Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar... a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

kızlar bu gün yiyeceklerim belli değil evde bişi yok cuma günü heycandan annemlere gidicem die pazara gitmedim..
anlıcanız menüde yok sabah yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir ve süt

öğlen belli değil aksamıda meyve ve süt düşünüyorum öğleden sonda bu günün menüsünü tam olarak eklerim..

günaydın kızlarr

19.10.2010 yediklerim

sabah peynir zeytin 1 kaşık reçelle kahvaltı (dom sal olmayınca reçel yedim)
ara 1 galeta
öğlen bezelye yemeği 1 kaşık pilav
ara 1 elma
akşam şirket yemeği vardı kuzu kapama 1 kaşık pilav ve ayran 1 tanede kemalpaşa tatlısı
ara yok

lethemciğim ben beceremedim artık oldugu kadar kalsın napim delikafadulden
zevcan bunlar diyete başladığımdan beri cısss yapmıyorum ve haliyle yemiyorum..bunu 5-6 ay önce yaptım ama siteye anca ekleyebildim sositososito
cemre dün sitede sorun vardı bende baya uğraştım ondan tatlım giremeyişlerin

canım sabah reçel yemişsin aksam bide tatlı yemeseydin keske olmamıs bence ..bide günde iki öğünde pilav var..

canım sabah reçel yemişsin aksam bide tatlı yemeseydin keske olmamıs bence ..bide günde iki öğünde pilav var..

canım iş yerinde olunca bide ekmek yemeyince mecbura kalıyorum değilse çok acıkıyorum burda sürekli hareket halinde olunca şekerim düşüyor.onuda çok az koyduruyorum :kedi:
pandomim iyiyiz canım sen nasılsın?

günaydın kızlar nasılsınız?????

dünkğ menüm

3 d.t.b.ekmeği tuzsuz salça sosu sürülmüş 6-7 zeytin
2 br.şekeriz çay

öğlen
1 kase yoğurt
1/2 porsiyon kabak yemeği
2 adet köfte
salata

ara 1 süt ve elma belli aralıklarala:)

akşam
1 porsiyon kıymalı karnabahar
dometes salatalık biber
1 kase yoğurt

1 mandalina 2 dlm armut

gün içinde 2 kupa yeşil çay ve 1,5 lt su

tülaycım günaydın ..
belli aralıklarla ara yapmıssın seker öğlen yemeğinden 3 saat sonra basladın dimi bu aralara montide yemekten 3 saat sonra diyorlar çünkü..
aksamki ara içinde gecerli canım bu süre...bide meyve yedikten yarım saat sonra yemek yiyoruz aklında bulunsun..

günaydın.. hoş geldin.. iii sayılırız sen nasılsın..

Teşekkür ederim. Bende iyiyim canım.
Kurs iş aynı...

Teşekkür ederim prenses. Bende iyiyim =)) sositososito

günaydın zavcancım nasılsın? evt cnm 3 saat sonra ara yapıyorum.hmm ama meyveden sonra tabiki yarım saat sonra yemek yemedim.o zaman bunada dikakt edeyim.en iyisi arada süt içip akşam yemekten sonra meyve öğünü yapayım.

grip oluyorum canım ben yaa basş ağrısı haşsuruk aksırık sesimde baya kötülesti tüm vücudum kırılıyo.. bide regl ile birlesti düşün halimi..
meyve konusu yanlıs anlasılmasın canım diyelim sabah kalktın meyve yedinn yaa en az yarım saat gecince yemek yiyebiliyorsun ama meyveyi öğeden sonra ara olarak yedin ozamn aksam yemeğine kadar zaten cok zamn gecmiş oluyor ..bi an anlatamadımda yanlıs anlasıldım gibi geldide ondan tekrar yazdım sırnaşık şey

gecmis olsun canim,dikkat et kendine

özgecim kizin rahatsizlanmis saniirm gecmis olsun,nasil simdi

nekss canim hayirli olsun,Rabbim tamamina erdirmeyide nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…