Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ.

Dünkü menüm
sabah
yarım mandalina
3 dl.t.b.ekmeği tuzsuz salça sürülmüş
6 zeytin
çay

öğlen
1 tabak semizotu
1 tabak salata
ara
1 elma 1 erik
akşam
4 minik ızgara köfte(akşam kırmızı et önerilmiyor ama evde tavuk kalmamış)
1 tabak salata
1 kase yoğurt

gün için de 2 kupa yeşil çay 1,5 lt.su
akşam yatarl-ken 4 dlim mandalin.

günaydın tülaycım ben regl ağrısı cekiyorum fena haldeyim.. sen nasılsın..
monti yapıyordun öğlen süt ürünü almamıssın bide köftelerin ekmeksiz galete unsuz du dimi..

Valla canım kardeşimin söyledikleri açıkcası banada çok mantıklı geliyor.
Zaten aklımda evliliğin e'si yoktu.ve kenarda hiç bir şeyimde yok.
Bu süre içinde hazırlıklar anca biter zaten.Şu söz dönemini atlatalımda gerisi aileler arasında konuşulur kararlaştırılır.

offf bide çeyiz fasllı var dimi...
dert bir değil ki..bencede sen kardeşini bekle yavas yavas toparlan..
ancak yetişir..
bak benim teflon tencere setim bardak setim çay setim kaldı hıı bide alırsam buharlı pişirici ve tefalin 1 kasık yağlı firiföz..diğer mutfak esyalarımın hepsini andım camasır mak .fırın ,buz dolabı tost makinesi mutfak robotu oturma odası takımım falanda var pek bişiyim kalmadı yatak örtüleri danteller falan var toparlanıck.. onlarda cok düşündürüyo bide bizim olursa yaza olur..

Bende en başından beri kardeşin gelmeden olmasın diyenlerdenim şekerim.

Size de geçmiş olsun canım. Mahfediyor çocuğu ya. İştahsızlık vs çok kötü.

:lepi:

saol özgem inş cok mutlu oluruz...
sen de zayıf ve mutlu ol opuyorumnanaktan

bu arada vefa enverin cocukta yapamadım kariyerde kitabı var yakında bende cocukta yapamadım yağda eritemedim dicem :roflol: :roflol:

hadi siz doğurdunuzda aldınız bu kiloları yaa bizz klava:

Ohh ohh maşallah zevcanım sen herşeyini almışsın nerdeyse.
Benim hiç bir şeyim yok.Zaten almayıda düşünmüyorum.
Birikim yapıyoruz annemle birlikde.Gidicez peşinden herşeyimizi alıcaz.
Böylesi hem daha uygun hemde bir çok avantajı olucak.

en iisini yapıyorsun ben gecen sene ayrı eve cıktığımdan almak zorunda kaldım esyalarımı acıkcası yenisini almıcam cünkü alırken zaten iisinden aldım kötü hiç bişeim yok tek basıma kullanıyorumda bi kac bişi daha alıcam dediğim gibi biticek..
senin yaptığın cok güzel canım benim biriktirmek gibi bi şansım yok malesef maasım gelio ve gidiyo cok harcıyorum .. sen birikti düğüne 1 ay kala gidip en son cıkanları alırsın .. :1rolleyes:

sonuç listelerini bu hafta biz hazılıyormuşuz...
özgecim cuma günü işlerin yoğun değildir umarım ben bilmiyorum sonuc hazırlamayı.. her hafat bi yanlıslık yapıom zateb sonuclara el atarsam site çöker heralde :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın zavcancım.öğle süt ürünü alamadım çünkü burdaki arkadaş cumadan dolabın fişini çekince benim yoğurt mefta olmuş.ama yazmayı unuttum öğleden sonra 1 bardak süt içtm.köfteler minicik ekmeksiz baharatlı maydonozluydu.canım iyiyim saolasın.bende 3-4 güne kadar olucam(

Benden çok annemin fikri canım.
Haklıda gidelim peşin alalım diyor.
Evet senin ayrı eve çıkmanın büyük avantajı var tabi.
Bencede tekrar yenilerini almaya hiç gerek yok.

Valla çocukta yaparım kariyerde diyen halt etmiş şekerim. Yapması kolayda sonrası zor. Ya çocuğu tam yetiştireceksin ya kariyerine yoğunlaşacaksın. İkisi bir arada hele ki bizim ülkemizde imkansız.

evet cnm sıra bizde. Merak etme hallederim ben.

Bende Zevcan gibi yapmıştım. Eve hiç para vermezdim bekarken ama düğün zamanıda kimseye yük olmadım. Ailemi zora sokmadım. Herşeyim hazırdı çok şükür.
Allah herşeyi gönlünüze göre versin cnm.

afiye olsun canım..

zevcan ben atladım sanırım düzeldimi aranız erkek arkadaşınla?

barıştık gigi canım görüşüyoruz.. bi gelsinde haftaya pzartesi dönüyo herşeyi yüz yüze konuşucaz.. bi orta yol bulucaz artık..

canım mutfak eşyaları cok tutuyo haberin olsun bide herşeyin iisinde olsun dersen 5 bini gözden cıkart paranı ii sakla olumunekankayizsmile

haklısın zor anneler olmasa imkansız hatta..

olumunekankayizsmile

özgecim yaa sence 1 kasık yağ ile kızartma yapan fritözden alayımmı ne dersin.. bu konuda cok kararsızım ..

Canımcım ne kızartacaksın onda sen. Patatesse zaten yasak. Sebzeleri fırında yapıyorsun zaten.
Bence gerek yok. sonuçta kızartma yani.
Ben pek güvenmiyorum.

Canımcım ne kızartacaksın onda sen. Patatesse zaten yasak. Sebzeleri fırında yapıyorsun zaten.
Bence gerek yok. sonuçta kızartma yani.
Ben pek güvenmiyorum.

patates yasak da diğer sebzeler patlıcan biber kızartmalarını özledim domates soslu ..
ben fırında kızartma hiç yapmadım fırın poşetinde bişirdim bi kaç kez oda hoşuma hitmedi haşlama gibi bişi oldu...

zevcan cnaım ben,im arkadaşımda var ama patatesde dahil olmak üzre o kdar çok yemek yapıyorki.hatta eşim bizde alsak diyor ama daha önce flaver vave turbo fırın aldığımız için ona grek olmaıdğını düşünüyorum.sonuçta aynı şeyi yapıyor.istersen nette bir sürü tarif var onunla yapılan bence araştır gerçekten gerek duyarsan al.

kızlar fırında kızartmayı nasıl yapıyorsunuz sebze kızartmasını hiç denemdim .montiye uygunsa bende yapayım bari.

aslında uzun zamandır arastırıyorum bunu ama fiyatından dolayı hep erteliyorum ben tavuk balık falan da yapılıyo die biliyoruma ama baska yapılan seylerde varmı..

gercekten nette bir sürü tafif var ..
kızartma tadı alamamaktan krkuyorum ben gercekten tadı kızartma gibi oluyormu tülaycım arkasında tatınmı hiç..

zevcan canım tavuk köfte kebap ciğer sebze börek epey şeyler yapılıyor canım.hatta 50 tane tarif içeren kitabı var içinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…