Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah.. Manzara güzel, tam dinlenilecek yer :)

Aleykum selam canım..
Sen nasılsın ??

Egzama işte.. Sıcakta çok kötü oluyor

Cok sukur iyiyim bende canim toplanmakla ugrasiyorum yarin yolculuk var :)

Dogal sabunlarla sacini yikamayi denedin mi hic? Tam olarak is arkadasim nereden aldi bilmiyorum ama balikesir tarafindan kepekleri icin sabun almisti. Normalde koltugundan kalktiginda once omuzlarindaki kepekleri silkeler sonra odadan cikardi bide erkekti ve takim elbise zorunlulugu vardi sirkette o yuzden cok arastirdi ve sonunda bitkisel sabun kullanmaya basladi. Farkli cilt sorunlari icin farkli bitkiyle yapilmis sabunlar oldugunu anlatmisti.
Kv deme gidince eski isyerime ugrayacagim istersen senin icin sorabilirim nereden aldigini

İyi yolculuklar canım :)
1 kere denedim daha fena oldum Ama yanlış sabunu kullanmış da olabilirim tabi..
Nereden aldığı işime yaramaz çünkü Türkiyede değilim ama tam olarak nasıl birşey kullandığını bilsem araştırıp bulabilirim.. Yine de sorarsan sevinirim canım, yani ismi falan var mı diye..

evet canım ben çektim ben orada huzur buluyorum borcumu harcımı bitirsem oraya taşıncam kararlıyım

Malesef doğruyum ben

Kuzum hayırdır, neyi var saçının?

Mutfak kapamıştır çok şükür
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
1 dilim ekmek

Öğle
1.5 kase cacık
7-8 yemek kaşığı koz patlıcan salatası( babagannus)
1 dilim ekmek

4-5 çubuk kraker

Akşam
1 kase yoğurt
4-5 kaşık fırında kabak
1.5 kase yeşil mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek

3 lt su

Kargo gonderiyorlardi ama yurtdisina gondrriyorlar mi bilmiyorum. Gidince ogrenicem canim

Kabak dolması var mı dukan da gerçi sen hangi evredesin bilmiyorum ama

Internette guzel tarifler var dukan yapanlar icin. Ben daha once yaptigimda pasta kek pogaca da yapiyordum kendime ozellikle limonlu rulo pasta cok guzel oluyor canin tatli istediginde denemeni tavsiye ederim. Evdekiler bile cok sevmisti

Bugunku menum

Sabah
1 yumurta omlet
Kk peynir
1 salatalik

Ogle
Dukan krep
1 kk peynir
Zero

Aksam
Kiymali kabak dolmasi (pirincsiz)
1 kase yogurt

2 lt su icildi
Hazirliklardan dolayi yuruyus yapamadim
Spor yok

Sizin diyetleriniz beni aşıyor pek bilmiyorum dukan hiç yorum yapamiyorum

Internette guzel tarifler var dukan yapanlar icin. Ben daha once yaptigimda pasta kek pogaca da yapiyordum kendime ozellikle limonlu rulo pasta cok guzel oluyor canin tatli istediginde denemeni tavsiye ederim. Evdekiler bile cok sevmisti
Atak yarın bitiyor benim artık seyire geçince bakarım zaten habire dukanda ilgili şeyler okuyorum

Merhaba kızlar bu aralar bakamıyorum pek size
Umarım herkes iyidir
Bayrama gideceğiz ve 2 ay evimizde olmayacağız alışveriş işleri vardı 2 gündür
Yarında bankada resmî işlerin olacak Perşembe yada cuma da yola çıkacağız
Bir ton işim var kızlar
Spor yapamıyorum 2 gündür bu gün yarım saat yüzdüm o kadar sanırım bu hafta ve bayram böyle geçer sonrasında bakacağız artık

Bugun menum
Sahur yarim gozleme salatalik. Kk peynir 2 kiraz

İftar 1 kase meecimek corbasi 1 sis tavuk gogsunden sis yarim tabak kuru fasulye 5 firinda kofte 1 yk pilav 2 dl karpuz salata

Ara 3 hurma 1 fincan sade kahve

3 lt su

3 mil leslie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…