Nilaycım heyecanını anlıyorum cnm ama Cuma günleri önceliğimiz takım olsun şekerim.
Burdayız burdayız:teytey:
özgecim paylasıma nilayın sonucunu yazmamıssın...
gec kaldin sekerim oglum uyandi :)
zevcan en son mesaj senin düzeltirmisin cnm.
.
umarım daha da iyi olmustur kızın opuyorumnanaktan Anne kız pembelerle pek şirin olmussunuz..Allah uzun sağlıklı ömürler versinolumunekankayizsmile
konyada da domates 9-10 civarıda sen yine iyiye alıyormussun..ben 2-3 haftadır almıyorum artık tadıda kötüledi..sabah kahvaltıları zor olmaya başladı domatessiz :sinifsinif:
özgeciğim sen o diyet yemeklerden yiyormusun peki sempatiksalakcinni kızının fotolarınıda gördüm..doğum günü güzele geçmişe benziyor birsürüde döktürmüşsün ellerine sağlık kaydirigubbakcemile2 kızında çoookkk tatlı maşallahhhşeker ağacı ne kadar orjinal bir fikir(nasıl yaptınki kızının boyundan büyük akannehir) bu seneki magnette ole gerçekten becerikli hatunsun Şeniz
lethem kilon tartıda farklı farklı çıkmışya o tartının zeminin düz olmadığını gösteriyor.tartıyı yere koyduktan sonra 4 tarafından elinle kontrol et oynuyormu yere tam mı oturmuş?benimde öle olmustu yerini buldum düzeldi
stres oldunmu ben daha çok yiyorum akannehir keşke canı sıkılınca iştahı kesilenlerden olsam bende
cemreciğim daha öncede yazmıstım bu yazdıgın elmalı kabuk tarcınlı karışım bende işe yaramamıştı..umarım sende işe yarar aklinialirimsmile
ay kizlar bacaklairmin iic cok kötü aciyor ya,nasil gidicem ben bu aksam spora ama gidicem illaki hic bisey yapamasamda yürürüm ama varya onca spor yaptim daha bacaklarimin icin acidigini bilmem iyi bi gelisme bu :)
yok tatlım henüz yapmadım çooook sıkışırsam anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?