günaydın kızlarr
19.10.2010 yediklerim
sabah peynir zeytin 1 kaşık reçelle kahvaltı (dom sal olmayınca reçel yedim)
ara 1 galeta
öğlen bezelye yemeği 1 kaşık pilav
ara 1 elma
akşam şirket yemeği vardı kuzu kapama 1 kaşık pilav ve ayran 1 tanede kemalpaşa tatlısı
ara yok
lethemciğim ben beceremedim artık oldugu kadar kalsın napim delikafadulden
zevcan bunlar diyete başladığımdan beri cısss yapmıyorum ve haliyle yemiyorum..bunu 5-6 ay önce yaptım ama siteye anca ekleyebildim sositososito
cemre dün sitede sorun vardı bende baya uğraştım ondan tatlım giremeyişlerin
Günaydınnnlarrr. Nasılsınız bayanlar...
canım sabah reçel yemişsin aksam bide tatlı yemeseydin keske olmamıs bence ..bide günde iki öğünde pilav var..
günaydın.. hoş geldin.. iii sayılırız sen nasılsın..
canım iş yerinde olunca bide ekmek yemeyince mecbura kalıyorum değilse çok acıkıyorum burda sürekli hareket halinde olunca şekerim düşüyor.onuda çok az koyduruyorum :kedi:
pandomim iyiyiz canım sen nasılsın?
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
Zevcan ne güzel bir karşılama şeker.
Hep isterim ama ona göre :)
tülaycım günaydın ..
belli aralıklarla ara yapmıssın seker öğlen yemeğinden 3 saat sonra basladın dimi bu aralara montide yemekten 3 saat sonra diyorlar çünkü..
aksamki ara içinde gecerli canım bu süre...bide meyve yedikten yarım saat sonra yemek yiyoruz aklında bulunsun..
günaydın zavcancım nasılsın? evt cnm 3 saat sonra ara yapıyorum.hmm ama meyveden sonra tabiki yarım saat sonra yemek yemedim.o zaman bunada dikakt edeyim.en iyisi arada süt içip akşam yemekten sonra meyve öğünü yapayım.
günaydın...günaydin kizlar,cok sükür baslayabildim diyetime bugün :)
günaydın...
canım hayırlı olsunn..
dukan dimi..
grip oluyorum canım ben yaa basş ağrısı haşsuruk aksırık sesimde baya kötülesti tüm vücudum kırılıyo.. bide regl ile birlesti düşün halimi..
meyve konusu yanlıs anlasılmasın canım diyelim sabah kalktın meyve yedinn yaa en az yarım saat gecince yemek yiyebiliyorsun ama meyveyi öğeden sonra ara olarak yedin ozamn aksam yemeğine kadar zaten cok zamn gecmiş oluyor ..bi an anlatamadımda yanlıs anlasıldım gibi geldide ondan tekrar yazdım sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?