günaydın kızlar..nasılsınız?
hafta sonum fena sayılmaz.dün sabah 08,00 de k fleks yedim öğlen de kahvaltı yaptık eşime poğaça yaptım ondan bir tane yedim :kedi: onun dışında kaçamağım yok.. ama moral olarak tükendmiş durumdayım.2 ileri 1 geri 2 aydır bi yol katedemedim :gitme: sabah sabah karamsar olmayayım gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan
Kilo vermede hepsi şart -spor -az yeme- bitkisel çaylar ben kesinlikle anladım 3 nü yaparken çok güzel kilo veriyordum , biri eksik kaldımı bünyeyi zorluyor alışıldığı içinde ya za veriyorsun ya alıyorsun offffff...
Zevcan anladım cnm umarım işe yarar şekercim.
Nilay hayırlısı canım. Bizde kardeşime kız isteyeceğiz bayram öncesi. Sonrada söz olacak aynı senin gibi. Ben şimdiden söz mendili vs vs hazırlıklarına başladım bile. :)
kilocum hepimiz daha çabalı olmak zorundayız artık. Yaza istediğimiz kiloda girmemiz şart.
Sen ne hayırlı bir görümcesin ya özge :)) Hayırlı olsun inşallah ...
Ablacım aileme açıkladığımdan beri herkesden o kadar çok yorum aldım ki.Çoğuda erken acele ediyorsun gibi olumsuz yorumlardı.Heves denen bir şey bırakmadılar.Annem zaten bir tamam diyor bir laf vuruyor anlamış değilim.
Benimde yapmam gerekiyormu acaba söz mendili vs?
Hayırlı olsun bu arada.İnşallah sorunsuz olur herşey.
Nilay üzülme canım 40 ında evlenmeye kalksan evde kalmış muamelesi yaparlar , yaşındayken erken derler sen eğer ben bir evi çekip çevirebilirim altından kalkabilirim diyorsan erken değil ... Ayrıca çocuklar annelerin gözünde hep bebektir ( bebeğim olunca anladım ) :)) Bizim söz aile arasında olmuştu ama ince detayları genelde erkek tarafı düşünmeli bohça falan yapacaksınız aileler görüşür ona göre bir şeyler yaparsınız .
Benim tüm teflonlarım tefal , ben memnunum ama hangi dangalak bilmiyorum tavalarımı ve tencerelerimi çizmiş o yüzden gitti , şimdi ki aklım olsa pahalı ürün almaz daha makul bir şey alırdım çünkü teflon çizildi mi zararlı hale geliyor ve çöpe gidiyor ...
Nilay üzülme canım 40 ında evlenmeye kalksan evde kalmış muamelesi yaparlar , yaşındayken erken derler sen eğer ben bir evi çekip çevirebilirim altından kalkabilirim diyorsan erken değil ... Ayrıca çocuklar annelerin gözünde hep bebektir ( bebeğim olunca anladım ) :)) Bizim söz aile arasında olmuştu ama ince detayları genelde erkek tarafı düşünmeli bohça falan yapacaksınız aileler görüşür ona göre bir şeyler yaparsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?