salt, peynir zeytin, 2 dilim kepek ekmeği
öğle elma falan yerim.
akşam da çorba ve tavuk düşünüyorum..

çok pişmanım çekirdek için resmenn durduramadım kendimi.. 1 haftadır gram vermemişim ben hala yiyorum die die uyandım sabah da..

ÖZGEcim umarım çok güzel geçer doğumgnü..cezama da hazırım..

selam bayanlar

sabah:yulaf ezmesi süt

ara yarım muz

öğle tavuklu bol salata yağsız

ara bi kase yoğurt

akşam mantar sote ayran

ara yeşil çay

cemreciğim menün çok güzel yine..bu hafta kaç gr gidecek bakalım

lethem öğlen bir elmayla durabilirsen iyi CADIARZU akşama tavugu yapmalısın bencede yerimseniben

pericim kahvaltıyı 12 de yapınca acıkmadım elma da yemedim:)
5buçuk gibi akşamı yer kapatırım, artık geceye doru acıkınca elma yerim.
cemrecim menün güzel bencede:)

bu günyediklerim

kalkınca 1 elma,
kahvaltı kıymalı yumurta domates zeytin peynir(yağlı) annemlerde az yağlı peynir yoktu..
öğlen tuavuk salata ayran
aksam balık satala fırında mantar(kaşarlı) 20 dk sonra ayran
yemekten 2,5 saat sonra 5 kestane

selam bayanlar

sabah:yulaf ezmesi süt

ara yarım muz

öğle tavuklu bol salata yağsız

ara bi kase yoğurt

akşam mantar sote ayran

ara yeşil çay

kızlar menüler gayet güzel lethemcim hafta sonu uyu düzeni bozulduundan yemek düzeninde bozulmus umarım + yansımaz..

her haftasonum böyle zevcancım.. bu hafta zorlanıyorum ama acıkıyorum gece:/ yemek yiyeyim dedim hep çorba salata olmaz, hem kilo vermem durdu hem acıkmalarım başladı sanırım yarından itibaren cumaya kadar çorba salata olayına geçicem yine..

selam bayanlar

gene kimseler yok ortalardan

sabah : bu sabah meyve canım istedi armut ve mandalina yedim

ara:2 meyv kesmedi kepek ekmeğiyle tost ve light süt

öğle tavuklu mantar sote

ara yoğurt yerim

akşam: evlilik yıldönümümüz bugün yemeğe çıkcaz. bol salata ve ızgara yicem

ara kesssin yeşil çay(tavsiye ederim)

günaydın kızlarr
CEMREcim nice mutlu mesut yıllarraa

bugünkü menüm17.10.10)
sabah 1 peynirli yum, dom, salt, zeytin, 2 dilim kepek ekmeği
öğlen ton balıklı salata
akşam çorba salata

arada yeşil çay

bu gün yediklerim
sabah 9 da:yumurta ekmek domates peynir zeytin..
14 de süt
15:30 dda kıymalı patlıcan yoğurt yumurta
17:00 1 dilim peynir 2 köfte
20:30 balık salata

kızlar afiyetolsun menüler güzel vereliniortak

cemrecim tebrikler tatlım
..

günaydın güzellerr...

bu gün yiceklerim
sabah tost süt
öğlen domates corba yoğurt fındık
aksam beyaz lahana yemeği yoğurt..

selam kızlar..moralim çok bozukk hafta sonunda çok dikkat edemedim ve yedim..malesef 500 gr artıyla başlıyorum haftaya :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…