Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar herkese merhaba bugün çok giremedim girdiysemde bir baktım çıktım.Bugün rabbim herkesin dileklerini kabul etsin.Nasılsınız nasıl gidiyor ben bugün yoruldum çalıştım sanırımşimdi akşam evde yürüyüş yapcam aay hiç dermanım yok ama yılmak ta yok yola devaaam

kizlar bir sey soracagim, sabah 30 dakikalik burn body fat leslie yapiyordum; 18inci dakikada kapi caldi, 1 mil tamamlamistim. mecbur bitirdim. kalori hesabina bir baktim teldeki 48 kalori diyor. ben su icindeydim, 48 kalori mi gercekten?
Maalesef leslie çok çok az kalori yajtiriyor canım ben çok düzenli 2 hafta 5 mil yapıyordum derken kardeşim 160-200 kalori deyince hevesimi kacirdi bıraktım en kısa zamanda en çok kalori ip atlamak cidden

Aynen canım bak ben 2 hafta saldim kendimi hala cuma kiloma gelemedjm facede elif özgür diye bir kız var yağmur karda bile günde 5 saat yurumus bogazindan çok kismamis 40 kilo vermis

Atak yarın bitiyor benim artık seyire geçince bakarım zaten habire dukanda ilgili şeyler okuyorum

Bende cok okuyordum okumak daha hevesli diyet yapmayi sagliyor ve kacamaklar minimuma iniyor. Ilerledikce yemeklere alisirsin atakta ne yiyecegimi sasirmistim ben.. kirmizi eti cok sevmiyorum yumurta ve tavuk yemekten gidaklayacaktim

Kızlar ya eliptik bisiklet hakkinda fikriniz var mi eve almayi planliyorum bayram dönüşü hem kardio hem yağ yakimi yapıyor bi de yürüyüş bandi ve kondisyon bisikletinin birlesmjs hali diyr okudum kullanan varmi

kizlzr iyi aksamlar. menu geciyorum.

sabah: 1 yumurta ve 1 yk yulaf kepegi ile omlet - kahve - ceri domates - 60 gr tavuk jambon

ogle: 200 gr biftek - 25 gr yagsiz peynir - zero

ara: 200 gr yagsiz yogurt - bir nektarin

aksam: 200 gr biftek - zero - 25 gr yagsiz peynir - sogan, ceri domates ile salata

ara: 3 dukan kurabiye - kahve

kalori: 1089
su: 2 lt
spor: 113 dakikada 9,96 km yurundu; 613 kalori yakildi. 1 mil de leslie yapildi. gece tekrar yapilacak, onu da guncellerim

güzel olmuş canım :)

menü güzel olmuş spor ondanda güzel olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…