Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok tatlım henüz yapmadım çooook sıkışırsam anca

ay kizlar bacaklairmin iic cok kötü aciyor ya,nasil gidicem ben bu aksam spora ama gidicem illaki hic bisey yapamasamda yürürüm ama varya onca spor yaptim daha bacaklarimin icin acidigini bilmem iyi bi gelisme bu :)

hamlıktan acıyor vücudun bacakların tatlım birkaç güne kalmaz alışırsın zemuszemus ondan sonra giden kiloların keyfini çıkartırsın
yok tatlım henüz yapmadım çooook sıkışırsam anca

evet bencede..ben o kadar şey denedikten sonra ek olarak hiçbirini yapmamaya karar verdim.sadece yeşil çay

bencede nilay derdi tasası olan benim daha anneme nasıl söyliceğimi bile bilmiyorum bayramda dicem ama nasıl kabule diceklermi etmiceklermi babam ne tepki vericek... off oofff...

bugünkü menüm

krep
tavuk gögsü
cökelekli yumurta :)
köfte,yogurt,kola

suana kadar 1,25 ml su spordada 750 ml icerim
1 kupa yesil cay aksama 1 kupa meyve cayi

Son düzenleme:
birazcık gayret olsa hepimizde ama yok işte nys ben leslie yapmaya tekrardan abslıyorum bu aksam 10 gündür yapmıyorum gecen aksam 1 mil yaptım ama yorgunluktan bırakmak zorunda kaldım...

ben 9. takım kaptanı olarak takımın yüz karası koca göbeklinin tekiyim kilo aldım bu hafta ama önümüzdeki hafta böyle olmayacak herkese söz veriyorum

dünkü menüm

krep,köfte,tavuk,peynir,yogurt kola

dün cok su icemedim alis verise filan gittim disarda icemiyorum su.

dün aksam cok zorlandim nerdeyse nefsime yeniliyodum ama yarin sebzeye baslarim diye telkin ettim kenidmi ama sabah tartida eksilmeyi görünce vaz gectim bugünde devam ediyorum ama yarin kesin basliyorum 2.evreye zaten bugün 5.günüm yarin sabahda vermis olursam atak evresini 3 kilo ile kapamis olucam bundan iyisi samda kayisi :)

günaydınlarr ....
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz​

kızlar hafta sonum iimiydi kötümüydü bilmiyorum hurma marmelatı yaptım ve butün seker seviyemi alt üst etti sürekli bişiler yiyesim vardı..
monti dısında bişi yemedim ama cumartesi nerdeyse sürekli bişiler yedim pazarda baya yedim meyve falan..o marmelat beni mahvetti vücudumun şeker düzenini bozdu..
ama cok da güzel oldu hani.. bildiğiniz medine hurmasından seker eklemesi yapmadan yaptım..asırı tatlı oldu...zayıfladıktan sonra hep yaparım ondan kahvaltıda yemek harika oluyor... sırnaşık şey

yasocum bu hafta atak evresi yapıcam cumaya kadar belki cumarteside olur bilemiyorum simiden bişi diyemem . 0 yağlı süt buldum ama peynir ve yoğutr yarım yağlı onları bulamadm onlar öyle olucak artık..
sabah : yumurta peynir süt
öğlen : tavuk yoğurt
aksam balık
ara yoğurt..
canım sen benim menüleri takip edermisin.. ben her sabah o gün yiceklerimi yazayım sen olmus yada olmamıs dee olmayan yerleri değiştiririm..

2 litre su 1 litre yeşil çay..
1 saat 10 dk spor...

gün boyunca yapıcaklarım bunlar..

Günaydın herkese.

Kızlar bu atak evresi nedir acaba?

Bugün başladım artık bende diyetime.
Sabah normal hakvaltımı yaptım.
Domates, peynir, zeytin, maydanoz, salatalık.

Öğlen
Diyet pırasa, yoğurt ve salata yerim.

Akşama da kıymalı ıspanak ve yoğurt düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…