- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu ne demek yapamıyorum bu çıkıyor
halayi bilmiyosan horon teperiz bizde :roflol::roflol::roflol:
kız ben oyun bilmiom yürürüm yada zıplarım senin yanında :roflol: :roflol: :roflol:
url le başlayan kısmını kopyalıyodum ama olmadı
halayda yürürüm nolcak gelinlikle zaten belli olmaz :roflol: :roflol:tamam oda olur,e hic bisey bilmiyosan dügününde ne etcen ögren biseyler ,ben oynamam deme birakmiyolar cünkü deli ediyolar insani iyyyy haha
kızlar günaydın herkes iyidir umarım.
dünkü menüm
sabah 3 dlm tuzsuz salça soslu t.b.ekmeği
6-7 zeytin domates
çay şekersiz
öğlen
yarım tabak börülce yemeği
2 kaşık yoğurt
1 domates
ara
1 bardak süt
akşam
yarım tabak börülce
1 kaşık kıymalı patlıcan
salata
yoğurt
yatmadan önce 1 mandalin 2 dl elma
gün boyu 1,5 lt su
zevcan canım 54.8 im hala ama bugün regl olabilirim ondan birazda şişlik var sanırım
sendemi reyhan :dilcikar:
böyle dicene spor yapıver azcık da takım kurtulsun kaydirigubbakcemile2
boşa yer kaplıyoruz dior bide yaa alsanaalsanasmile
saol canım inş 1 bucuk ayda 5 kilo verebilirim kaydirigubbakcemile2
kıs şaka yapıyorum özge bir ay daha mühlet vermiş değerlendirmezmiyim daha çok uğraşacağım ve vereceğim bu kiloları kaçarı yok..ahh zevcan ben kim spor kimm bak anlatayım..işten 18,30 da çıkıyorum.19.00 da evdeyim.yemek yiyip bulaşık birde ertesi güne yemek hazırlıyorum.oturmam 20,30 21.00 buluyor zaten pestilim çıkmıs oluyor..sonra en geç 22,30 da yatıyorum..sabah 5 te kalkıyorum kpss çalışıyorum..7 eşim kalkıyor kahvaltı ediyoruz ve evden çıkıyoruz.spor yapacak vaktimde yok mecalimde :gitme:
21,10,2010 yediklerimide yazayım..
sabah 1 haşlanmıs yumurta peynir kepek ekmeği 2 tane zeytin
ara yok
öğlen patlıcan yemeği cacık
ara 1 elma
akşam salata kepek ekmeği
ara taze sıkılmış greyfurt ve mandalina suyu
cnm inşallah veririm benim metabolizma normaldede çok yavaş ama herşeyime dikkat ediyorum umarım haftaya 53 leri görürüm.
zevcan sen yagsiz peynir bulamiyom demistin dimi?
bak benim aklima aksam ne geldi,bizim oranin bi peyniri vardir biz cökelek deriz bilmem hic duydunmu annem yapardi bazen o geldi aklima sabah aradim tarifini aldim bugün yapicam yaptikdan sonra yazarim gene oldumu diye ama
tarif su
1 litre süt ( miktari sana kalmis)
yarim litre yogurt
sütü koyuyosun kaynamak üzereyken yogurdu döküp karistiriyosun sonra süt kesik kesik olunca altini kapatiyosun soguduktan veya ilidiktan sonra ben bi torbaya döküp yüksek bi yere asip suyunu süzmeye birakiyosun süzdükten sonra ister tuzlu ister tuzsuz ister az tuzlu keyfine kalmis afiyet olsun :)
tabi bizim diyete göre bu süt ve yogurdun yagsiz olmasi gerekiyo :)
canım bizde buna lor diyoruz cok da seviyorum tatlım bunu yarım yağlı sütten olursa yaparım neden yapmımayım gecen yapmıstım ama o tam yağlı süttü yani inekleri olan birileri var yakında onlardan almıstım.. cok zahmetli olduğundan bidaha almadım sütü kaynat falan filan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?