Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşinla aynı yoldan yurumusuz hajikaten özel eğitim öğretmenligi bambaşka sınıf öğretmenliği bu hazzı vermedi bakıcı eve gelmesi ilk şartım çocuğu zaten annesinden ayircaz bide ortamından ayırmak daha korkutur eşim su bi kaç hafta ustune dusmez artık ağustosta konusruz çünkü cuma tatil başlar bayramı memleket deniz derken 1 ay evde olmayiz ağustosta karar vercez hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

kayyum validen ile iliskine bakar bu durum. eger seni ve torununu seviyorsa, saygiliysa cok da guzel tatil yaparsiniz.
Şimdiye kadar çok şükür hiç aile içine gitmediler çok saygılıdır yorum bile yapmaya cekinir bebise pek bakamaz ama yemeklerimizi yapsa karismasa yeter

Kızlar ben bugün iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum yoğun geçti sabah kahvaltısı yapamadım derken atistirdim öğlende geçti su zamana kadar pek bise yiyemedim bugün de menü yazamam böyle giderse aksam iftarda yerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…