iftar: yemeğim yoktu sallamasyon oldu... 5 tane nugget, 2 yk rus salatası, 3 dilim hindi füme, 2 kepçe çorba
Gunaydin kuzular Nasılsıniz? insallah bugun hepiniz bol eksi görürsünüz...
semurcan canim ecece aktif yaşam ic bacak inceltme yada bacak inceltme videosuna bakabilirsin baya inceltiyor bacaklari ben simdilik biraktim 23 unde izne gidiyoruz 5 temmuzda dönuş döndüğümde başlayacam tekrar farkı bildiririm ama 15 gunde bile her iki bacaktan 2 şer cm incelme yakaladim
Klasik 70 direncicok iyi biliyorum o hissi 69 da sabit kalamamistim ama 68 den sonrası cok hizli gittiydi
gunaydnlarr
gecen hafta 66,700
bu hafta 65,800
fark 1,200
yuzde 1,34
Kuzum iftar olmamış.
Hemen bakacağım, bebeği sallıyorum. Uyusun.
Kuzum akşam ekmek yeme, tarhana da karbonhidrat
Kuzum but yeme dukanda but yok
Günaydın kızlar geçen hafta cuma kilom 97,8
bu hafta 96,4
-1100 gr giden
Yüzdesi : %1,12
gunaydnlarr
gecen hafta 66,700
bu hafta 65,800
fark 1,200
yuzde 1,34
Eki Görüntüle 2009433 Geçen hafta : 93.4
Bu hafta : 92.4
Fark. : 1.00
Gelecek hafta içi hedef kilo : 91.5
Haftalık mesaj : +30
Bende 70 de 3 hafta kadar takıldım kaldım ne ileri ne geri aç gezdigim halde... ama pes edecek emin ol inan sadece hatta gun içerisinde sürekli yarin kilo vermis olduğunu düşün ve bünyeni 1 guncuk sivi beslenmeyle şaşırtinşallah öyledir ya 77-78 de 2 ay takıldım, 73-74 de 1 ay takıldım. zaten takılmadan gittiğim olmadı hiç.
tebrikler canım
Gogus etinin buzu cozulmedigi icin pisiremedim oyuzden but yedim.
Protein bar nasil birsey nerden bulabilirim. Ogun olarak tuketebiliyoruz sanirim disari ciktigimda ac kalmaktansa 1 tane yesem olur herhalde
Tebrik edeim arkadaslar :)
Rossman Migros yahut nero cafede var. Başka modelleri de mevcut ama ben bunu alıyordum.
Onlar dukanın lisanslı ürünü, türkiyede bulamazsınız.Tesekkur ederim canim. Kurabiye olarak yediklerin de dogalsan cikarmis kurabiye tarzi bir urun o mu?
teşekkür ederiz şekerimmmmGogus etinin buzu cozulmedigi icin pisiremedim oyuzden but yedim.
Protein bar nasil birsey nerden bulabilirim. Ogun olarak tuketebiliyoruz sanirim disari ciktigimda ac kalmaktansa 1 tane yesem olur herhalde
Tebrik edeim arkadaslar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?