Günaydın herkese nasılsınız burada gökyüzü bulutlu yine
Malesef doğruyum ben
Kuzum hayırdır, neyi var saçının?
Kargo gonderiyorlardi ama yurtdisina gondrriyorlar mi bilmiyorum. Gidince ogrenicem canim
Merhaba kızlar bu aralar bakamıyorum pek size
Umarım herkes iyidir
Bayrama gideceğiz ve 2 ay evimizde olmayacağız alışveriş işleri vardı 2 gündür
Yarında bankada resmî işlerin olacak Perşembe yada cuma da yola çıkacağız
Bir ton işim var kızlar
Spor yapamıyorum 2 gündür bu gün yarım saat yüzdüm o kadar sanırım bu hafta ve bayram böyle geçer sonrasında bakacağız artık
eline sağlık kaptanım
sen yurt dışında mı yaşıyordun ? ben onu atlamışım yaa
güncel kilom 95,4 ilk hedefim 85 olsun daha sonra aşama aşama 60 a ineriz
Egzamadan dolayı çok dökülüyor ve cansız
Mutfak kapamıştır çok şükür
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
1.5 kase cacık
7-8 yemek kaşığı koz patlıcan salatası( babagannus)
1 dilim ekmek
4-5 çubuk kraker
Akşam
1 kase yoğurt
4-5 kaşık fırında kabak
1.5 kase yeşil mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
3 lt su
Bugunku menum
Sabah
1 yumurta omlet
Kk peynir
1 salatalik
Ogle
Dukan krep
1 kk peynir
Zero
Aksam
Kiymali kabak dolmasi (pirincsiz)
1 kase yogurt
2 lt su icildi
Hazirliklardan dolayi yuruyus yapamadim
Spor yok
İyi akşamlar kızlar
Sabah
Pastırmalı yumurta (1) dukan kurabiye
Öğlen
2 tane dana bonfile 1 kase yoğurt
Akşam
1 tane dana bonfile 1 kase yoğurt light ton balığı küçük
Aralarda şekersiz Türk kahvesi
2.5 lt su 35 dk tempolu yürüyüş
Bugun menum
Sahur yarim gozleme salatalik. Kk peynir 2 kiraz
İftar 1 kase meecimek corbasi 1 sis tavuk gogsunden sis yarim tabak kuru fasulye 5 firinda kofte 1 yk pilav 2 dl karpuz salata
Ara 3 hurma 1 fincan sade kahve
3 lt su
3 mil leslie
Canim balli sıcak süt cok iyi geliyor aksam mutlaka 1 bardak ballı sıcak süt rahatlatacaktir. Benim bademcikler şiştimi inat ediyor iyilesmek icin bi tek bu işe yariyor
Kızlar iyi geceler, burada iftar anca olduğu için. Masayı toplayıp bu saatte yazabiliyorum menümü.
Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepegi ile krep - 25 gr yağsız peynir - 60 gr tavuk jambon - kahve
Öğle: 100 gr renkli dolmalık biberlerle ızgara edilmiş 150 gr somon - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazı krep - Zero
Akşam: 200 gr ızgara tavuk - yarım büyük havuç, çeri domatesler, bir salatalığa salata - Zero - 25 gr yağsız peynir - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazıyla krep
Kalori: 984
Spor: 10 km, 95 dakikada yüründü; 628 kalori yakıldı.
Su: 2 lt
Kaçamak: ödül öğün hakkım var, kullanıp kullanmayacağıma karar veremedim. Eğer kullanırsam kahvemin yanında 2-3 bisküvi yiyeceğim. Yersem kalorisini ekleyeceğim.
20 haziran menüsü
sahur: 1 sb kefir, 2 dilim tb ekmekten sandviç ( 1 dilim kaşar, 2 dilim hindi füme)
iftar: fırında tavuk ( 2 parça tavuk pirzola, 1 köz soğan, 2 köz biber), 1 yk erişte, salata, yoğurt
ara: karpuz kavun ( gideceğiz diye meyveleri tüketiyoruz. gider ayak karpuz aldı eşim kocaman bitmiyor ki
su: 2 lt
spor:yok
ramazan bitsin spora yükleneceğim çok ara verdim. spor yapmayınca kilo veremiyorum ben. zamanım az kaldı vermem gereken 7-8 kg var daha
Mutfak kapamıştır çok şükür
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk kaşar peyniri
6-7 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
1.5 kase cacık
7-8 yemek kaşığı koz patlıcan salatası( babagannus)
1 dilim ekmek
4-5 çubuk kraker
Akşam
1 kase yoğurt
4-5 kaşık fırında kabak
1.5 kase yeşil mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
3 lt su
Bugunku menum
Sabah
1 yumurta omlet
Kk peynir
1 salatalik
Ogle
Dukan krep
1 kk peynir
Zero
Aksam
Kiymali kabak dolmasi (pirincsiz)
1 kase yogurt
2 lt su icildi
Hazirliklardan dolayi yuruyus yapamadim
Spor yok
İyi akşamlar kızlar
Sabah
Pastırmalı yumurta (1) dukan kurabiye
Öğlen
2 tane dana bonfile 1 kase yoğurt
Akşam
1 tane dana bonfile 1 kase yoğurt light ton balığı küçük
Aralarda şekersiz Türk kahvesi
2.5 lt su 35 dk tempolu yürüyüş
Bugun menum
Sahur yarim gozleme salatalik. Kk peynir 2 kiraz
İftar 1 kase meecimek corbasi 1 sis tavuk gogsunden sis yarim tabak kuru fasulye 5 firinda kofte 1 yk pilav 2 dl karpuz salata
Ara 3 hurma 1 fincan sade kahve
3 lt su
3 mil leslie
Canim balli sıcak süt cok iyi geliyor aksam mutlaka 1 bardak ballı sıcak süt rahatlatacaktir. Benim bademcikler şiştimi inat ediyor iyilesmek icin bi tek bu işe yariyor
Kızlar iyi geceler, burada iftar anca olduğu için. Masayı toplayıp bu saatte yazabiliyorum menümü.
Sabah: 2 yumurta beyazına 1 yk yulaf kepegi ile krep - 25 gr yağsız peynir - 60 gr tavuk jambon - kahve
Öğle: 100 gr renkli dolmalık biberlerle ızgara edilmiş 150 gr somon - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazı krep - Zero
Akşam: 200 gr ızgara tavuk - yarım büyük havuç, çeri domatesler, bir salatalığa salata - Zero - 25 gr yağsız peynir - 1/2 yk yulaf kepeğine 2 yumurta beyazıyla krep
Kalori: 984
Spor: 10 km, 95 dakikada yüründü; 628 kalori yakıldı.
Su: 2 lt
Kaçamak: ödül öğün hakkım var, kullanıp kullanmayacağıma karar veremedim. Eğer kullanırsam kahvemin yanında 2-3 bisküvi yiyeceğim. Yersem kalorisini ekleyeceğim.
20 haziran menüsü
sahur: 1 sb kefir, 2 dilim tb ekmekten sandviç ( 1 dilim kaşar, 2 dilim hindi füme)
iftar: fırında tavuk ( 2 parça tavuk pirzola, 1 köz soğan, 2 köz biber), 1 yk erişte, salata, yoğurt
ara: karpuz kavun ( gideceğiz diye meyveleri tüketiyoruz. gider ayak karpuz aldı eşim kocaman bitmiyor ki
su: 2 lt
spor:yok
ramazan bitsin spora yükleneceğim çok ara verdim. spor yapmayınca kilo veremiyorum ben. zamanım az kaldı vermem gereken 7-8 kg var daha
evet dolu dolu cunku emziriyorum diye bu aralar cok halsizim mide bulantilarim cok oldu.menü güzel olmuş canım ama aksam çorba varken ekmek yemezsen daha iyi olur bence
güzel olmuş canım :)
güzel olmuş canım :) dukancilar basmış burayı
iftar biraz dolu dolu olmuş :)
Sağol canım denerim insAllah :)
ohh menümüz dolu dolu olmuş ne güzel :)
canım sen yinede meyveye çok yüklenme bırak esin yesin :) akşamları meyvede çok sıkıntılı
sanada günaydın canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın napıyorsun :)
evet dolu dolu cunku emziriyorum diye bu aralar cok halsizim mide bulantilarim cok oldu.
Selam kızlar kadir geceniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun insallah :) dualarda buluşmak dileğiyle :)
Selam kızlar kadir geceniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun insallah :) dualarda buluşmak dileğiyle :)
Seninde canım cümlemizin kandili mübarek olsunSelam kızlar kadir geceniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun insallah :) dualarda buluşmak dileğiyle :)
olur mu canim tabiki soyleyeceksin yorumun icin tesekkur ederim ❤anladım canım ben erzirdiğini bilmiyordum kusura bakma emziren bi anne için normal menü
olur mu canim tabiki soyleyeceksin yorumun icin tesekkur ederim ❤
Kadir gecemiz mubarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?