GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.
Dünkü menüm
sabah
yarım mandalina
3 dl.t.b.ekmeği tuzsuz salça sürülmüş
6 zeytin
çay
öğlen
1 tabak semizotu
1 tabak salata
ara
1 elma 1 erik
akşam
4 minik ızgara köfte(akşam kırmızı et önerilmiyor ama evde tavuk kalmamış)
1 tabak salata
1 kase yoğurt
gün için de 2 kupa yeşil çay 1,5 lt.su
akşam yatarl-ken 4 dlim mandalin.
nilay sana cevap vermeden göndermişim mesajı editiyorum :)
bencede kardesinin dedikleri cok mantıklı yaza düğün olursa hem borc olucak hemde kardeşin bişi anlamıcak düğünden nişanı zaten ya görür ya göremez ama taaaaaa seneye aralık ocak gibi olur en erkeni ee kısında düğün cok zor baharı bekliceniz...
Valla canım kardeşimin söyledikleri açıkcası banada çok mantıklı geliyor.
Zaten aklımda evliliğin e'si yoktu.ve kenarda hiç bir şeyimde yok.
Bu süre içinde hazırlıklar anca biter zaten.Şu söz dönemini atlatalımda gerisi aileler arasında konuşulur kararlaştırılır.
Erkek tarafı haziranda düğün istiyor canım.
Ama kardeşimde diyorki ben askerden gelmeden düğün olmaz.
Eğer yanında olmamı istiyorsan bekliceksin.
Ben gitmeden söz olsun diyor ben izne gelince nişan ben gelincede düğün diyor.
Mutlu olmanı istiyorum ablacım borçla harçla evlenipde sıkıntıya girme diyor.
Birlikde yaparız herşeyini sen hiç canını sıkma diyor.
Kardeşimle ben çok bağlıyız birbirimize.Onu beklicem.
canım muhtemelen sebzeden yada meyveden aldı mikrobu vicuduna iilesene kadar yedirme iileşincede sirkeli suda bekletip yıka bi süre vücudu direnc kazanana kadar..
barıştı gibi bişi canım tam olarak hersey yolunda değil tabi ama görüşüyoruz..
bana evlenme teklifi etmeyi planlıyo..
kendinide ekle fotolarda bakayım cokmu şişkosun..
sen azmettinmi 2 ayda verirsin kilonu cok rahat ama işte biz ikimiz dayanamıoz ki.. yiiyoruzz cokacimcoook
Canım hayırlısı olsun. Çok mutlu olun işallah.
Yok ben bu sefer dayanacağım. Seneye resimlerde çıtır olacağım.
canım geçmiş olsun.benim kızımda sorma cuma günü aşırı ishal oldu ve hast.gittik tahlillerde amipli dizanteri çıktı.ama bizimkide allaha şükür kullandığımız ilaçla 2 günde düzeldi.işte hafta sonu yine tahlil yapılacak.umarım geçmiş olur.bol bol sıvı gıda tüketiyoruz.
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.
Dünkü menüm
sabah
yarım mandalina
3 dl.t.b.ekmeği tuzsuz salça sürülmüş
6 zeytin
çay
öğlen
1 tabak semizotu
1 tabak salata
ara
1 elma 1 erik
akşam
4 minik ızgara köfte(akşam kırmızı et önerilmiyor ama evde tavuk kalmamış)
1 tabak salata
1 kase yoğurt
gün için de 2 kupa yeşil çay 1,5 lt.su
akşam yatarl-ken 4 dlim mandalin.
offf bide çeyiz fasllı var dimi...
dert bir değil ki..bencede sen kardeşini bekle yavas yavas toparlan..
ancak yetişir..
bak benim teflon tencere setim bardak setim çay setim kaldı hıı bide alırsam buharlı pişirici ve tefalin 1 kasık yağlı firiföz..diğer mutfak esyalarımın hepsini andım camasır mak .fırın ,buz dolabı tost makinesi mutfak robotu oturma odası takımım falanda var pek bişiyim kalmadı yatak örtüleri danteller falan var toparlanıck.. onlarda cok düşündürüyo bide bizim olursa yaza olur..
Ohh ohh maşallah zevcanım sen herşeyini almışsın nerdeyse.
Benim hiç bir şeyim yok.Zaten almayıda düşünmüyorum.
Birikim yapıyoruz annemle birlikde.Gidicez peşinden herşeyimizi alıcaz.
Böylesi hem daha uygun hemde bir çok avantajı olucak.
en iisini yapıyorsun ben gecen sene ayrı eve cıktığımdan almak zorunda kaldım esyalarımı acıkcası yenisini almıcam cünkü alırken zaten iisinden aldım kötü hiç bişeim yok tek basıma kullanıyorumda bi kac bişi daha alıcam dediğim gibi biticek..
senin yaptığın cok güzel canım benim biriktirmek gibi bi şansım yok malesef maasım gelio ve gidiyo cok harcıyorum .. sen birikti düğüne 1 ay kala gidip en son cıkanları alırsın .. :1rolleyes:
saol özgem inş cok mutlu oluruz...
sen de zayıf ve mutlu ol opuyorumnanaktan
bu arada vefa enverin cocukta yapamadım kariyerde kitabı var yakında bende cocukta yapamadım yağda eritemedim dicem :roflol: :roflol:
hadi siz doğurdunuzda aldınız bu kiloları yaa bizzklava:
sonuç listelerini bu hafta biz hazılıyormuşuz...
özgecim cuma günü işlerin yoğun değildir umarım ben bilmiyorum sonuc hazırlamayı.. her hafat bi yanlıslık yapıom zateb sonuclara el atarsam site çöker heralde :roflol: :roflol: :roflol:
Benden çok annemin fikri canım.
Haklıda gidelim peşin alalım diyor.
Evet senin ayrı eve çıkmanın büyük avantajı var tabi.
Bencede tekrar yenilerini almaya hiç gerek yok.
günaydın zavcancım.öğle süt ürünü alamadım çünkü burdaki arkadaş cumadan dolabın fişini çekince benim yoğurt mefta olmuş.ama yazmayı unuttum öğleden sonra 1 bardak süt içtm.köfteler minicik ekmeksiz baharatlı maydonozluydu.canım iyiyim saolasın.bende 3-4 güne kadar olucam(
zevcan ben atladım sanırım düzeldimi aranız erkek arkadaşınla?
Benden çok annemin fikri canım.
Haklıda gidelim peşin alalım diyor.
Evet senin ayrı eve çıkmanın büyük avantajı var tabi.
Bencede tekrar yenilerini almaya hiç gerek yok.
Valla çocukta yaparım kariyerde diyen halt etmiş şekerim. Yapması kolayda sonrası zor. Ya çocuğu tam yetiştireceksin ya kariyerine yoğunlaşacaksın. İkisi bir arada hele ki bizim ülkemizde imkansız.
evet cnm sıra bizde. Merak etme hallederim ben.
Bende Zevcan gibi yapmıştım. Eve hiç para vermezdim bekarken ama düğün zamanıda kimseye yük olmadım. Ailemi zora sokmadım. Herşeyim hazırdı çok şükür.
Allah herşeyi gönlünüze göre versin cnm.
Canımcım ne kızartacaksın onda sen. Patatesse zaten yasak. Sebzeleri fırında yapıyorsun zaten.
Bence gerek yok. sonuçta kızartma yani.
Ben pek güvenmiyorum.
zevcan cnaım ben,im arkadaşımda var ama patatesde dahil olmak üzre o kdar çok yemek yapıyorki.hatta eşim bizde alsak diyor ama daha önce flaver vave turbo fırın aldığımız için ona grek olmaıdğını düşünüyorum.sonuçta aynı şeyi yapıyor.istersen nette bir sürü tarif var onunla yapılan bence araştır gerçekten gerek duyarsan al.
kızlar fırında kızartmayı nasıl yapıyorsunuz sebze kızartmasını hiç denemdim .montiye uygunsa bende yapayım bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?