hay allah. cok gecmis olsun
Kızlar ya eliptik bisiklet hakkinda fikriniz var mi eve almayi planliyorum bayram dönüşü hem kardio hem yağ yakimi yapıyor bi de yürüyüş bandi ve kondisyon bisikletinin birlesmjs hali diyr okudum kullanan varmi
Sonuna kadar katılıyorum sanaaa fitin de fiti hatun
Bugunun menusu
Sabah
Dukan krep
Tavuk izgara
Aksam
Haslanmis tavuk
2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yok
Kayinvalideme geldik ve bugun yolculukla gecti o yuzden henuz spor yapamadim yaparsam yazacagim
Sağol canım
Sonuna kadar katılıyorum sanaaa fitin de fiti hatun
Meraba kizlar herkes iyidir Inşallah hic gecmisede bakamadim :)benim kilo sabit hala kafayi yicem yaa p.tesi kilomla ayni olurum heralde:/Colorayzn naptiniz canim durumlar nasil
Bende facede gordum şimdi 50 kiloYuhhhh gerçekten miii
Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyoMeraba kizlar herkes iyidir Inşallah hic gecmisede bakamadim :)benim kilo sabit hala kafayi yicem yaa p.tesi kilomla ayni olurum heralde:/Colorayzn naptiniz canim durumlar nasil
Eliptik bisiklet bende vardı bekarken çok hevesli olmadığımdan pek sevemedim şuan kaldırdım kullanmıyorum ama koşu bandı daha cezbedici benceKızlar ya eliptik bisiklet hakkinda fikriniz var mi eve almayi planliyorum bayram dönüşü hem kardio hem yağ yakimi yapıyor bi de yürüyüş bandi ve kondisyon bisikletinin birlesmjs hali diyr okudum kullanan varmi
Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah hemen duserEvdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo
Usuttu buyuk ihtimal pres yapıyorum duan ama su olayi biraz sıkıntılı icmiyor.uzerinde de body var sadece.antibiyotik verdi doktor hoş acil doktoru ama birde fitilkuzum hayirdir? usuttu mu? dis mi?
bol su icir, hava alsin. ustunu mumkun mertebe sadece body ile birak. arada da ilik bezlerle pres yap.
Insallah canimÇok çok geçmiş olsun canım inşallah hemen duser
ya bazi doktorlar inanilmaz fitil meraklisi. fitil hemen dusurur atesini merak etme.Usuttu buyuk ihtimal pres yapıyorum duan ama su olayi biraz sıkıntılı icmiyor.uzerinde de body var sadece.antibiyotik verdi doktor hoş acil doktoru ama birde fitil
Gunduz vermisti fitili attim saat 5 gibi falan dusurmustu o zaman ama tekrar yukseldi koltuk altina ve alnina islak bez koydum bakalim 20dk kadar beklettim simdi 10dk normal bekleyip olcucem ibsallah duser birazya bazi doktorlar inanilmaz fitil meraklisi. fitil hemen dusurur atesini merak etme.
kuzum ates dusurucu 4 saatte bir verilir ates dusmedikce. eger dusmezse ver muhakkak. insallah gerek kalmayacak amaGunduz vermisti fitili attim saat 5 gibi falan dusurmustu o zaman ama tekrar yukseldi koltuk altina ve alnina islak bez koydum bakalim 20dk kadar beklettim simdi 10dk normal bekleyip olcucem ibsallah duser biraz
Doktor vermedi acaba evdekinden icirsem antibiyotikle bi olay yaratmaz dimikuzum ates dusurucu 4 saatte bir verilir ates dusmedikce. eger dusmezse ver muhakkak. insallah gerek kalmayacak ama
Doktor vermedi acaba evdekinden icirsem antibiyotikle bi olay yaratmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?