Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar bugunku menumu geciyorum

sabah: bir dilim tavuk, bir dilim hindi jambon - cay - ceri domates - 2 yumurta beyazina, 1 yk yulaf kepegi ile krep

ara: 300 gr yagsiz yogurt - yarim yesil elma

ogle: 2 yumurta beyazina, 1 yk yulaf kepegine krep - zero - 200 gr biftek

ara: 2 dilim tavuk jambon - 3 dukan kurabiye

aksam: 200 gr biftek - 25 gr yagsiz peynir - zero - ceyrek havuc, ceyrek sogan, yarim domates boyutunda ceri ile salata

kalori: 1192
su: 2 lt
spor: 75 dakika - 7,2 km - 439 kalori yakildi

Slm kizlar

Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
1 yk menemen
2 dilim jambon
1 kk light peynir

Oglen
1 adet izgara hamburger eti
1 kase Salata

Ara
Minik kase sutlu tatli :)

Aksam
2 yk brokoli
1 yk makarna :)
2 adet firin kofte
1 kase salata

bolca kahve ve soda ictim aralarda
Spor olarak yuzuyorum. Fitness falan yapamadim
Su 2 lt

Bu arada agzima da bir suru sey attim ufak tefek insallah kilo almam kizlar. Bugun menumden pismanim yarin daha az yemeye calisacagim (

Hepiniz optumm

Cnm dukanda yesil elme var mi? Varsa super ben de tatil donusu dukana devam edince aralara eklerim

Öğlen aç bırakmışsın resmen kendini

Kahvaltiyi gec yapiyorum o yuzden aksam yemegini fazla yememek icin birseyler atistiriyorum ogle yemeginde. Bugun misafire hazirlik yaparkende biraz ayakustu oldu haklisin

dukanda bakliyat yok!

Misafirimiz getirmis ayip olmasin diye iki catal aldim bu iftar davetleri resmen diyet dusmani

Iyiyim canim halaa bahcedeyiz.kalicaz bi iki gun daha biz geldik geleli de deprem olmadı he buyuk :) rabbimin isi :)
Kahve ictik şimdi oturuyorum. Tartilamadim.uzgunum nedir durumum.bilmiyorum kacamaklar bollasti
Cok şükür canim Insallah olmaz bi daha bayramda rahatça evinizde olursunuz:) aman kacamaklara dikkat bayramda geliyor motivasyonun bozulmasin. Bu arada afiyet olsun:)

Cok şükür canim Insallah olmaz bi daha bayramda rahatça evinizde olursunuz:) aman kacamaklara dikkat bayramda geliyor motivasyonun bozulmasin. Bu arada afiyet olsun:)
Teşekkür ederim bebisimm ozledim valla burayi :*
Sen naptin yogunlugun gecti mi devammo tempoya :)
Annengil nasil

Teşekkür ederim bebisimm ozledim valla burayi :*
Sen naptin yogunlugun gecti mi devammo tempoya :)
Annengil nasil
Yogunluk bayramdan sonraya kadar surer sanirim bizde ozledik seni gerci bendr cok giremiyorum da..
Annemin durumu belli degil daha canim bakalim nolacak

Misafirimiz getirmis ayip olmasin diye iki catal aldim bu iftar davetleri resmen diyet dusmani

semurcan carsamba kayinvalideme gidiyorum daha cok destege ihtiyacim olacak beni uyarirsan sevinirim sen siki bir dukancisin :) ilk yaptigimda bende oyleydim ama bukez iftar yemeklerinin bollugundan sanirim biraz zorlandim

keske uyari ile olsa, tamamen odaklanma ile ilgili. ornegin cebimde param var, oglumu okuldan aldigimda hep bir kafede otururum; kahve icerken yanina cikolata gelir. yiyebilirim, yemiyorum.

evde tatli, kuruyemis, abur cubur var; yemiyorum.

dolapta hindistancevizli kurabiye var icim gidiyor ama yemiyorum.

sen de yeme. bahanen olmasin, bahan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…