inşallaah bol eksili olur yaa bu aralar kabızlık var hhah yürüsün gitsin dyadı bana ekmekleri tirbeyesizŞimdi senin kilolar diğer dukan yapan arkadaşlar gibi bol eksili olur kadında kendinden bilir gaza gelir
aynen ne yaparsan kendine yaparsın hiçte üzme kendini canım sen ne iş yapıyorsunKızlar dün sinirle yedim yedim yedim ve sonuç kendime ettim +1 kg olmuşum insan ne ederse kendine eder hakkaten
kuzum sen ye ye sonra kızsınlar yedikten sonra ne fayda
Valla su siralar tatli krizlerim var moralom bozuk diye mi nedir ama sukur almadim kilo falan birde kabizim en sonunda lavman yapicam cunku bagrsaklarim sanciyor canim aciyo.kuzum sen ye ye sonra kızsınlar yedikten sonra ne fayda
emzirmiyorum canım parola ateş düşürüyor mu ilk defa duydum.. Sağol canım
Başladığımda 7 aylık oluyor şimdi 4 buçuk biberona alıştırmaya çalışıyorum anne sutuyle 1-2 haftadır ama olmuyor itekliyor döküp saçıyor sonra emek emek sagdigim sutumu içim yana yana dokuyorum buz gbi oluyor
sevgili8284
canım, senin biraz katılımını artırman gerek, daha düzenli yazacağına, menü payıaşacağına söz verirsen hemen yazıyorum seni de listeye :)
Hamilelikte de emzirmede de bana başka bir tavsiye de bulunmadı doktorum ben sürekli ağrı kesici almam ve sigara kullanmadım hiç belki de o yüzden bende etkili olmuştur.emzirmiyorum canım parola ateş düşürüyor mu ilk defa duydum.. Sağol canım
canım oglumu goturdum antibiyotik kullanıyorum suan..şimdide ben hastalandım aksilik gibi ..Sağol canım ilaç ismi içinde
Kizicak tabi o elestirmeyi sever bende bana kizmasini seviyorum
Özel eğitimdeyim canım ya engelli yada ustun zekalı öğrencilerle çalışıyorum eylulde başlamak istemiyorum ama ailem eşim çok baskı yapıyor sut iznin var zaten öğlene kadar altı Ustu sen kendi tembelliginden çalışmiyorsum diyorlar oysa ben oglusumda zaman geçirmek istiyorum basbasaaynen ne yaparsan kendine yaparsın hiçte üzme kendini canım sen ne iş yapıyorsun
Sen tabi zor zamanlar geçiriyorsun deprem endişesi evinden de koptun kolay degil tatlı krizleri kendimden biliyorum kesinlikle stres ben dunn varya evi talan ettim daha ne yesem diye en iyisi evde abur cubur bırakmamak aslında bugün tarcinli karanfilli suya tekrar başladım inşallah bastirirValla su siralar tatli krizlerim var moralom bozuk diye mi nedir ama sukur almadim kilo falan birde kabizim en sonunda lavman yapicam cunku bagrsaklarim sanciyor canim aciyo.
Kizicak tabi o elestirmeyi sever bende bana kizmasini seviyorum
Araba olayına pek karışmam al sat yapar ama benim haberim olmadan bakıcı araması çok üzdü beni arkadaşının oğlunun bakicisiymis çok memnunlarnis kacirmak istemiyormus. tabiki öğretmen önemli canım bende eski sınıf öğretmeniyim simdi özel eğitim öğretmenligindeyim ilkokul için özel okulda iyi bir öğretmen etkili ama devlette etrafımdan da biliyorum öğretmen mecbur hissetmiyor çok çaba sarf etmiyor binde bir emek veren öğretmen çıkıyor ki bu kez onunda sınıfı kalabalık oluyor
Aslında tartışma başlatan ben oldum dediğin gibi hiç yumuşatarak konusmadim öyle olunca da inatlasmaya gittik
Buralar yine yağmur kombi açtık baya soğuk millet denizde
1 ay sonra ben de denizde olacagim insallah
benim 2 ay var daha puffff
parasetamol
kuzum dogru biberon ile basla. dr brown'un en kucuk biberonunu oneririrm
ruhuna yarasin bedenine degil
Hamilelikte de emzirmede de bana başka bir tavsiye de bulunmadı doktorum ben sürekli ağrı kesici almam ve sigara kullanmadım hiç belki de o yüzden bende etkili olmuştur.
Ayyy dimi :)))inanilmaz bir sicak var burada. esim cumartesi sabah amerika'ya gidiyor. tek kalacagiz, en azindan ev temiz olur, kil tuy dokulmez
Cumlenin geneline bak semu :)ahahahaha elestirmeyi hic sevmem, ask olsun. sadece durust davranmaya calisiyorum, pohpohlamak cok kolay.
Sen tabi zor zamanlar geçiriyorsun deprem endişesi evinden de koptun kolay degil tatlı krizleri kendimden biliyorum kesinlikle stres ben dunn varya evi talan ettim daha ne yesem diye en iyisi evde abur cubur bırakmamak aslında bugün tarcinli karanfilli suya tekrar başladım inşallah bastirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?