:1hug:
Canım kız ailesine göre her zaman erkendir. Benim de ailem erken demişti. 10 sene sonrada olsa erken diyecekler yani.
Hiç takma tadını çıkar bu zamanların.
Söz mendili adet değildir ama benim gibi çok detaycı biri varsa yapar.
Normalde kız tarafı hazırlar ve isteme olunca verilir.
Ama bizim gelin pek bi beceriksiz olduğundan ben hazırlayacağım ve geline vereceğim. Sonra o bize verecek.
günaydın kızlar nasılsınız?
benim cuma günkü menüm
sabah
3 dlm tuzsuz salça soslu t.b.ekmeği
5-6 zeytin çay
öğlen
yarım tabak börülce yemeği salata yoğurt
ara
1 br süt
akşam
yarım tabak kuru fasulye salata yoğurt
yatmadan önce 1 mandalina
cumartesi menüm
3 dlm t.ekmeği
domates biber 5-6 zeytin çay
öğlen
kıymalı semizotu 3 kaşık,3 kaşık yoğurt salata
ara 1 br süt
akşam
balık salata
1 mandalin
pazar menüsü
sabah
3 dlm ekmek 5-6 tin domates biber
öğlen
2 kaşık yoğurt ve domates (evde değildim mecburen) yemek yiyemedim
ara 1 br süt
akşam
1 tabak nohut salata yoğurt fındık 2-3 tane
1 elma
Çok hoşsun ablacım ya:)
O zaman ben yapılıp yapılmamasına tanışmadan sonra karar vericez sanırım.
Bakalım onların adetleri nelermiş.Ona göre yapılır yada yapılmaz.Artık hayırlısı.
Bir aydır o kadar gerginim ki.Gerçekden zormuş.
zevcan canım tefal almanı hiç tavsiye etmem daha doğrusu teflon kullanmanı inan en ufak çizikde mahvoluyor.sen dikkat etsen bile birisi geliyor yardım amaçlı istemden çiziyor benikiler hep boşa gitti.benim nacizane tavsiye esse nin çizilmeyen dökümlü çok güzel tencereleri var onlara bir bak derim.bide şimdi birçok markanın çok hoş desenli çelikleri var bide onalra bak.ben teflonları hep atmak zorunda kaldım çizilince hiçbir işe yaramıyor
zevcan bence gidip onca parayı tefale verme , daha sevimli kullanışlı şeyler alabilirsin ben salak gibi nişanlandığımda bütün paramı marka diye tefale , hisara , jumboya yatırdım ne geçti elime 40 yılda bir misafir gelecek de kullanıcam , tefallerimi ise doğum sırasında evde yardıma gelenler çizmişler mahfoldu anlayacağın .. Teflon yerine çelik tencere setlerine bak ,dökümde olabilir bir de tencerelerini büyük büyük alma unutma 2 kişi olacaksınız :))
zevcan , bu esse de bazen o kadar güzel indirimler oluyor ki çok uyguna geliyor ürünler takip et ara ara :)
Prensesim karamsar olma kararlı ol.
Bak bana artık yeter dedim ve başladım bugün.
Kaçamak yok, karamsarlık yok başaracağım.
Benimle doğum yapan tüm arkadaşlarım zayıf birer hatunlar bende olacağım.
reyhancım keske yemeseydin seker yaaa..ben hafta sonu ev sahibimin küçükcam tepsini vardı onu vermek için börek yaptım cok canım istedi ama yemedim.. girdim cıktım meyve yedim evden börek kokusu gitsin die soğukta her yeri actımyemedim ..
bi şekilde bu duruma engel olmalısın cnaım karanfilli tarcınlı yeşil cay cok ii gelio onu tavsiye ediyorum canın hiç bişey istemiyo günde 2-3 bardak iç diyet yapmıyormussun gibi oluyor..
Pericim bozma moralini bak bende 2 haftada verdiğim kiloyu geçen hafta pıt diye aldım , korkuda tartılmadım kendimi ağırlaşmış hissediyorum ama cumaya tartılıcam ..
Karamsar olma canım.Benimde kilo verme olayım durmuş durumda.
Ama pes etmek yok.Gidicek bu kilolar.
kızlar telafin teflon tencere setini almak istiyorum tefal kullan varmı aranızda yorumlarını falan okudum memnun olmayan bicok kişi var.. karar veremedim teflonda hangi marka alacağıma bi türlü.. siz ne dersiniz..
yasocum bu hafta atak evresi yapıcam cumaya kadar belki cumarteside olur bilemiyorum simiden bişi diyemem . 0 yağlı süt buldum ama peynir ve yoğutr yarım yağlı onları bulamadm onlar öyle olucak artık..
sabah : yumurta peynir süt
öğlen : tavuk yoğurt
aksam balık
ara yoğurt..
canım sen benim menüleri takip edermisin.. ben her sabah o gün yiceklerimi yazayım sen olmus yada olmamıs dee olmayan yerleri değiştiririm..
2 litre su 1 litre yeşil çay..
1 saat 10 dk spor...
gün boyunca yapıcaklarım bunlar..
Bizde de bohça vs olmadı. Aman gereksiz zaten. Bana ve eşime yapıldı bi tek.
canim benim pazar günün migdem cok fena oldu bozmak zorunda kaldim kendiime cok kizdim keske sebzeye baslasaydim diye ama olan oldu bir dahada atak evresini yapmaya migdem dayanmaz ne yapicam bilmiyorum
canim menün güzel ama sütü kendi basina icemiyosun yani bi sosa filan katabilirsin kahvene katabilirsin ama icecek olarak yok sadece yagsiz süt ürünleri diyor kitapda
gecmiş olsun canım..
Sütü sabah tarcınlı içtim zaten nys artık ben yapabildiğim kadar yapıcam cumaya kadar 1 kilo versem bana yeter zaten 4 gün koydum kendime belki cuma bile yapmaya bilirim...
Ama gercekten cok zor bi diyet..
Sen bence seyir haline basla artık atak evresini belki daha sonra tekrar yaparsın bi süre seyir yap..
canım esseye bak hatta bu ara 89 tlye mis gibi tencere seti var ben ondan ayırttım.
Hatta tavaları falan süper ben derimki teflondan uzak dur yazık olur esseyi incele hele porselen dökümlü tencereleri bile süper.
canım ben mağazasından ayırttım istersen essenin mağazasını arayabilirsin.bende nette görememiştim aradım.169 dan 89 indi dedi kız geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?