Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zevcan canım tefal almanı hiç tavsiye etmem daha doğrusu teflon kullanmanı inan en ufak çizikde mahvoluyor.sen dikkat etsen bile birisi geliyor yardım amaçlı istemden çiziyor benikiler hep boşa gitti.benim nacizane tavsiye esse nin çizilmeyen dökümlü çok güzel tencereleri var onlara bir bak derim.bide şimdi birçok markanın çok hoş desenli çelikleri var bide onalra bak.ben teflonları hep atmak zorunda kaldım çizilince hiçbir işe yaramıyor

Çok hoşsun ablacım ya:)
O zaman ben yapılıp yapılmamasına tanışmadan sonra karar vericez sanırım.
Bakalım onların adetleri nelermiş.Ona göre yapılır yada yapılmaz.Artık hayırlısı.
Bir aydır o kadar gerginim ki.Gerçekden zormuş.

Süpersin. Bu hafta senden çok iyi bir sonuç bekliyorum canım.

Rahat ol cnm dediğim gibi. Evet kolay değil zor işler ama tadını çıkarmaya çalış.

canım döküm olayı aklıma cok yattı haklısın bundan almak cok cok mantıklı.. şimdi siteyi inceliyorum belkide sipariş bile verebilirim :)

Zevcan Bence gidip onca parayı tefale verme , daha sevimli kullanışlı şeyler alabilirsin ben salak gibi nişanlandığımda bütün paramı marka diye tefale , hisara , jumboya yatırdım ne geçti elime 40 yılda bir misafir gelecek de kullanıcam , tefallerimi ise doğum sırasında evde yardıma gelenler çizmişler mahfoldu anlayacağın .. Teflon yerine çelik tencere setlerine bak ,dökümde olabilir bir de tencerelerini büyük büyük alma unutma 2 kişi olacaksınız :))

Nilay sizi bilmem ama biz annelerle konuşmuştuk , iki annede oturup konuştular bohça mohça istemiyoruz diye , yani bana evlenirken bir bohça hazırladılar gelin bohçası bir de damat bohçası hazırladık :)) geri kalan anane babane falan istemedik akrabalara onun yerine çeyize bir şeyler tercih etttik...Ha durumları iyiyse hiç taviz verme her şeyi aldır , sonra insanın içinde uhte oluyor :))

zevcan , bu esse de bazen o kadar güzel indirimler oluyor ki çok uyguna geliyor ürünler takip et ara ara :)

canım çelik tencerelerimi gecen yıl karaca aldım cok pişman oldum keske daha güzel seyler alsaydım die şimdi ondan bu kadar cok düşünüyorum ...
Kampanyaları takip etcem dediğin gibi yoksa oldukca pahalı :))

Pericim bozma moralini bak bende 2 haftada verdiğim kiloyu geçen hafta pıt diye aldım , korkuda tartılmadım kendimi ağırlaşmış hissediyorum ama cumaya tartılıcam ..

Karamsar olma canım.Benimde kilo verme olayım durmuş durumda.
Ama pes etmek yok.Gidicek bu kilolar.

sabrımın sonlarına gemiş durumdayken bana yine moral verdiniz olumunekankayizsmile hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
kızlar telafin teflon tencere setini almak istiyorum tefal kullan varmı aranızda yorumlarını falan okudum memnun olmayan bicok kişi var.. karar veremedim teflonda hangi marka alacağıma bi türlü.. siz ne dersiniz..

canım teflon zararlı ama teflonsuz yapamıyorum ben.tefalin 1 tenceresine 140 tl falan dedi.ben cemin 2 tava 2 tenceresini 140 dan ucuza aldım.kapağı camdı.kırdım aradım fabrikasını.ücretsiz 15 gün içinde gönderdiler.2 yılı geçti dikkatlide kullandım daha çiziği bile yok.çok memnunum kaydirigubbakcemile2

canim benim pazar günün migdem cok fena oldu bozmak zorunda kaldim kendiime cok kizdim keske sebzeye baslasaydim diye ama olan oldu bir dahada atak evresini yapmaya migdem dayanmaz ne yapicam bilmiyorum

canim menün güzel ama sütü kendi basina icemiyosun yani bi sosa filan katabilirsin kahvene katabilirsin ama icecek olarak yok sadece yagsiz süt ürünleri diyor kitapda

gecmiş olsun canım..
Sütü sabah tarcınlı içtim zaten nys artık ben yapabildiğim kadar yapıcam cumaya kadar 1 kilo versem bana yeter zaten 4 gün koydum kendime belki cuma bile yapmaya bilirim...
Ama gercekten cok zor bi diyet..
Sen bence seyir haline basla artık atak evresini belki daha sonra tekrar yaparsın bi süre seyir yap..

Valla artık iki anne bir araya gelecek bakalım neler konuşulcak bende merakla bekliyorum.

Şu ara diyetime sporuma adapte olmuş durumdayım:)

bilmiyorum canim ya bzduktan sonra bi anlami kalmiyor zaten bi kac gün et görmesem iyidir kafama göre takilcam bu hafta baklim sporada gidiyorum belki gerek kalmaz hic biseye zaten spora aksam 6 da gidiyorum 5 5,30 gibi yemeyimi yerim spordan sonrada bisey yemiyorum belki gider bu sekilde bakalim

canım esseye bak hatta bu ara 89 tlye mis gibi tencere seti var ben ondan ayırttım.
hatta tavaları falan süper ben derimki teflondan uzak dur yazık olur esseyi incele hele porselen dökümlü tencereleri bile süper.

canım ben mağazasından ayırttım istersen essenin mağazasını arayabilirsin.bende nette görememiştim aradım.169 dan 89 indi dedi kız geçen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…