Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

burası serin yağdı yağacak bir yaz gelmedi gitti ya bayram da neyseki güneşli olucakmış paso denizde yüzücemmmmm şu profilimde gördüğünüz yerdee

Ya şimdi Mydestinyy ı yetiştiriyorum. Sen başlamaya karar verirsen dukana o esnada ızancıgımı mezun etmiş olurum, sana koçluk veririm

Valla hiç hayır demem :)

Geç yazdım canım kusura bakma, ama geçen menüler için yorma kendini..
Nasılsınız ? Toparlandınız mı biraz ?

Kızlar dün sinirle yedim yedim yedim ve sonuç kendime ettim +1 kg olmuşum insan ne ederse kendine eder hakkaten

Ben de senin gibiyim..
Sinirlenince, stres olunca kendimi yemeğe veriyorum ama ne faydası var ? Hiç..

kızlar şu aralar da reklamlar var ya orda yeni bir spor aleti çıkıyor alasım geldi valla güzel birşeye benziyor
evde spor salonuna döncek yakında yok dambıl , yok pilates topu , yok koşu bandı

Nasıl birşey merak ettim :)
Kullanacaksan al, faydasını görürsün, paran boşa gitmez..

Dahlia_ kaptanim ben carsamba kayinvalideme gidecegim ve 3 hafta kadar orada kalacagim. Carsamba evde tartilip persembe sabahi orada tartilsam ve sana bildirsem tarti degisikligi icin yeterli olur mu?

Nanam cevap vermiş ama yazmadan geçmek istemedim :)
Olur tabi..

Kızlar günaydın. Hava 35 derece, kimbilir hissedilir ısı kaç güneşte.

@NanaLuna bebem nasılsın?
@YaseminA yeme annem, yeme gülüm!
@Heart of Gold @chocolate19 Dahlia_ selam kızlar!

Aleykum selam Semu :)
Burası 27 ama yanıyorum, sizi düşünemiyorum bile

Tamam anlaştık daha aktif olacağım bir an önce 35 kilodan kurtulmalıyım.

İnşaAllah..
Aktif olsan bu hafta listedesin :)

evet canım ben çektim ben orada huzur buluyorum borcumu harcımı bitirsem oraya taşıncam kararlıyım

İnşaAllah.. Manzara güzel, tam dinlenilecek yer :)

Selam arkadaslar nasilsiniz

Istanbulda havalar nasil oglumun kiyafetlerini hazirliyorum ama birturlu ne alsam karar veremedim

Aleykum selam canım..
Sen nasılsın ??

Egzama işte.. Sıcakta çok kötü oluyor

ha tamam hatırladım bak ben, dinle travazol sür çok iyi geliyor

Bakacağım mutlaka canım, bulursam alırım..
Aslında çok etkili bir kremim var ama aşırı yağlı..
Vücudumda olanları neredeyse 2 güne geçiriyor ama benim asıl poblemim saç diplerimde olduğu için krem süremiyorum, hiç denemedim doğrusu..
Hemen hemen her yerde var, sürersem 1-2 gün bekletmem gerek, nasıl yapayım hiç bilmiyorum..
Zaten egzamadan yeterince saçım dökülüyor ya daha kötü olursa..

önemli deil canim.. Valla oğlum biraz düzeldi canım da ben kötüyüm hala ya boğazlarım sis nefes alamiyorum yutkunamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…