- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
ya ama biz daha yeni başlamıştıııkkYa şimdiMydestinyy ı yetiştiriyorum. Sen başlamaya karar verirsen dukana o esnada ızancıgımı mezun etmiş olurum, sana koçluk veririm
ben de umutluyumBen umutluyum.
Maviciğim
Öncelikle bence adla başkalarının hele ki ailenin yanında eşinle tartışma. Ailen dahi olda yuvanla ilgili kimseye malzeme verme.
Bir de yanlış anlamazsan, bence çalışmayıp evde olmanın çocuklarına hiçbir karı yok. Ben çalıştığım 5 yıl boyunca 7 gün 15 saat çalıştım. Oğlum dünyanın en mutlu insanıydı. Şu an bu sene çalışmıyorum İnan çalışırken daha iyi bir anneydim.
biz iyiyiz de canım adamın canı kavga etmek istedi sanırım sardı da sardı eşim alttan aldıkça haklı olsa içim gam yemiyecekte işte avm de bile bağıra bağıra konuştu edepsizAllah yardımcınız olsun canım..
Dua edelim de bir daha yaşamayın aynı korkuları..
Ne zaman gidecek baban ?
Yormuşlar seni belli..
Geçmiş olsun canım..
Siz iyi misiniz ?
Babanın yanında tartışmak kötü olmuş ama anne olarak istediklerin en doğal hakkın..
Zorla çalıştıramaz ya seni.. Sanki bakıcı bedavaya gelicek..
ballar kaymaklar künefeler huuuuu ne oluyor bee size kendinize gelin yavrucuklar bu gidiişle ilk 3'e girmek hayal olmasın bizeGötür yarasın
Emziriyor musun? Emzirmiyorsan oatasetamol al
Künefenolmayaydı iyiydi:)
Ben kaçırmışım burayı ne oldu yahubiz iyiyiz de canım adamın canı kavga etmek istedi sanırım sardı da sardı eşim alttan aldıkça haklı olsa içim gam yemiyecekte işte avm de bile bağıra bağıra konuştu edepsiz
Ben calissam dahi okadar yüksek okul yansıdı odeyemeyiz canım nerdeee ben 3 -4 arası alıyorum tartışma babamın yanında oldu ama işin kotusu ailemde çalışmalısın derdinde şimdi herkeste bir baskı var bugün oğluma biberonla anne sütü vermeye çalışıyorum yok biberon tutmayı bilemiyor ac kalır korkusu da var bendeBiz şu an paristeyiz, 3 yıl evvel büyük oğlum 4 yas grubunda okuyordu İstanbul'daki bir Fransız okulunda. Yıllık tüm masrafı 3 yıl evvel 70-75 bin civarıydı.
Eşiniz haklı. Tabi bu benim görüşüm.
dün gezmeye çıkmıştık trafik yoğundu saatlerce bekle adamın biri yola girecek diye arabanın burnunu kırdı önümüze az birşey eşimde izin vermedi oda inatla hareket etti tamponu çizildi haliyle bizim de çizildi trafikte indi arabadan geldi kavga bağırış çağırış eşimde alttan aldı ama hatalı olduğunu söyledi neyse ki ayırdılar yetmedi avm de denk geldi birkaç bayan görmüş olayı eşime siz haklısınız falan konuşuldu öyle meğer adam arkamızdaymış :) bir bağırma eşimde bu sefer bağırdı aayy neyse pazarım zehir oldu ama olan olduBen kaçırmışım burayı ne oldu yahu
Götür yarasın
Kizlar slm cts ve pazar menu bildirimi yapamadim yolculuk otele yerlesme bebekli tatil falan derken hersey birbirine girdi :) bugunden itibaren aksamlari duzenli yazabilirm insallah :)
Otelde fitness salonu var bu 5 gun boyunca 1 saat falan egzersiz yapacagim. Henuz otelde tarti bulamadim sanirm fitness salonunda vardir yarin sabah ac karnina tartilmaya calisacagim. Eger cok farkli bor sonuc cikarsa ben cuma bildirimini aksam evden kendi tartimla yaparim. Cunku sonuclar iyice karisti :)
Araba olayına pek karışmam al sat yapar ama benim haberim olmadan bakıcı araması çok üzdü beni arkadaşının oğlunun bakicisiymis çok memnunlarnis kacirmak istemiyormus. tabiki öğretmen önemli canım bende eski sınıf öğretmeniyim simdi özel eğitim öğretmenligindeyim ilkokul için özel okulda iyi bir öğretmen etkili ama devlette etrafımdan da biliyorum öğretmen mecbur hissetmiyor çok çaba sarf etmiyor binde bir emek veren öğretmen çıkıyor ki bu kez onunda sınıfı kalabalık oluyorcanım geçmiş olsun, şu traqfikte kavga olayına sinir oluyorum insanlar ne kadar tahammülsüz oldular Allah korusun canınıza b irşey olsa ne olacaktı çamurluk dediğin ne ki ya, karşı taraf kavga için bahane aramış. bazen bizim başımıza da geliyor sakın olmakta fayda var.
güzel menü afiyet olsun canım
eşinin ve senin mesleğin nedir gelir durumunuz nedir bilmiyorum ama; eğer kızını özel okula yollayacaksan oğlunu da yollayacaksın bu bir gerçek iki çocuk arasında ayrım yapamazsın
kolej demek iyi okul demek değildir. kolej de sosyal etkinlik yapar fiziksel aktivite yapar para verdiğin için çocuğunla daha çok ilgilenirler notlarını şişirebilirler serbest zaman çoktur. arkadaşlık yaptığı aileleri tanırsın herkes senin gibi paralıdır. haaa çocuğun şımarabilir senden önümüzdeki sene ıphone isteyebilir markalı ayakkabılar isteyebilir eğer eşin kendine güveniyorsa göndersin bırak özel okula... evet eğitim önemli ama nerede önemli biliyor musun ? öğretmen de önemli. biz de kolej e vermeyi düşündük çok sordum araştırdım ve vazgeçtim. ben çocuğumun şımarık bencil doyumsuz babasının parasına güvenerekten yetişmiş gevşek bir çocuk olmasını istemiyorum. biz böyle büyümedik. yokluğu da gördüm varlığı da. ve Allahtan bir mani çıkmazsa köy okuluna vermeyi düşünüyoruz. öğretmene bakarım ben istiyorsa fizanda olsun öğretmen iyiyse için rahat olsun. benim damarıma basan bir konu o yüzden uzun yazdım.
ayrıca senin çocuğunla biraz daha zaman geçirmen en doğal hakkın bir daha bu zamanlar geri gelemeyecek. keşke benim imkanım olsaydı da 6 ay daha bakabilseydim kızıma. en güzel zamanlarını benimle değil bakıcıyla geçirdi akşamdan akşama görüyordum çünkü.
ve evet madem ortada çocuklarınızın geleceği söz konusu ise ortak karar alınmalı sana danışmalıydı araba alırken de sana danışmalı...eşimin benden habersiz arabaya bir parça almasına bile sinir olurum ( meblağ yüksekse eğer) gerçekten ihtiyaç var mıydı diye sorgularım. eviniz arabanız çocuklarınız ortak, bireysel değil. kararlarınız da öyle olmalı...
şimdilik o konu açana kadar sen bir şey söyleme. baban da duymasın bir şeyi aranızda halledin. bayram geçsin gitsin ağzınızın tadı bozulmasın. eşinin eşref saatinde konuyu sakince ılımlıca canım hayatım diyerek başla gerisi gelir.
canım enfeksiyon olabilir mi...3 gün süren ateş sakıncalı doktora götür tatlım. yetişkinler için de dolven var teş düşürücü
Ben calissam dahi okadar yüksek okul yansıdı odeyemeyiz canım nerdeee ben 3 -4 arası alıyorum tartışma babamın yanında oldu ama işin kotusu ailemde çalışmalısın derdinde şimdi herkeste bir baskı var bugün oğluma biberonla anne sütü vermeye çalışıyorum yok biberon tutmayı bilemiyor ac kalır korkusu da var bende
dün gezmeye çıkmıştık trafik yoğundu saatlerce bekle adamın biri yola girecek diye arabanın burnunu kırdı önümüze az birşey eşimde izin vermedi oda inatla hareket etti tamponu çizildi haliyle bizim de çizildi trafikte indi arabadan geldi kavga bağırış çağırış eşimde alttan aldı ama hatalı olduğunu söyledi neyse ki ayırdılar yetmedi avm de denk geldi birkaç bayan görmüş olayı eşime siz haklısınız falan konuşuldu öyle meğer adam arkamızdaymış :) bir bağırma eşimde bu sefer bağırdı aayy neyse pazarım zehir oldu ama olan oldu
Ohhhh miss canım sen tatilinde tadını çıkar iyi eğlencelerKizlar slm cts ve pazar menu bildirimi yapamadim yolculuk otele yerlesme bebekli tatil falan derken hersey birbirine girdi :) bugunden itibaren aksamlari duzenli yazabilirm insallah :)
Otelde fitness salonu var bu 5 gun boyunca 1 saat falan egzersiz yapacagim. Henuz otelde tarti bulamadim sanirm fitness salonunda vardir yarin sabah ac karnina tartilmaya calisacagim. Eger cok farkli bor sonuc cikarsa ben cuma bildirimini aksam evden kendi tartimla yaparim. Cunku sonuclar iyice karisti :)
Geçmiş olsun emziriyorsan parol iyi gelir en hafif ateş düşürücü günde 3 kere alabilirsin diğerleri süte geçtiği için bebeğe zararlı
canım geçmiş olsun, şu traqfikte kavga olayına sinir oluyorum insanlar ne kadar tahammülsüz oldular Allah korusun canınıza b irşey olsa ne olacaktı çamurluk dediğin ne ki ya, karşı taraf kavga için bahane aramış. bazen bizim başımıza da geliyor sakın olmakta fayda var.
güzel menü afiyet olsun canım
eşinin ve senin mesleğin nedir gelir durumunuz nedir bilmiyorum ama; eğer kızını özel okula yollayacaksan oğlunu da yollayacaksın bu bir gerçek iki çocuk arasında ayrım yapamazsın
kolej demek iyi okul demek değildir. kolej de sosyal etkinlik yapar fiziksel aktivite yapar para verdiğin için çocuğunla daha çok ilgilenirler notlarını şişirebilirler serbest zaman çoktur. arkadaşlık yaptığı aileleri tanırsın herkes senin gibi paralıdır. haaa çocuğun şımarabilir senden önümüzdeki sene ıphone isteyebilir markalı ayakkabılar isteyebilir eğer eşin kendine güveniyorsa göndersin bırak özel okula... evet eğitim önemli ama nerede önemli biliyor musun ? öğretmen de önemli. biz de kolej e vermeyi düşündük çok sordum araştırdım ve vazgeçtim. ben çocuğumun şımarık bencil doyumsuz babasının parasına güvenerekten yetişmiş gevşek bir çocuk olmasını istemiyorum. biz böyle büyümedik. yokluğu da gördüm varlığı da. ve Allahtan bir mani çıkmazsa köy okuluna vermeyi düşünüyoruz. öğretmene bakarım ben istiyorsa fizanda olsun öğretmen iyiyse için rahat olsun. benim damarıma basan bir konu o yüzden uzun yazdım.
ayrıca senin çocuğunla biraz daha zaman geçirmen en doğal hakkın bir daha bu zamanlar geri gelemeyecek. keşke benim imkanım olsaydı da 6 ay daha bakabilseydim kızıma. en güzel zamanlarını benimle değil bakıcıyla geçirdi akşamdan akşama görüyordum çünkü.
ve evet madem ortada çocuklarınızın geleceği söz konusu ise ortak karar alınmalı sana danışmalıydı araba alırken de sana danışmalı...eşimin benden habersiz arabaya bir parça almasına bile sinir olurum ( meblağ yüksekse eğer) gerçekten ihtiyaç var mıydı diye sorgularım. eviniz arabanız çocuklarınız ortak, bireysel değil. kararlarınız da öyle olmalı...
şimdilik o konu açana kadar sen bir şey söyleme. baban da duymasın bir şeyi aranızda halledin. bayram geçsin gitsin ağzınızın tadı bozulmasın. eşinin eşref saatinde konuyu sakince ılımlıca canım hayatım diyerek başla gerisi gelir.
canım enfeksiyon olabilir mi...3 gün süren ateş sakıncalı doktora götür tatlım. yetişkinler için de dolven var teş düşürücü
Götür yarasın
Emzirmiyorum canim.. Çok sağol
Sen de mi dukana başladın ya ekmekci diyetisyen nolduuballar kaymaklar künefeler huuuuu ne oluyor bee size kendinize gelin yavrucuklar bu gidiişle ilk 3'e girmek hayal olmasın bize
hahahhaaha he bende dukancı oldum boşver diyetisyenciyi ona sadece yağ ne gitmiş falan diye gidicemSen de mi dukana başladın ya ekmekci diyetisyen nolduu
Başladığımda 7 aylık oluyor şimdi 4 buçuk biberona alıştırmaya çalışıyorum anne sutuyle 1-2 haftadır ama olmuyor itekliyor döküp saçıyor sonra emek emek sagdigim sutumu içim yana yana dokuyorum buz gbi oluyorKaç aylık bebrgın?
Hay Allah ya geçmiş olsun.
sağol canımKaç aylık bebrgın?
Hay Allah ya geçmiş olsun.
olmasın eziyet yavrum daha iyi tatilde kaçırmazsın en azından bence cumartesi tatile çıkıcam ama bakalım tatil tatil mi olucak çoluk çombalakkünefe son dakika golü oldu. eşim ilk kez hadi gel yiyelim dedi pek hevesliydi gün babalar günü olunca kıramadım iyi de oldu her zaman yapmıyoruz.
:) karışsın ne olacak sen tatilin tadını çıkar. ben de cuma çıkacağım internete girip bakabileceğimi bile sanmıyorum. 1 hafta dinleneceğim hiçbirşey düşünmek istemiyorum. yok şunu yedim bu kadar oldu falan off yani. o zaman tatil bana eziyet oluyor
Şimdi senin kilolar diğer dukan yapan arkadaşlar gibi bol eksili olur kadında kendinden bilir gaza gelirhahahhaaha he bende dukancı oldum boşver diyetisyenciyi ona sadece yağ ne gitmiş falan diye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?