Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de umutluyum semurcan 'ım

biz iyiyiz de canım adamın canı kavga etmek istedi sanırım sardı da sardı eşim alttan aldıkça haklı olsa içim gam yemiyecekte işte avm de bile bağıra bağıra konuştu edepsiz

bugün bende bir enerji patlaması var çok hareketli neşe dolu falan az önce müşteri ile konuştum mıy mıy dedim bu ses nee enerjimi tüketmeden kapatalım telefonu dedim kıza

dünkü menüm
sabah
3 tane yumurta 1 sarısını yedim 2 tane de beyazını,peynir dükan kurabiye ve sınırsız şekersiz çay içtim

öğlen
bir kase yoğurt 5 köfte

akşam
2 tane haşlanmış göğüs yedim

Ben calissam dahi okadar yüksek okul yansıdı odeyemeyiz canım nerdeee ben 3 -4 arası alıyorum tartışma babamın yanında oldu ama işin kotusu ailemde çalışmalısın derdinde şimdi herkeste bir baskı var bugün oğluma biberonla anne sütü vermeye çalışıyorum yok biberon tutmayı bilemiyor ac kalır korkusu da var bende

Ben kaçırmışım burayı ne oldu yahu
dün gezmeye çıkmıştık trafik yoğundu saatlerce bekle adamın biri yola girecek diye arabanın burnunu kırdı önümüze az birşey eşimde izin vermedi oda inatla hareket etti tamponu çizildi haliyle bizim de çizildi trafikte indi arabadan geldi kavga bağırış çağırış eşimde alttan aldı ama hatalı olduğunu söyledi neyse ki ayırdılar yetmedi avm de denk geldi birkaç bayan görmüş olayı eşime siz haklısınız falan konuşuldu öyle meğer adam arkamızdaymış :) bir bağırma eşimde bu sefer bağırdı aayy neyse pazarım zehir oldu ama olan oldu

Götür yarasın

Emziriyor musun? Emzirmiyorsan oatasetamol al

Künefenolmayaydı iyiydi:)

künefe son dakika golü oldu. eşim ilk kez hadi gel yiyelim dedi pek hevesliydi gün babalar günü olunca kıramadım iyi de oldu her zaman yapmıyoruz.

:) karışsın ne olacak sen tatilin tadını çıkar. ben de cuma çıkacağım internete girip bakabileceğimi bile sanmıyorum. 1 hafta dinleneceğim hiçbirşey düşünmek istemiyorum. yok şunu yedim bu kadar oldu falan off yani. o zaman tatil bana eziyet oluyor

Araba olayına pek karışmam al sat yapar ama benim haberim olmadan bakıcı araması çok üzdü beni arkadaşının oğlunun bakicisiymis çok memnunlarnis kacirmak istemiyormus. tabiki öğretmen önemli canım bende eski sınıf öğretmeniyim simdi özel eğitim öğretmenligindeyim ilkokul için özel okulda iyi bir öğretmen etkili ama devlette etrafımdan da biliyorum öğretmen mecbur hissetmiyor çok çaba sarf etmiyor binde bir emek veren öğretmen çıkıyor ki bu kez onunda sınıfı kalabalık oluyor
Aslında tartışma başlatan ben oldum dediğin gibi hiç yumuşatarak konusmadim öyle olunca da inatlasmaya gittik

Kaç aylık bebrgın?

Hay Allah ya geçmiş olsun.

Ohhhh miss canım sen tatilinde tadını çıkar iyi eğlenceler

Geçmiş olsun emziriyorsan parol iyi gelir en hafif ateş düşürücü günde 3 kere alabilirsin diğerleri süte geçtiği için bebeğe zararlı

emzirmiyorum canım parola ateş düşürüyor mu ilk defa duydum.. Sağol canım

canım oglumu goturdum antibiyotik kullanıyorum suan..şimdide ben hastalandım aksilik gibi ..Sağol canım ilaç ismi içinde
Götür yarasın

Emziriyor musun? Emzirmiyorsan oatasetamol al

Emzirmiyorum canim.. Çok sağol

Künefenolmayaydı iyiydi:)

olmasın eziyet yavrum daha iyi tatilde kaçırmazsın en azından bence cumartesi tatile çıkıcam ama bakalım tatil tatil mi olucak çoluk çombalak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…