merhabalar kızlaaarr
bugünkü menüm18.10.10)
sabah tost
arada çeyrek simit :kedi:
öğle ton balıklı salata
akşam çorba yoğurt
aralarda acıkırsam elma..
ZEVCAN hayırlısı olsun cnm, umarım ne olursa olsun mutlu olursun yerimseniben
PERİcim, bozma moralini canım cumaya kadar gider inş..
ÖZGE nasıı geçti partiii gel de anlatt neler yaptınnn ne yedin ne içtinnn sengözlerimebaksanab
selam kızlar..baya yogundum arada geliyorum cevap yazıyorum sonra kapatıp kalkıyorum umarım bu defa yollayabilirim delikafadulden
evet canım ailenden başka kimse seni gerçek anlamda düşünmüyor.inşallahhh en hayırlısı olur senin için olumunekankayizsmile
NE güzel ya..keşke benim kardeşimde benden 13 ay küçük olsaydı.gerçi 4 yaş var aramızda yine memnunum çok iyi anlaşıyorum ama yinede yakın yaşda fena olmazdı kaydirigubbakcemile3
canım bu kadar kasma kendini bu zamanların tadını çıkart geri dönmyor sonra yerimseniben
merhabalar kızlaaarr
bugünkü menüm18.10.10)
sabah tost
arada çeyrek simit :kedi:
öğle ton balıklı salata
akşam çorba yoğurt
aralarda acıkırsam elma..
Zevcan hayırlısı olsun cnm, umarım ne olursa olsun mutlu olursun yerimseniben
pericim, bozma moralini canım cumaya kadar gider inş..
özge nasıı geçti partiii gel de anlatt neler yaptınnn ne yedin ne içtinnn sengözlerimebaksanab
bu hafta sabah kahvaltısına k fleks yesem akşamda süt ve meyve yesem nasıl olur..bi öğlen yediğim yemek olur..gerçi yarın akşam şirket yemeği varmış ne yaparlar bilemiyorum.ama haftanın kalanını bari kurtarsan şu 500 gr çok canım sıkıldı..yasemin diyor ya moralim bozuldu yedim diye bu seferde ben öle oldum.yedim durdurmadım kendimi hemen 2 günde hooppp belli etti kendini :gitme:
zevcan , zaman gö açıp kapayana kadar geçip gidiyor emin ol , o sürece girdinmi şuursuz gibi olacaksın bence şu anının tadını çıkart :)
bir de ikindi öğününü kuvvetli tutuyorum dediğim gibi akşma çoğu zaman yeme imkanım olmuyor canım :)
selam bayanlar
önce unutmadan mönüüüm
sabah kepekli tost süt domatesss böğğğğğ
ara bi bardak süt
öğle bi kase tarhana,bi koca kase yağsız tuzsuz brokoli haslama
ara yoğurt
akşam bol salata 3 köfte yoğurt bi meyve sanırım armut
ara yeşil çaaay
ya bu adet dönemi ne beter bişey karnııım kocamaaaaaaanfisfisfis
Prenses kızdım kızdım yedim iyi mi oldu , hafta sonu aqldıklarımı vermekler geçiyor hafta içim :))
Sanırım sütlaç yiyemiyeceğim, rejimde olan patorn 2. tabağıda götürdü :)) bana meyve kaldı yine :))
yok hemşom ya gr fazla yemedim valla.millet ve sevgili kocaam götürdü akşam 1,5 iskender tatlı bide üstüne türk kahvesi beeeeeeeeeen bol yağsız salata(özel yaptırdım:) bide ızgara tavuk köfte okaaaaaa
ya benim hayatımda ne kadar özel mevzu varsa ekim ayında allahtan bittiler beni yoldan çıkartamadaaan
seneye 3 kişi kutlucazzz inşaaalllllah
varya diyetimi baltalayan tek bişi kaldı o da suuuuu,içemiyorum yazınki gibi havalar soudukça. Zorla içiyorum
aynen öyle yapıyorum. Kapıdan girer girmez 2 tane 1,5 lt şişem var cam(plastiktende içemiyorum) dolduruyorum onları sehpenın üzerine gelip gidip içiyorum ama cidden midem bulanıyooo. Ya plastikten içemediğim içinde pet su içemiyorum dışarda,koca cam şişede taşınmıyor maluuum, ne içersem evde
yook ben o iki şişeyi tamamen bitiriyorumda yani 3 lt. ama işte sabah içemiyorum bu durumdada midem bulanıyo o kadar fazla suyu kısa sürede içince. sıkıntım bu yoksa bi yolunu bulup içiyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?