Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta sabah kahvaltısına k fleks yesem akşamda süt ve meyve yesem nasıl olur..bi öğlen yediğim yemek olur..gerçi yarın akşam şirket yemeği varmış ne yaparlar bilemiyorum.ama haftanın kalanını bari kurtarsan şu 500 gr çok canım sıkıldı..yasemin diyor ya moralim bozuldu yedim diye bu seferde ben öle oldum.yedim durdurmadım kendimi hemen 2 günde hooppp belli etti kendini :gitme:

inşallah veririm.eksilerede geçerim..sen yine otomatiğe aldın çorba yogurt kahvaltıda tost klava: bi ton balıklı salatan kurtarıyor seni..kız için kuruyacak delikafadulden

BU DEFA ULASTI yerimseniben

DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISINI İSTİYORUM ALLAHIMDAN..
13 AY OLAYI GÜZEL YAA HEP İKİZ ZANNEDERLERDİ BİZİ ANNEMDE ÖYLE BÜYÜTTÜ..

CANIM VALLA BEN CARCABUK GELİP GECMESİNİ İSTİYORUM YASAMAK BİLE İSTEMİYORUM BU ANLARI..

Zevcan , zaman gö açıp kapayana kadar geçip gidiyor emin ol , o sürece girdinmi şuursuz gibi olacaksın bence şu anının tadını çıkart :)

bir de ikindi öğününü kuvvetli tutuyorum dediğim gibi akşma çoğu zaman yeme imkanım olmuyor canım :)

simit cıs olmuss...

cok sağlıksız olur üst üste bunları yemek gün asırı olsa belki dicem ama ard arda olmaz bence

yasayarak öğrenicem galiba bunuda...

Yaemincim sütlaç olmazz seker oranı cok fazla unut onu bu hafta 59 u görmeni istiyrum..

selam bayanlar

önce unutmadan mönüüüm

sabah kepekli tost süt domatesss böğğğğğ

ara bi bardak süt

öğle bi kase tarhana,bi koca kase yağsız tuzsuz brokoli haslama

ara yoğurt

akşam bol salata 3 köfte yoğurt bi meyve sanırım armut

ara yeşil çaaay

ya bu adet dönemi ne beter bişey karnııım kocamaaaaaaanfisfisfis

Prenses kızdım kızdım yedim iyi mi oldu , hafta sonu aqldıklarımı vermekler geçiyor hafta içim :))

Sanırım sütlaç yiyemiyeceğim, rejimde olan patorn 2. tabağıda götürdü :)) bana meyve kaldı yine :))

TAKIMDA Bİ EKSİKLİK VAR DİYORUM DİYORUM BENİM HEMSOM YOKMUSS :roflol:
NERELERDESİN BAKALIM SEN alsanaalsanasmile KARSILASAMIOZ NEZAMNDIR..
NASIL GİDİYOR BAKALIM YIL DÖNÜMÜ DİE ÇİZGİNİN DISINA CIKMADIN DİMİ..

yok hemşom ya gr fazla yemedim valla.millet ve sevgili kocaam götürdü akşam 1,5 iskender tatlı bide üstüne türk kahvesi beeeeeeeeeen bol yağsız salata(özel yaptırdım:) bide ızgara tavuk köfte okaaaaaa

ya benim hayatımda ne kadar özel mevzu varsa ekim ayında Allahtan bittiler beni yoldan çıkartamadaaan

seneye 3 kişi kutlucazzz inşaaalllllah

varya diyetimi baltalayan tek bişi kaldı o da suuuuu,içemiyorum yazınki gibi havalar soudukça. zorla içiyorum

cok sevindim yemediğine . Inş canım allahım sağlıklı bi bebiş versin sana..

aynen öyle yapıyorum. kapıdan girer girmez 2 tane 1,5 lt şişem var cam(plastiktende içemiyorum) dolduruyorum onları sehpenın üzerine gelip gidip içiyorum ama cidden midem bulanıyooo. ya plastikten içemediğim içinde pet su içemiyorum dışarda,koca cam şişede taşınmıyor maluuum, ne içersem evde

zor bi durum ozamn aksam ne kadar içebilirsinki en fazla 1 litre hadi olsun 1 bucuk daha fazla olmaz..
Ama yakılan yağlar sonucu ortaya cıkan atık maddeler su olmadan dısarı atılamazki bi cözüm lazım bu duruma suyu bol bol içmen gerek..

yook ben o iki şişeyi tamamen bitiriyorumda yani 3 lt. ama işte sabah içemiyorum bu durumdada midem bulanıyo o kadar fazla suyu kısa sürede içince. sıkıntım bu yoksa bi yolunu bulup içiyoruuum

yook ben o iki şişeyi tamamen bitiriyorumda yani 3 lt. ama işte sabah içemiyorum bu durumdada midem bulanıyo o kadar fazla suyu kısa sürede içince. sıkıntım bu yoksa bi yolunu bulup içiyoruuum

HMM ANLADIMM...BU HAFTA DERECE ALICAKMISN... NE DURUMDA KİLO VERME İŞLERİ olumunekankayizsmile

Su ile arkadaş olsan iyi olacak , seneye inşallah hamile kaldığında bol bol su diyecekler , doğurana kadar sonra da süt için boıl bol su sonuçta benim gibi günde 4lt su içer hale geleceksin yaz kış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…