Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geçen sene günde abartısız 1 bardak su anca içerdimm sempatiksalakcinni
bu sene 2 litreye yaklaştım benim için büyük başarı ama gerçekten etkisi var benceee

ahhh ogünler bi gelsinde ben 10 lt de içeriiim:)

hemşocum şu adet dönemi bi bitse,derecede yapcamda acayiiip şişimmm karnım önden gidiyooo. onları atabilirsem inşallah

kızlar siz su konusunda benden cok cok iisiniz ben 1 bucuk 2 ancak o kadar..

cemrecim inş haftaya ozamn bu haftada regl durdurdu seni...

cok sağlıksız olur üst üste bunları yemek gün asırı olsa belki dicem ama ard arda olmaz bence

vazgeçtim delikafadulden
Prenses kızdım kızdım yedim iyi mi oldu , hafta sonu aqldıklarımı vermekler geçiyor hafta içim :))

evet canım aynen senin dediğin gibi..bende yedim yedim aldım..bu hafta vermeye çalışıcam..işin kötüsü evde babam var.eşime kızdığım şeyleri bi sölesem rahatlarım belkide konusamıyoruz kendi kendime ediyorum kötükedihüso

tebrikler olumunekankayizsmile iradene hayranım..bu gidişle kilolar inat edemez sana ve inşallah Allahım hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:

varya diyetimi baltalayan tek bişi kaldı o da suuuuu,içemiyorum yazınki gibi havalar soudukça. zorla içiyorum

bende öğlene kadar 0,5 lt,akşama kadar 0,5 lt akşamda 0,5 lt olarak 1,5 içiyorum 2-3 gündür..yetermiki :uhm:

iyi geceler kızlaaaaaar, takımımız gerilere düşmesin konu sıralamasındaa kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ..
bu sabah regl oldum ve 1 kilo artıdayım

kalkınca 2 mandalina
sabah 1dilimden küçük bi peynirli tost 2 bardak süt çay kasığının ucuyla recel
öğlen salata yoğurt..
aksam taze fasulye kavurması(yumurtalı) salata yoğurt az tursu...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

Dün harika bir doğum günü geçirdik kreşte. Resim ekleyeceğim sizlere.
Yalnız akşamına doktordaydık. Kızım Amipli dizanteri olmuş. Karnım ağrıyor diyip duruyordu yavrum.
Çok şükür çok ağır geçirmiyor ama hastalık işte.
Sizler nasılsınız bakalım.

güzel gecmesine sevindim canım..
cok gecmiş olsun bol sıvı alımına dikkat edin..
resimleri bekliyorum...

günaydın kızlaar opuyorumnanaktan
özgeciğim fotoları merakla bekliyorum bende..kızınada çok geçmiş olsun..en kısa sürede atlatır inşallah olumunekankayizsmile
zevcan benimde regl haftam bu hafta acaba bende mi ondan + çıktım CADIARZU inşallah cumaya kadar gider :kedi:

Günaydın ben geldim

Dün elma günü yaptım.
Sabrettim ama karın ağrısından da öldüm.
Buğün normal menüme geri döndüm.

Çok geçmiş olsun ablacım hastalığın ağır geçmemesine sevindim.

benim zaten elmayla pek aram yok.iyi sen yine elma gnü yapmışsın düşünemiyorum bile sempatiksalakcinni dün eşimin dayısı bahçesinden toplamış gelmiş 3-5 kilo var.bugunden sonra bol bol yiyeceğim delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
1 nüsübet bin nasihattan iidr die bosuna dememişler dilimde tüy bitti sana defalarca dedim ama anlamadım bak bu hafata düzenin bozuldu..

Bu arada şaka maka sözleniyorum.

Acayip bir sitres var üzerimde.Bu ay sonu tanışma sonraki hafta isteme ve sonraki haftada söz olucak.
Sevdiğimde söz yüzüklerine baktık geçen hafta kapalı çarşıda.Çok beğendiğim bir tek taşı hediye aldı.
Şuan parmağımda ilk kez takıyorum çok değişik bir his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…