İnşaAllah.. Manzara güzel, tam dinlenilecek yer :)
Aleykum selam canım..
Sen nasılsın ??
Egzama işte.. Sıcakta çok kötü oluyor
Bakacağım mutlaka canım, bulursam alırım..
Aslında çok etkili bir kremim var ama aşırı yağlı..
Vücudumda olanları neredeyse 2 güne geçiriyor ama benim asıl poblemim saç diplerimde olduğu için krem süremiyorum, hiç denemedim doğrusu..
Hemen hemen her yerde var, sürersem 1-2 gün bekletmem gerek, nasıl yapayım hiç bilmiyorum..
Zaten egzamadan yeterince saçım dökülüyor ya daha kötü olursa..
Cok sukur iyiyim bende canim toplanmakla ugrasiyorum yarin yolculuk var :)
Dogal sabunlarla sacini yikamayi denedin mi hic? Tam olarak is arkadasim nereden aldi bilmiyorum ama balikesir tarafindan kepekleri icin sabun almisti. Normalde koltugundan kalktiginda once omuzlarindaki kepekleri silkeler sonra odadan cikardi bide erkekti ve takim elbise zorunlulugu vardi sirkette o yuzden cok arastirdi ve sonunda bitkisel sabun kullanmaya basladi. Farkli cilt sorunlari icin farkli bitkiyle yapilmis sabunlar oldugunu anlatmisti.
Kv deme gidince eski isyerime ugrayacagim istersen senin icin sorabilirim nereden aldigini
Canım benim hedef kilo 54 boyuda dün olctum 163 çıktı hamilelukte boy kısalır demişlerdi doğru galiba
evet canım ben çektim ben orada huzur buluyorum borcumu harcımı bitirsem oraya taşıncam kararlıyım
Hatam varsa uyarın :)
DARALMA TABLOSU :)
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Heart of Gold 33 1.58 77.1 69.6 62 2 MrtHatice 35 1.72 86 78.2 65 3 aseeel 34 155 86 72.5 55 4 hawar 37 1.62 70 59.4 60 5 NanaLuna 28 1.68 90 81.8 70 6 asya_01 27 1.60 84 70 55 7 asl1can 28 1.68 67.7 65.8 58 8 semurcan 30 1.60 59.9 49.2 47 9 isimsiz965 21 1.58 64.3 64 50 10 chocolate19 28 1.55 57 53.7 49 11 Ilzan 35 1.68 94 92.4 75 12 alacamavi 29 1.65 64.6 60.6 58 13 YaseminA 28 1.74 67.3 64.3 58 14 OotaNi 20 1.62 67.6 65.3 54 15 aysglkskn 28 1.68 92.5 89.1 65 16 sevgili8284 33 1.71 98 96.7 60
Tedavi oldum da fayda etmedi..
Biraz araştırdım kendimce, tam olarak tedavisi yok..
İdare ediyor bir süre, sonra yine aynı..
Kaç kere istedim bir bilsen..
Babamla, nişanlımın tepkisinden korkuyorum
Ama uzaması da çok zor cilt hasta olduğu için..
Biraz da o yüzden cesaret edemiyorum..
Sıfıra vursam rahatca krem sürerdim ama :)
İyi yolculuklar canım :)
1 kere denedim daha fena oldumAma yanlış sabunu kullanmış da olabilirim tabi..
Nereden aldığı işime yaramaz çünkü Türkiyede değilim ama tam olarak nasıl birşey kullandığını bilsem araştırıp bulabilirim.. Yine de sorarsan sevinirim canım, yani ismi falan var mı diye..
Kabak dolması var mı dukan da gerçi sen hangi evredesin bilmiyorum amaBugunku menum
Sabah
1 yumurta omlet
Kk peynir
1 salatalik
Ogle
Dukan krep
1 kk peynir
Zero
Aksam
Kiymali kabak dolmasi (pirincsiz)
1 kase yogurt
2 lt su icildi
Hazirliklardan dolayi yuruyus yapamadim
Spor yok
Kabak dolması var mı dukan da gerçi sen hangi evredesin bilmiyorum ama
Kabak dolması var mı dukan da gerçi sen hangi evredesin bilmiyorum ama
Bugunku menum
Sabah
1 yumurta omlet
Kk peynir
1 salatalik
Ogle
Dukan krep
1 kk peynir
Zero
Aksam
Kiymali kabak dolmasi (pirincsiz)
1 kase yogurt
2 lt su icildi
Hazirliklardan dolayi yuruyus yapamadim
Spor yok
Sizin diyetleriniz beni aşıyorİyi akşamlar kızlar
Sabah
Pastırmalı yumurta (1) dukan kurabiye
Öğlen
2 tane dana bonfile 1 kase yoğurt
Akşam
1 tane dana bonfile 1 kase yoğurt light ton balığı küçük
Aralarda şekersiz Türk kahvesi
2.5 lt su 35 dk tempolu yürüyüş
Atak yarın bitiyor benim artık seyire geçince bakarım zaten habire dukanda ilgili şeyler okuyorumInternette guzel tarifler var dukan yapanlar icin. Ben daha once yaptigimda pasta kek pogaca da yapiyordum kendime ozellikle limonlu rulo pasta cok guzel oluyor canin tatli istediginde denemeni tavsiye ederim. Evdekiler bile cok sevmisti
İftardan olmasın herkes kendinden geçmiştirNabersiniz kizlar:)
Burda cok ses yok bayram telasi falan ondan sanirim:)
Seyir evresi oKabak dolması var mı dukan da gerçi sen hangi evredesin bilmiyorum ama
Canim balli sıcak süt cok iyi geliyor aksam mutlaka 1 bardak ballı sıcak süt rahatlatacaktir. Benim bademcikler şiştimi inat ediyor iyilesmek icin bi tek bu işe yariyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?