Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar şu aralar da reklamlar var ya orda yeni bir spor aleti çıkıyor alasım geldi valla güzel birşeye benziyor
evde spor salonuna döncek yakında yok dambıl , yok pilates topu , yok koşu bandı

kuzum sen ye ye sonra kızsınlar yedikten sonra ne fayda
Valla su siralar tatli krizlerim var moralom bozuk diye mi nedir ama sukur almadim kilo falan birde kabizim en sonunda lavman yapicam cunku bagrsaklarim sanciyor canim aciyo.
Kizicak tabi o elestirmeyi sever bende bana kizmasini seviyorum

emzirmiyorum canım parola ateş düşürüyor mu ilk defa duydum.. Sağol canım

parasetamol

kuzum dogru biberon ile basla. dr brown'un en kucuk biberonunu oneririrm

semurcan neden yarasin diyosun semu senin bana kizman gerekiyodu neden yedin diye

ruhuna yarasin bedenine degil

sevgili8284
canım, senin biraz katılımını artırman gerek, daha düzenli yazacağına, menü payıaşacağına söz verirsen hemen yazıyorum seni de listeye :)
emzirmiyorum canım parola ateş düşürüyor mu ilk defa duydum.. Sağol canım

canım oglumu goturdum antibiyotik kullanıyorum suan..şimdide ben hastalandım aksilik gibi ..Sağol canım ilaç ismi içinde
Hamilelikte de emzirmede de bana başka bir tavsiye de bulunmadı doktorum ben sürekli ağrı kesici almam ve sigara kullanmadım hiç belki de o yüzden bende etkili olmuştur.

aynen ne yaparsan kendine yaparsın hiçte üzme kendini canım sen ne iş yapıyorsun
Özel eğitimdeyim canım ya engelli yada ustun zekalı öğrencilerle çalışıyorum eylulde başlamak istemiyorum ama ailem eşim çok baskı yapıyor sut iznin var zaten öğlene kadar altı Ustu sen kendi tembelliginden çalışmiyorsum diyorlar oysa ben oglusumda zaman geçirmek istiyorum basbasa

Valla su siralar tatli krizlerim var moralom bozuk diye mi nedir ama sukur almadim kilo falan birde kabizim en sonunda lavman yapicam cunku bagrsaklarim sanciyor canim aciyo.
Kizicak tabi o elestirmeyi sever bende bana kizmasini seviyorum
Sen tabi zor zamanlar geçiriyorsun deprem endişesi evinden de koptun kolay degil tatlı krizleri kendimden biliyorum kesinlikle stres ben dunn varya evi talan ettim daha ne yesem diye en iyisi evde abur cubur bırakmamak aslında bugün tarcinli karanfilli suya tekrar başladım inşallah bastirir

bir arkadaşım da aynı senin gibi önce sınıf öğretmenliği yaptı sonra norm fazlası oldu eğitim aldı derken 3 yıldır özel eğitimde. çok zor bir meslek ama bir o kadar da çok güzel ben o çocukları gerçekten çok özel buluyorum, ben de eğitim fakültesinde çalışıyorum ve bu bölümdeki öğrenciler staja gidiyorlar orada görüyorum dünyaları tertemiz öğretmen olmak çok istedim okul öncesi ama olmadı şimdi fırsatım olsa özel eğitimi seçerdim.

her neyse :) dediğin gibi o öğretmenlerin sınıfları kalabalık evet, ama ne kadar üzücü dimi öğretmenin mecbur hissetmemesi çaba sarf etmemesi sonra biz diyoruz ki nasıl bir nesil yetişiyor, ünv ye bomboş gelen çocuklar var, her ne olursa olsun öğretmen her çocuğun zihninde yer ediyor inşallah bu düşünce kaybolur. sadece ek ders kurs ücreti gayesinde olmazlar.

o zaman canım sakin bir zamanda tekrar konuşmayı dene. bakıcı seçiminde annenin faktörü çok önemli. baba parayı verir ama hiçbirşeye karışmaz bakıcıyla sen muhattap olacaksın sen konuşacaksın gerektiğinde de sen kötü olacaksın. bence seçim hakkı senin olmalıydı ama tabii ki eşinin de fikrini alarak.

parasetamol

kuzum dogru biberon ile basla. dr brown'un en kucuk biberonunu oneririrm

ruhuna yarasin bedenine degil

arkadaş normal parol dedi heralde canım
Hamilelikte de emzirmede de bana başka bir tavsiye de bulunmadı doktorum ben sürekli ağrı kesici almam ve sigara kullanmadım hiç belki de o yüzden bende etkili olmuştur.

bende sürekli ağrı kesici kullanmam ama insAllah ise yarar bakalım iftarda bitane içiyim

inanilmaz bir sicak var burada. esim cumartesi sabah amerika'ya gidiyor. tek kalacagiz, en azindan ev temiz olur, kil tuy dokulmez
Ayyy dimi :)))

ahahahaha elestirmeyi hic sevmem, ask olsun. sadece durust davranmaya calisiyorum, pohpohlamak cok kolay.
Cumlenin geneline bak semu :)

İnsallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…