Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün menümu yazamiyorum eşimle iftara yakın tartışma yaşandı öyle olunca saflık ettim hirsimi yemekten aldım ne yedim hatırlamıyorum bile hiç sevmiyorum bu savunma halimi kendime ediyorum işte şimdide yediklerinden uyuyamiyorum

Merhaba kızlar nasılsınız ? Oğlum yine çok ateşli ya aksilik gibi bende hastayım ve şuan ateşim 38 çok üşüyorum ya off
Canım oğlum için mutlaka dusurmek için uğraş duş aldirsan iyi olur hem seninde duser Allah yardımcın olsun ama havale riskine dikkat et Allah korusun

Şöyle söyleyeyim elbette ki her ailenin öncelikleri farklı ama ben çocuğuma mal miras bırakacağıma, iyi bir diploma kazandırmayı tercih ederim. Ailm de genel olarak bu prensipte. Kuzenimin iki kızı da Robert'te okuyor. Karı koca deli gibi çalışıyorlar. Yengem hiç gocunmuyor, cunku öncelikleri o diplomayı o çocuklara kazandırmak.

Hayat Gaye'si peşinde, var edebilme yükü alında eşin bazı şeyleri atlamış olabilir, bınlar sana emrivaki görünmüş olabilir ama keep calm:)

Kuzum sen bir gğnde 2 kilo nasıl şişiyorsun oruçla?

Onunda savunması zaten kizimizin iyi eğitim alması 4 yaş için ben özel okul zorunlu değil diyorum ama eşim nerde nasıl ortamda alisirsa kendini oraya ait hisseder düşüncesinde. Çalışmaya kendim henüz hazır değilim oglumla hiç vakit geçirmeden büyümesini istemiyorum durumlar netlik kazanamadı bakalim

Biz şu an paristeyiz, 3 yıl evvel büyük oğlum 4 yas grubunda okuyordu İstanbul'daki bir Fransız okulunda. Yıllık tüm masrafı 3 yıl evvel 70-75 bin civarıydı.
Eşiniz haklı. Tabi bu benim görüşüm.

Canım oğlum için mutlaka dusurmek için uğraş duş aldirsan iyi olur hem seninde duser Allah yardımcın olsun ama havale riskine dikkat et Allah korusun

çok şükür onunki düştü canım yarim saatte falan bi kalkıp bbakıyorum
Ilık bezlerle pres yap muhakkak, bol su ver. Allah yardımcınız olsun.
amin canım çok sağol şükür şuan iyi ateşi düştü

Kızlar oğlum iyi şükür ateşi düştü ama benim ateşim 38.3 e çıktı yetişkinler için ateş düşürücü İlaç var mi ?
Geçmiş olsun emziriyorsan parol iyi gelir en hafif ateş düşürücü günde 3 kere alabilirsin diğerleri süte geçtiği için bebeğe zararlı

Kızlar ben dün menümü geçmedim şimdi aklıma geldi ya bu aralar bende unutkanlık var

canım geçmiş olsun, şu traqfikte kavga olayına sinir oluyorum insanlar ne kadar tahammülsüz oldular Allah korusun canınıza b irşey olsa ne olacaktı çamurluk dediğin ne ki ya, karşı taraf kavga için bahane aramış. bazen bizim başımıza da geliyor sakın olmakta fayda var.

güzel menü afiyet olsun canım

Kızlar babamı çok seviyorum ama yoruldum artık yemek yapmaktan ev temizlemekten yine ben mutfaktayim esimde babamdan destek alıyor boyuna bana menü veriyorlar sinirden kopuruyorum

eşinin ve senin mesleğin nedir gelir durumunuz nedir bilmiyorum ama; eğer kızını özel okula yollayacaksan oğlunu da yollayacaksın bu bir gerçek iki çocuk arasında ayrım yapamazsın

kolej demek iyi okul demek değildir. kolej de sosyal etkinlik yapar fiziksel aktivite yapar para verdiğin için çocuğunla daha çok ilgilenirler notlarını şişirebilirler serbest zaman çoktur. arkadaşlık yaptığı aileleri tanırsın herkes senin gibi paralıdır. haaa çocuğun şımarabilir senden önümüzdeki sene ıphone isteyebilir markalı ayakkabılar isteyebilir eğer eşin kendine güveniyorsa göndersin bırak özel okula... evet eğitim önemli ama nerede önemli biliyor musun ? öğretmen de önemli. biz de kolej e vermeyi düşündük çok sordum araştırdım ve vazgeçtim. ben çocuğumun şımarık bencil doyumsuz babasının parasına güvenerekten yetişmiş gevşek bir çocuk olmasını istemiyorum. biz böyle büyümedik. yokluğu da gördüm varlığı da. ve Allahtan bir mani çıkmazsa köy okuluna vermeyi düşünüyoruz. öğretmene bakarım ben istiyorsa fizanda olsun öğretmen iyiyse için rahat olsun. benim damarıma basan bir konu o yüzden uzun yazdım.

ayrıca senin çocuğunla biraz daha zaman geçirmen en doğal hakkın bir daha bu zamanlar geri gelemeyecek. keşke benim imkanım olsaydı da 6 ay daha bakabilseydim kızıma. en güzel zamanlarını benimle değil bakıcıyla geçirdi akşamdan akşama görüyordum çünkü.

ve evet madem ortada çocuklarınızın geleceği söz konusu ise ortak karar alınmalı sana danışmalıydı araba alırken de sana danışmalı...eşimin benden habersiz arabaya bir parça almasına bile sinir olurum ( meblağ yüksekse eğer) gerçekten ihtiyaç var mıydı diye sorgularım. eviniz arabanız çocuklarınız ortak, bireysel değil. kararlarınız da öyle olmalı...

şimdilik o konu açana kadar sen bir şey söyleme. baban da duymasın bir şeyi aranızda halledin. bayram geçsin gitsin ağzınızın tadı bozulmasın. eşinin eşref saatinde konuyu sakince ılımlıca canım hayatım diyerek başla gerisi gelir.

Merhaba kızlar nasılsınız ? Oğlum yine çok ateşli ya aksilik gibi bende hastayım ve şuan ateşim 38 çok üşüyorum ya off

Kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum oğlum ateşli düşmüyor atesi @AKovser

Kızlar oğlum iyi şükür ateşi düştü ama benim ateşim 38.3 e çıktı yetişkinler için ateş düşürücü İlaç var mi ?

canım enfeksiyon olabilir mi...3 gün süren ateş sakıncalı doktora götür tatlım. yetişkinler için de dolven var teş düşürücü

18 haziran menüsü

sahur: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin, 2 kk peynir

iftar: babalar günü için iftar yemeğine gittik
kuzu şiş, salata, 1 er kaşık ezme ve haydari yedim. sonrasında 1/2 porsiyon künefe

su: 2 lt
spor: yok

Sahuru yaptim bitti.domates biber salatalik yumurta peynir birde lavas .hee azicikra ödül sey ettim :/ fındık ezmesi ve azicik bal kaymak yidim
Götür yarasın

Emziriyor musun? Emzirmiyorsan oatasetamol al

Künefenolmayaydı iyiydi:)

Kizlar slm cts ve pazar menu bildirimi yapamadim yolculuk otele yerlesme bebekli tatil falan derken hersey birbirine girdi :) bugunden itibaren aksamlari duzenli yazabilirm insallah :)
Otelde fitness salonu var bu 5 gun boyunca 1 saat falan egzersiz yapacagim. Henuz otelde tarti bulamadim sanirm fitness salonunda vardir yarin sabah ac karnina tartilmaya calisacagim. Eger cok farkli bor sonuc cikarsa ben cuma bildirimini aksam evden kendi tartimla yaparim. Cunku sonuclar iyice karisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…