- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
her zaman canimönemli deil canım ne demek :) rahatsız olmadığın surece her zaman yapmaya calisirim :)
her zaman canim
Maalesef leslie çok çok az kalori yajtiriyor canım ben çok düzenli 2 hafta 5 mil yapıyordum derken kardeşim 160-200 kalori deyince hevesimi kacirdi bıraktım en kısa zamanda en çok kalori ip atlamak ciddenkizlar bir sey soracagim, sabah 30 dakikalik burn body fat leslie yapiyordum; 18inci dakikada kapi caldi, 1 mil tamamlamistim. mecbur bitirdim. kalori hesabina bir baktim teldeki 48 kalori diyor. ben su icindeydim, 48 kalori mi gercekten?
Aynen canım bak ben 2 hafta saldim kendimi hala cuma kiloma gelemedjm facede elif özgür diye bir kız var yağmur karda bile günde 5 saat yurumus bogazindan çok kismamis 40 kilo vermiskızlar herkese merhaba bugün çok giremedim girdiysemde bir baktım çıktım.Bugün rabbim herkesin dileklerini kabul etsin.Nasılsınız nasıl gidiyor ben bugün yoruldum çalıştım sanırımşimdi akşam evde yürüyüş yapcam aay hiç dermanım yok ama yılmak ta yok yola devaaam
Atak yarın bitiyor benim artık seyire geçince bakarım zaten habire dukanda ilgili şeyler okuyorum
Yuhhhh gerçekten miiiAynen canım bak ben 2 hafta saldim kendimi hala cuma kiloma gelemedjm facede elif özgür diye bir kız var yağmur karda bile günde 5 saat yurumus bogazindan çok kismamis 40 kilo vermis
İyi akşamlar kızlar
Sabah
1 dilim hindi füme, 2 dilim piliç jambon,dukan Krep,peynir ,süt 1 bardak
Öğlen
Tavuk göğsü didikledim
Akşam köfte yapacaktım unutmuşum buzlukta yine tavuk göğsü yedim
3.250 lt su
35 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
menü güzel olmuş spor ondanda güzel olmuş :)kizlzr iyi aksamlar. menu geciyorum.
sabah: 1 yumurta ve 1 yk yulaf kepegi ile omlet - kahve - ceri domates - 60 gr tavuk jambon
ogle: 200 gr biftek - 25 gr yagsiz peynir - zero
ara: 200 gr yagsiz yogurt - bir nektarin
aksam: 200 gr biftek - zero - 25 gr yagsiz peynir - sogan, ceri domates ile salata
ara: 3 dukan kurabiye - kahve
kalori: 1089
su: 2 lt
spor: 113 dakikada 9,96 km yurundu; 613 kalori yakildi. 1 mil de leslie yapildi. gece tekrar yapilacak, onu da guncellerim
güzel olmuş canım :)
menü güzel olmuş spor ondanda güzel olmuş :)
Evet ama benim kilo vermem durdu, 100 gr verdim Cuma'dan beri
Sağol canımgüzel olmuş canım :)
menü güzel olmuş spor ondanda güzel olmuş :)
Sonuna kadar katılıyorum sanaaa fitin de fiti hatuncanım zaten inceciksin vücut daha ne kadar versinverecek bisey kalmadı demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?