- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Bana kimse yazmıyobugün grup çok sesssizzz uyumayınnn
Chicco avent biberon denedim almadı bir de onu deneyim sanırım o çekmeyince gelmiyor belki işe yararparasetamol
kuzum dogru biberon ile basla. dr brown'un en kucuk biberonunu oneririrm
ruhuna yarasin bedenine degil
Arkadaşinla aynı yoldan yurumusuz hajikaten özel eğitim öğretmenligi bambaşka sınıf öğretmenliği bu hazzı vermedi bakıcı eve gelmesi ilk şartım çocuğu zaten annesinden ayircaz bide ortamından ayırmak daha korkutur eşim su bi kaç hafta ustune dusmez artık ağustosta konusruz çünkü cuma tatil başlar bayramı memleket deniz derken 1 ay evde olmayiz ağustosta karar vercez hakkımızda hayırlısı olsun inşallahbir arkadaşım da aynı senin gibi önce sınıf öğretmenliği yaptı sonra norm fazlası oldu eğitim aldı derken 3 yıldır özel eğitimde. çok zor bir meslek ama bir o kadar da çok güzel ben o çocukları gerçekten çok özel buluyorum, ben de eğitim fakültesinde çalışıyorum ve bu bölümdeki öğrenciler staja gidiyorlar orada görüyorum dünyaları tertemiz öğretmen olmak çok istedim okul öncesi ama olmadı şimdi fırsatım olsa özel eğitimi seçerdim.
her neyse :) dediğin gibi o öğretmenlerin sınıfları kalabalık evet, ama ne kadar üzücü dimi öğretmenin mecbur hissetmemesi çaba sarf etmemesi sonra biz diyoruz ki nasıl bir nesil yetişiyor, ünv ye bomboş gelen çocuklar var, her ne olursa olsun öğretmen her çocuğun zihninde yer ediyor inşallah bu düşünce kaybolur. sadece ek ders kurs ücreti gayesinde olmazlar.
o zaman canım sakin bir zamanda tekrar konuşmayı dene. bakıcı seçiminde annenin faktörü çok önemli. baba parayı verir ama hiçbirşeye karışmaz bakıcıyla sen muhattap olacaksın sen konuşacaksın gerektiğinde de sen kötü olacaksın. bence seçim hakkı senin olmalıydı ama tabii ki eşinin de fikrini alarak.
Bu sene ben denizi uzaktan gorsem yetecek ya emzirme ya alt değiştirme kv yazliginda bakalım eziyet mi olur tatil mi ilk kez onlarla kalcaz1 ay sonra ben de denizde olacagim insallah
lazer yaptır semuuuuBana kimse yazmıyo
Allah herkese dökülmeyen kıllı koca nasip etsin.
lazer yaptır semuuuueşime diyorum gel koltuk altına epilasyon yapayım hahah
Bu sene ben denizi uzaktan gorsem yetecek ya emzirme ya alt değiştirme kv yazliginda bakalım eziyet mi olur tatil mi ilk kez onlarla kalcaz
Şimdiye kadar çok şükür hiç aile içine gitmediler çok saygılıdır yorum bile yapmaya cekinir bebise pek bakamaz ama yemeklerimizi yapsa karismasa yeterkayyum validen ile iliskine bakar bu durum. eger seni ve torununu seviyorsa, saygiliysa cok da guzel tatil yaparsiniz.
tebrik ederim canım cumaya daha fazla inersin inşMerhaba kizlar p.tesi bildirimimi yapayim.
Cuma 65.3
Bugun 64.5
Fark-800 gr. 1 yil oldu 64 gormeyeli cok mutluyum yaaa
Sagol canim hedefim bayramda 63.9 u görmek bakalimm:)tebrik ederim canım cumaya daha fazla inersin inş
Aaaa bugün ptesi bildirimi vardı dimi tebrik ederim canımMerhaba kizlar p.tesi bildirimimi yapayim.
Cuma 65.3
Bugun 64.5
Fark-800 gr. 1 yil oldu 64 gormeyeli cok mutluyum yaaa
Evet canim:)TeşekkürlerAaaa bugün ptesi bildirimi vardı dimi tebrik ederim canım
Misafirim var mamalar hazirlamaktan giremiyorum puffff
Kızlar cuma 64 tüm şuan 63.6
Fark 400 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?