- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Canım oğlum için mutlaka dusurmek için uğraş duş aldirsan iyi olur hem seninde duser Allah yardımcın olsun ama havale riskine dikkat et Allah korusunMerhaba kızlar nasılsınız ? Oğlum yine çok ateşli ya aksilik gibi bende hastayım ve şuan ateşim 38 çok üşüyorum ya off
Eşim de calismayinca çocukların geleceğinden çaldığını söylüyor bende ara verince tekrar dönmek zor geliyor çalışırsam max 12 ye kadar olur muhtemelen hala karar veremedim babamin yanında bakıcı goruşmesi yapınca çok sinirlendim bana sormadan meğer eylül için arıyormus aslında emrivaki yapılması beni çok rahatsız etti yoksa elbette bende isterim kizimin eğitimi en iyi okulda olsun bakalım nasıl olacak
Merhaba kızlar nasılsınız ? Oğlum yine çok ateşli ya aksilik gibi bende hastayım ve şuan ateşim 38 çok üşüyorum ya off
Iyiyim sukur tatlim dusununce olan.tedirginlikten baska birseyim yok.eve gittik geldik esya aldim bi kac parca evimi ozlemisim ama korku had safhada :/
Bu arada @AKovser eve gittigimde tartildim 83.4 tok karnina herzamankinden 200 gr falan eksi sanirim cumartesi tartilmistim dun yani iftar oncesi 81.4 idim pazartesi kilom o olsun tartilma sansim yok
Ayrica feci halde kabizim karnim hamileymisim gibi icim gürül gürül
Onunda savunması zaten kizimizin iyi eğitim alması 4 yaş için ben özel okul zorunlu değil diyorum ama eşim nerde nasıl ortamda alisirsa kendini oraya ait hisseder düşüncesinde. Çalışmaya kendim henüz hazır değilim oglumla hiç vakit geçirmeden büyümesini istemiyorum durumlar netlik kazanamadı bakalimŞöyle söyleyeyim elbette ki her ailenin öncelikleri farklı ama ben çocuğuma mal miras bırakacağıma, iyi bir diploma kazandırmayı tercih ederim. Ailm de genel olarak bu prensipte. Kuzenimin iki kızı da Robert'te okuyor. Karı koca deli gibi çalışıyorlar. Yengem hiç gocunmuyor, cunku öncelikleri o diplomayı o çocuklara kazandırmak.
Hayat Gaye'si peşinde, var edebilme yükü alında eşin bazı şeyleri atlamış olabilir, bınlar sana emrivaki görünmüş olabilir ama keep calm:)
Biri ac karnina digeri tok karniba semucum :)Kuzum sen bir gğnde 2 kilo nasıl şişiyorsun oruçla?
Onunda savunması zaten kizimizin iyi eğitim alması 4 yaş için ben özel okul zorunlu değil diyorum ama eşim nerde nasıl ortamda alisirsa kendini oraya ait hisseder düşüncesinde. Çalışmaya kendim henüz hazır değilim oglumla hiç vakit geçirmeden büyümesini istemiyorum durumlar netlik kazanamadı bakalim
Biri ac karnina digeri tok karniba semucum :)
Sahuru yaptim bitti.domates biber salatalik yumurta peynir birde lavas .hee azicikra ödül sey ettim :/ fındık ezmesi ve azicik bal kaymak yidimKolörüüüüm
Nasılsın? Çok iyisin!!
Ne var sahurda?
Canım oğlum için mutlaka dusurmek için uğraş duş aldirsan iyi olur hem seninde duser Allah yardımcın olsun ama havale riskine dikkat et Allah korusun
amin canım çok sağol şükür şuan iyi ateşi düştüIlık bezlerle pres yap muhakkak, bol su ver. Allah yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun emziriyorsan parol iyi gelir en hafif ateş düşürücü günde 3 kere alabilirsin diğerleri süte geçtiği için bebeğe zararlıKızlar oğlum iyi şükür ateşi düştü ama benim ateşim 38.3 e çıktıyetişkinler için ateş düşürücü İlaç var mi ?
Çıkmaz olaydım gezmeye lanet olsun bir trafik var anlatamam bide pisliğin biri araya girmeye çalıştı eşim izin vermedi adamın çamurluyu kalktı dişlerinden bizim araba da ister istemez çizildi kavga çıktı elim ayağım resmen titriyo
Kızlar ben dün menümü geçmedim şimdi aklıma geldi ya bu aralar bende unutkanlık var
Kızlar bugün Fransa'nın ve Avrupa'nın en büyük at yarışlarından biri vardı. Evinin önü hipodrom, biz de yarışa gittik oğluşlarla.
Menü geçiyorum
Sabah:
2 yumurta beyazı ve 1 yk yulaf kepeğine Dukan krep - kahve - 60 gr hindi jambon
Ara: 300 gr yağsız yoğurt - yarım yeşil elma (100 gr)
Öğle:
200 gr ızgara tavuk biftek - havuç - Zero - 3 adet Dukan kurabiye
Akşam: bir havuç, çeyrek soğan, 100 gr ot, çeri domatese salata - 100 gr ızgara tavuk biftek - Zero - 60 gr hindi jambon
Kalori: 925
Eşim de calismayinca çocukların geleceğinden çaldığını söylüyor bende ara verince tekrar dönmek zor geliyor çalışırsam max 12 ye kadar olur muhtemelen hala karar veremedim babamin yanında bakıcı goruşmesi yapınca çok sinirlendim bana sormadan meğer eylül için arıyormus aslında emrivaki yapılması beni çok rahatsız etti yoksa elbette bende isterim kizimin eğitimi en iyi okulda olsun bakalım nasıl olacak
Bana sormadan bakıcı araması sanırım beni çok sinirlendirdi suanki arabayı benim surmeme izin vermiyor çok güvenli değilmiş mis bahanesi kızımı istediği özel okula vermek vede araba değiştirmek bencil davraniyormusum tembellikten çalışmıyormusum
Kızlar babamı çok seviyorum ama yoruldum artık yemek yapmaktan ev temizlemekten yine ben mutfaktayim esimde babamdan destek alıyor boyuna bana menü veriyorlar sinirden kopuruyorum
Onunda savunması zaten kizimizin iyi eğitim alması 4 yaş için ben özel okul zorunlu değil diyorum ama eşim nerde nasıl ortamda alisirsa kendini oraya ait hisseder düşüncesinde. Çalışmaya kendim henüz hazır değilim oglumla hiç vakit geçirmeden büyümesini istemiyorum durumlar netlik kazanamadı bakalim
Kızlar eşimle tartıştık çok kötü oldu bakıcı arıyor oğlum için ama ben çalışmak istemiyorum eylulde 7-8 aylık daha minigim zaten evde kizimdan oğlumu sevmek için kucağıma bile alamıyorum en azından seneye kızım okuldayken oglumla vakit geçirmek istiyorum kocam ise araba alma derdinde sinirden ağzıma geleni söyledim babam da bizdeydi ufff şahit oldu
Aynen canım ben araba iyiymis kotuymus hiç bakmam işimi görsün tamam ama bizimki daha güvenli hissedeceğiniz bir araba istiyor kızımı özel okula anasınıfında vermek istiyor ben mi basit dusunuyorum anlamadım bana gore devlette gitsin araba işimizi görsün ama ben evimde durayim benim bencil olduğumu söylüyor çocukların geleceğinden çalıyorsub diyor
Merhaba kızlar nasılsınız ? Oğlum yine çok ateşli ya aksilik gibi bende hastayım ve şuan ateşim 38 çok üşüyorum ya off
Kızlar kusura bakmayın 2 gündür giremiyorum oğlum ateşli düşmüyor atesi@AKovser
Kızlar oğlum iyi şükür ateşi düştü ama benim ateşim 38.3 e çıktıyetişkinler için ateş düşürücü İlaç var mi ?
Götür yarasınSahuru yaptim bitti.domates biber salatalik yumurta peynir birde lavas .hee azicikra ödül sey ettim :/ fındık ezmesi ve azicik bal kaymak yidim
Kızlar oğlum iyi şükür ateşi düştü ama benim ateşim 38.3 e çıktıyetişkinler için ateş düşürücü İlaç var mi ?
18 haziran menüsü
sahur: 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim tb ekmek, domates, salatalık, 5 zeytin, 2 kk peynir
iftar: babalar günü için iftar yemeğine gittik
kuzu şiş, salata, 1 er kaşık ezme ve haydari yedim. sonrasında 1/2 porsiyon künefe
su: 2 lt
spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?