Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hatta canım internette bir blog var kadın yaptıı atrfiler arasında özellik çoban kavurmanın çok güzel olduğunu söylüyordu.ben alırsamda özellikle et hastası kızım ve eşim için alırım kısa sürede ve az yağla pişirdiği için ama fiyat az daha inse

Fırın poşetinde yaparsan buharla pişiyor canım kızartma tadı olmaz. Fırın tepsisinde yapman lazım.

Kullananlardan bilgi almak lazım kızlar çok fazla yardımcı olmayacağım.

Yemeğe gidiyorum ben gelirim yine.

canım hayırlı ugurlu olsun..Anlattıkların çok güzel..Allah sonuna kadar böyle sürdürsün inşallah opuyorumnanaktan

canım aynen senin gibi diyordum bende beşi biryerde ve funda suyu içtim ama ikiside daha beter etti beni malesef..aynısının sanada olmasını istemem iyi araştırıp karar ver olumunekankayizsmile
İnşallah canım.
İşde yüzüğüm bu.

yüzüğün çok güzelmiş..güle güle kullan kaydirigubbakcemile2

peşin almak daha uyguna gelir..bide ben önce tencere takımını aldım..sonra yemek takımı çatal kaşık kahvaltı derken hepsi ayrı olunca 2000 tl yi buldu..bazı markaların (karaca bernardo vb. kötü markalar değil)çeyiz seti adı altında hepsinin 1000-1200 arasına düştüğü oluyor.onları takip et ve al bence..daha hesaplı olur..
senin yaptığın cok güzel canım benim biriktirmek gibi bi şansım yok malesef maasım gelio ve gidiyo cok harcıyorum .. sen birikti düğüne 1 ay kala gidip en son cıkanları alırsın .. :1rolleyes:
ayrı ev demek ayrı yeme içme kira elektrik demek..biriktirmen zor olur..taksidim var deyi anca öle ödersin

kk da okumustum bi çok şey yapılabiliyormus ama çok pahalı ya.bende tefalin firitözünü aldım makinede yıkanıyor dye..büyük geldi kullanmadımda kaldırdım ölece duruyor..iyi düşün sonradan verdiğin paraya pişman olma olumunekankayizsmile

Selam millet ancak girebildim , bir ara baktım siteye ulaşamadım :) umarım keyifler yerindedir :)
bugün monüm :)
19.10.2010
sabah : evde süt ile kfleks
ofiste : çeyrek simit -1dilim peynir
öğlen : 1 adet karnı yarık ( yağsız buğulama usulü ) -2 yk yoğurt -1 kepçe şehriye çorbası
ikindi : 1 adet diet bisküvi
akşam : çorba- 3-4 yk zeytinyağlı - salata olacak
evde meyve ( 1adet mandalina ) olacak

afiyet olsun canım ..cumaya inş - de cıkarsın...

lethem yinemi uyudun kaldın okuldan gelince delikafadulden sana bişi sorcam..sen foto ekleyecektin de ben kadınlar kulbuu yaz demiştim ya.sende yazmıstın pembe bide üste amblem eklemiştim onu nasıl yaptın?banada öğretsene olumunekankayizsmile

onu lethem yapmadı sekercim sitenin yeni şekli bu yüklediğin fotolarda kadınlar kulübü yazıyo a.s.

canım kendi resimlerim size atmaya çalışırken gecen gün silindi arada tekrar çektireceğim inşallah en kısa sürede..yaptıgım bir kurabiye var.çok önceden fotolamıstım bugun onu buldum kk ya ekledim ama kendim üzerine paintten yazdım yazıyı büyütemedim komik bir şey çıktı ortayadelikafadulden kürk falanda eklemedi

http://www.kadinlarkulubu.com/biskuviler-kurabiyeler/397433-findikli-kurabiyeresimli.html burda işte

ya hemşom aslında geldim geldimde site bugün beni dellendirdi. yazdım yazdım ama göndere bastıkça attı beni site anca kavuştum heralde. tabi gene atmazsa

şansıma ben yazim belki kabul eder

sabah yulaf ezmesi süt

ara armut

öğle süt süt(başka bişi istemedi canım)

ara yapmadım
akşam salata çorba sanki

haddi lütfen yolla

selamlar kızlaarrr

Walla PERİcim uyumuştum ama net yoktu zaten, uyandım yarım saat sonra yani daha yeni geldi :) amblemi ben eklemedim cnm anlamadım otomatik oldu sanırım. yazıyı da paintte yazmıştım orda solda çizgi çubuk gibi bişi vardı onla çizgilerle yazmıştım:)) çok da iyi deil benim aramda painttle o yüzden anlatabildim mi bilmiom

NEKSss cnm hayırlı olsun yüzük süper :)) bende hep evlenmek istemiom derim ama şu yüzükler de pek hoşuma gidiyor yahu kaydirigubbakcemile2

kızlar bugünkü menüm(19.10.10)

sabah 2 dlime yakın ekmekle peynir zeytin
ara yarım paket çubuk kraker
öğle ton balıklı salataa (çok süper yapmıştım tam fotoğraflamalık:)))
ara yok (uyku faslı:)
akşam uyanında yarım muz yedim, birazdan da karnabahar yemeği yicemm

pericim sen bu kurabiyelerden yemiyorsun dimi.. cok güzel görünüyorlar canım ellerine sağlık..

hafif bi gün olmus canım ama sana yettiyse ac kalmadıysan afiyetlşer olsun..

yolladı vallaalkisalkisalkis

gelmiş valla

afiyet olsun seker..bana bu hafta kilonda fark olucak gibi gelio kaydirigubbakcemile2

cnm internet yoktu bu aralar bağlantılar kötü. malumunuz dağ başındayım biraz akannehir

kız sen dağ basındamısın asıl dağ basında olan benimm..evimde yicek bişi kalmadı alıcak yerde yok.. sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…