Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar iyi geceler, burada iftar anca olduğu için. Masayı toplayıp bu saatte yazabiliyorum menümü.

Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepegi ile krep - 25 gr yağsız peynir - 60 gr tavuk jambon - kahve

Öğle: 100 gr renkli dolmalık biberlerle ızgara edilmiş 150 gr somon - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazı krep - Zero

Akşam: 200 gr ızgara tavuk - yarım büyük havuç, çeri domatesler, bir salatalığa salata - Zero - 25 gr yağsız peynir - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazıyla krep

Kalori: 984
Spor: 10 km, 95 dakikada yüründü; 628 kalori yakıldı.
Su: 2 lt

Kaçamak: ödül öğün hakkım var, kullanıp kullanmayacağıma karar veremedim. Eğer kullanırsam kahvemin yanında 2-3 bisküvi yiyeceğim. Yersem kalorisini ekleyeceğim.

menu kalabaliklasmis sanki guzel olmus afiyet bol eksi olsun.insaallah

Sahur
Kk peynir
1 dilim ekmek
1 tane domates
2 adet köfte

İftar
1 kaşık pilav
1 tabak bezelye yemeği
1 kase yoğurt

Su 2lt
Kızlar kalori resmi yine yuklenmiyor
Toplam kalori 825

eline sağlık kaptanım

sen yurt dışında mı yaşıyordun ? ben onu atlamışım yaa

20 haziran menüsü

sahur: 1 sb kefir, 2 dilim tb ekmekten sandviç ( 1 dilim kaşar, 2 dilim hindi füme)

iftar: fırında tavuk ( 2 parça tavuk pirzola, 1 köz soğan, 2 köz biber), 1 yk erişte, salata, yoğurt

ara: karpuz kavun ( gideceğiz diye meyveleri tüketiyoruz. gider ayak karpuz aldı eşim kocaman bitmiyor ki

su: 2 lt
spor:yok

ramazan bitsin spora yükleneceğim çok ara verdim. spor yapmayınca kilo veremiyorum ben. zamanım az kaldı vermem gereken 7-8 kg var daha

güncel kilom 95,4 ilk hedefim 85 olsun daha sonra aşama aşama 60 a ineriz

Evet teşekkür ederim leslie hakkında bilginiz bar mi
leslie başlayacaksan ve hiç yapmadıysan ilk önce hafif bir ısınma egzersizi yap internette var arkasına leslie 15 dk ile başla daha ilerisi için kasların biraz güçlensin bekle kendini hazır hissedersen ileri aşamaya geçersin
Koşu bandında bile ilk başlayanlar için günde sadece 15 dakika ya müsaade ediyorlar kalbin ritme hazır olması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…