Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım sen menülerini yazda bende anlayayım 2. asaması cok zor geldi gerci ama senin menülerden cözeyim durumu diyorum..

tamam canim aksama toplu yazarim.

canim aslinda 2.asama zor degilki bi gün sade protein aliyon veya 5 gün diger 1 gün veya 5 gün yanina patates haric istedigin sebzeyi ekliyon kitapda havucda yasak degil ama her ögün yememk sartiyla gerci ben yemeyi düsünmüyorum yesem bile cig yerim :)

yok zor demem anlamadığımdan değil istediğin kiloya ulasana kadar sürekli bu döngüyü tekrarlıyorsun yaa cok kilosu olan için mesela hiç ekmek yemicek kardeşime düşünüyorum ben bu diyeti 5-6 ay hiç ekmek baklagil vs yemicek ondan cok zor geldi..

canim herkes 20 kiloyu 6 ayda verecek diye bisey yokki kardesin erkekmi biliyosun erkekler daha hizli veriyo bu diyeti yapan bi arkadas 70.gününde 11.5 kilo vermis her bünyeye göre degisir ,tabikide zor kolay oldugunu bende düsünmüyorum ama alisinca daha kolay olur gibime geliyor dukan amca 3.günden sonra aclik hissedilmedigini yazmis :) canim eger düsünüyosan kesinlikle kitabi okumani tavsiye ederim insan kitabi okuduktan sonra ben bütün zorluklari yenerim diyor kendine kendie eger okursan okuduktan sonra anliycaksin ne demek istedigimi :)

canım geçmiş olsun ben kış boyu zencefil zerdeçal karanfil tane karabiber zerdeçal yenibahar tarçın hibiskus kuşburnu havlucan hepsini demleyip günde 2 kupa eşimle içeriz grip olsakda hemen atlatırız tavsiye derim. Bide meyve çayım var benim evdkei tüm meyveleri limonu dilimleyip içine tarçın koyup kaynatıyorum kızım falan da iç,yor çok iyi geliyor .cnmya sen anlattında ben anlamadım ikinidi arasında meyve yersem mmi yarım saat sonra akşam yemeği yicem yoksa ne yapcam:))

kardeşim kız canım vermesi uzun sürer eminim bilmiyorum basarabilirmi kitabı nerden aldın netten mi..
ben anlatamadım canım yaa meyve yedin diyelim aksam üzeri cok acıktın yarım saat gecmeden yemek yeme hani dün aralıklarla yedim demişsin ya ona göre dedim ben meyveden hemen sonra yemek yenmiyo aknında bulunsun diee

kızlar ben eve yemeye gidiom gerci yemekde yok evde ama bakcam artık bişiler...

evet canim netten aldim kitapyurdu.com da bulabilirsin

zevcan şimdi oldu canım anladım:))) ya kusura bakma valla geçii vergiyle uğraşıyorumm kafam kazan gibi:)

Yasemin kızım hala aynı. İshal durumu var devam ediyor. Bugün çoğaldı hatta.

Enerjim hiç yok kızlar. Katılamıyorum sohbetlerinize. Aklım hep kızda.

selamlar kızlarr

bugünkü menüm(20.10.10)
sabah tost, çay
ara 2 kepekli galete
öğlen süper ton balıklı salatam (malzeme olunca çok güzel oluyo yahu:)
akşam karnabahar yemeği, yoğurt (arkadaşa gidebilirim o zaman, patlıcan kebabı ve çorba olur)

ZEVCAN cnm senin de yerin kötüymüş.. benim bi de güneydoğu, ve dağlık bi alan.. anlatabiliyorumdur sanırım.. bikaç bakkal var hemen hemen herşey satılıyo ama 2-3 katı fiyatına. domates misal 8-10 tl şuan. insan alırken bi daha düşünüo. göz göre göre memuru sömürü var burlarda.. zaten geçim kaynakları biziz..

Yasemin kızım hala aynı. İshal durumu var devam ediyor. Bugün çoğaldı hatta.

Enerjim hiç yok kızlar. Katılamıyorum sohbetlerinize. Aklım hep kızda.

canım tekrar bi götür istersen doktora böyle durumlarda isal tehlike yaratabilir sıvı elektrolit dengesi bozulabiliyor vücudun halsiz düşer birden..
selam canım..
afiyet olsun canım bu günkü menün cok güzelmiş :)
hakkatende ikimizin durumuda aynı ama burda domates ucuz size göre biraz önce aldım kilosu 2.75 tamam güzel değil ama pahalıda değil... tabi bu fiyata ucuz denirse...
allahtan iç anadoluda şartlar kötüde olsa menuru dıslamıyorlar ..

montiyle kilo vermem durdu bendemi denesem acaba..bi kitaba bakayım..
bu arda canım benim 9 kilom var vericek yapıcak olsam atak evresini kac gün yapmam gerek.. 6 gün yetermi..

6 gün cok canim ben 5 gün yapcam hatta cok bunalirsam 3 4 günde bile birakabilirim atak evresi moral evresi oluyo yani insan kilo veridgini görünce daha bi hirsla asiliyo diyete o yüzden biraz da sana bagli zaten seyir evresine gectinmide 1 gün sebze bi gün atgak evresindeki gibi beslencen az yapsanda bisey olmaz

ben de oglumu kulak doktoruna götürüyom simdi kontrolü var öptüm hepinizi

menümü yazıyorum bu günkü yemek listem
sabah yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir
öğlen 100 gr badem az peynir lahana ve kırmızı biberden salata (ilgin bişi oldu ama evde baska bişi yokyu)
aksam meyve ve süt(mandalina armut)

kızlar ben bu sabah hala 64 düm cok moralim bozuldu cumaya inemicem heralde yarından itibaren pazartesiye kadar sadece proteinle beslenmeye karar verdim..

hem yasocum bu sekilde dukanın atak evresini yapmıs oluyorum seyir evresindede yine montiye uygun geldi beslenme sekli..tek basıma zaten bakliyat pişirmiyorum ekmeği cıkatıcam hayatımdan ..yarın baslıyorum kararımı verdim yoksa takımdan atılıcam regliden dolayı bu hafta 1 kilo artıdayım 10 gün kaldı ben hala yerimde sayıyorum 2 kilo vermem lazım...
seyir 3 kiloyu atak evresinde kalan 5 kiloyuda seyir evresinde verdimmi bu iş biter kaydirigubbakcemile2

inş düşündüğüm gibi gider hersey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…