2 catal barbunya
Cnm dukanda yesil elme var mi? Varsa super ben de tatil donusu dukana devam edince aralara eklerimkizlar bugunku menumu geciyorum
sabah: bir dilim tavuk, bir dilim hindi jambon - cay - ceri domates - 2 yumurta beyazina, 1 yk yulaf kepegi ile krep
ara: 300 gr yagsiz yogurt - yarim yesil elma
ogle: 2 yumurta beyazina, 1 yk yulaf kepegine krep - zero - 200 gr biftek
ara: 2 dilim tavuk jambon - 3 dukan kurabiye
aksam: 200 gr biftek - 25 gr yagsiz peynir - zero - ceyrek havuc, ceyrek sogan, yarim domates boyutunda ceri ile salata
kalori: 1192
su: 2 lt
spor: 75 dakika - 7,2 km - 439 kalori yakildi
Yok kuzum benim geçtiğim evrede var, sizin kısımda yok henüz.Cnm dukanda yesil elme var mi? Varsa super ben de tatil donusu dukana devam edince aralara eklerim
Öğlen aç bırakmışsın resmen kendini
dukanda bakliyat yok!
Iyiyim canim halaa bahcedeyiz.kalicaz bi iki gun daha biz geldik geleli de deprem olmadı he buyuk :) rabbimin isi :)Colorayzn nasilsin nanam durumlar nasil
Olur cqnim onemli olan arasindaki farki bilmemiz@AKovser kaptanim ben carsamba kayinvalideme gidecegim ve 3 hafta kadar orada kalacagim. Carsamba evde tartilip persembe sabahi orada tartilsam ve sana bildirsem tarti degisikligi icin yeterli olur mu?
Cok şükür canim Insallah olmaz bi daha bayramda rahatça evinizde olursunuz:) aman kacamaklara dikkat bayramda geliyor motivasyonun bozulmasin. Bu arada afiyet olsun:)Iyiyim canim halaa bahcedeyiz.kalicaz bi iki gun daha biz geldik geleli de deprem olmadı he buyuk :) rabbimin isi :)
Kahve ictik şimdi oturuyorum. Tartilamadim.uzgunum nedir durumum.bilmiyorum kacamaklar bollasti
Olur cqnim onemli olan arasindaki farki bilmemiz
Teşekkür ederim bebisimm ozledim valla burayi :*Cok şükür canim Insallah olmaz bi daha bayramda rahatça evinizde olursunuz:) aman kacamaklara dikkat bayramda geliyor motivasyonun bozulmasin. Bu arada afiyet olsun:)
Aynen kuzucum bosver ben evdeyken hergun tartiliyodum modumu dusurmemek icin tarti yok kendimi bilemiyorum ne haldeyimPeki iki gun bildirecegim cuma zaten tarti gunumuz yani ben bu hafta coook tartilacagim :)
Yogunluk bayramdan sonraya kadar surer sanirimTeşekkür ederim bebisimm ozledim valla burayi :*
Sen naptin yogunlugun gecti mi devammo tempoya :)
Annengil nasil
Hayirlisi insallahh :)Yogunluk bayramdan sonraya kadar surer sanirimbizde ozledik seni gerci bendr cok giremiyorum da..
Annemin durumu belli degil daha canim bakalim nolacak
Amin canim hayirlisi:)Hayirlisi insallahh :)
Kiloyu guzel veriyosun yalniz ne yiyosun allah askina de bakim
Misafirimiz getirmis ayip olmasin diye iki catal aldimbu iftar davetleri resmen diyet dusmani
semurcan carsamba kayinvalideme gidiyorum daha cok destege ihtiyacim olacak beni uyarirsan sevinirim sen siki bir dukancisin :) ilk yaptigimda bende oyleydim ama bukez iftar yemeklerinin bollugundan sanirim biraz zorlandim
Amin canim hayirlisi:)
Yok dimem kizarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?