Bu arada şaka maka sözleniyorum.
Acayip bir sitres var üzerimde.Bu ay sonu tanışma sonraki hafta isteme ve sonraki haftada söz olucak.
Sevdiğimde söz yüzüklerine baktık geçen hafta kapalı çarşıda.Çok beğendiğim bir tek taşı hediye aldı.
Şuan parmağımda ilk kez takıyorum çok değişik bir his.
Kızlar ben bir şey duydum zayıflatan kahve diye.
Eczaneyede gelmiş sizce denemeli miyim?
Eczanede sonuçda ama ne bilim kararsız kaldım.
Yeşilçay artık benim bünyeye etki etmiyor onu fark ettim.
Değişik bir şeyler denemem lazım.
İnşallah canım.
İşde yüzüğüm bu.
Ohh ohh maşallah zevcanım sen herşeyini almışsın nerdeyse.
Benim hiç bir şeyim yok.Zaten almayıda düşünmüyorum.
Birikim yapıyoruz annemle birlikde.Gidicez peşinden herşeyimizi alıcaz.
Böylesi hem daha uygun hemde bir çok avantajı olucak.
ayrı ev demek ayrı yeme içme kira elektrik demek..biriktirmen zor olur..taksidim var deyi anca öle ödersinsenin yaptığın cok güzel canım benim biriktirmek gibi bi şansım yok malesef maasım gelio ve gidiyo cok harcıyorum .. sen birikti düğüne 1 ay kala gidip en son cıkanları alırsın .. :1rolleyes:
patates yasak da diğer sebzeler patlıcan biber kızartmalarını özledim domates soslu ..
ben fırında kızartma hiç yapmadım fırın poşetinde bişirdim bi kaç kez oda hoşuma hitmedi haşlama gibi bişi oldu...
Selam millet ancak girebildim , bir ara baktım siteye ulaşamadım :) umarım keyifler yerindedir :)
bugün monüm :)
19.10.2010
sabah : evde süt ile kfleks
ofiste : çeyrek simit -1dilim peynir
öğlen : 1 adet karnı yarık ( yağsız buğulama usulü ) -2 yk yoğurt -1 kepçe şehriye çorbası
ikindi : 1 adet diet bisküvi
akşam : çorba- 3-4 yk zeytinyağlı - salata olacak
evde meyve ( 1adet mandalina ) olacak
ay su çay süt içmekten wcden çıkamıyorum ya
lethem yinemi uyudun kaldın okuldan gelince delikafadulden sana bişi sorcam..sen foto ekleyecektin de ben kadınlar kulbuu yaz demiştim ya.sende yazmıstın pembe bide üste amblem eklemiştim onu nasıl yaptın?banada öğretsene olumunekankayizsmile
lethem yinemi uyudun kaldın okuldan gelince delikafadulden sana bişi sorcam..sen foto ekleyecektin de ben kadınlar kulbuu yaz demiştim ya.sende yazmıstın pembe bide üste amblem eklemiştim onu nasıl yaptın?banada öğretsene olumunekankayizsmile
yasocum , cemre ve lethem bu günn gelmedinizz ....
ii aksamlar hepinize...
canım kendi resimlerim size atmaya çalışırken gecen gün silindi arada tekrar çektireceğim inşallah en kısa sürede..yaptıgım bir kurabiye var.çok önceden fotolamıstım bugun onu buldum kk ya ekledim ama kendim üzerine paintten yazdım yazıyı büyütemedim komik bir şey çıktı ortayadelikafadulden kürk falanda eklemedi
http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/397433-findikli-kurabiyeresimli.html burda işte
ya hemşom aslında geldim geldimde site bugün beni dellendirdi. yazdım yazdım ama göndere bastıkça attı beni site anca kavuştum heralde. tabi gene atmazsa
şansıma ben yazim belki kabul eder
sabah yulaf ezmesi süt
ara armut
öğle süt süt(başka bişi istemedi canım)
ara yapmadım
akşam salata çorba sanki
haddi lütfen yolla
yolladı vallaalkisalkisalkis
selamlar kızlaarrr
Walla PERİcim uyumuştum ama net yoktu zaten, uyandım yarım saat sonra yani daha yeni geldi :) amblemi ben eklemedim cnm anlamadım otomatik oldu sanırım. yazıyı da paintte yazmıştım orda solda çizgi çubuk gibi bişi vardı onla çizgilerle yazmıştım:)) çok da iyi deil benim aramda painttle o yüzden anlatabildim mi bilmiom
NEKSss cnm hayırlı olsun yüzük süper:)) bende hep evlenmek istemiom derim ama şu yüzükler de pek hoşuma gidiyor yahu kaydirigubbakcemile2
kızlar bugünkü menüm(19.10.10)
sabah 2 dlime yakın ekmekle peynir zeytin
ara yarım paket çubuk kraker
öğle ton balıklı salataa (çok süper yapmıştım tam fotoğraflamalık:)))
ara yok (uyku faslı:)
akşam uyanında yarım muz yedim, birazdan da karnabahar yemeği yicemm
cnm internet yoktu bu aralar bağlantılar kötü. malumunuz dağ başındayım biraz akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?