Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hay allah. cok gecmis olsun

Çok sağol..

Kızlar ya eliptik bisiklet hakkinda fikriniz var mi eve almayi planliyorum bayram dönüşü hem kardio hem yağ yakimi yapıyor bi de yürüyüş bandi ve kondisyon bisikletinin birlesmjs hali diyr okudum kullanan varmi

Ben kullanmadım, aslında yorum yapmam da yanlış olur belki ama takımda kullanan arkadaşlar vardı..
Memnundular bildiğim kadarıyla..
Hatta aralarında yarış bile yapıyorlardı bazen :)
Eski kaptanlarımızdan biri beden eğitimi öğretmeniydi, onun da vardı..
Almak isteyene de öneriyordu..

Bugunun menusu

Sabah
Dukan krep
Tavuk izgara

Aksam
Haslanmis tavuk
2 bardak ayran

Su 2 litre
Spor yok
Kayinvalideme geldik ve bugun yolculukla gecti o yuzden henuz spor yapamadim yaparsam yazacagim

canım sabah sabah nasıl yedin tavuk uya

rica ederim :)
Sonuna kadar katılıyorum sanaaa fitin de fiti hatun

valla bizde onun yarısı kadar olabilsek ama nerdeee..

Meraba kizlar herkes iyidir Inşallah hic gecmisede bakamadim :)benim kilo sabit hala kafayi yicem yaa p.tesi kilomla ayni olurum heralde:/ Colorayzn naptiniz canim durumlar nasil

merhaba canım hoşgeldin :) biz iyiyiz asil sen napıyorsun yoksun hic kilona dikkat et aman..

Meraba kizlar herkes iyidir Inşallah hic gecmisede bakamadim :)benim kilo sabit hala kafayi yicem yaa p.tesi kilomla ayni olurum heralde:/ Colorayzn naptiniz canim durumlar nasil
Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo

Kızlar ya eliptik bisiklet hakkinda fikriniz var mi eve almayi planliyorum bayram dönüşü hem kardio hem yağ yakimi yapıyor bi de yürüyüş bandi ve kondisyon bisikletinin birlesmjs hali diyr okudum kullanan varmi
Eliptik bisiklet bende vardı bekarken çok hevesli olmadığımdan pek sevemedim şuan kaldırdım kullanmıyorum ama koşu bandı daha cezbedici bence

Kızlar ya kadınlar kulübünde bir arkadaşımızın evlat sahibi olması için ibrahim suresini okuyoruz yani 33. Ayetinden 44. Ayetine kadar okuyoruz yaklaşık 1 sayfa okuyabilicek olan var mi son 4 kişi kaldı ( 33 ve 44 ayetler dahil )

kuzum hayirdir? usuttu mu? dis mi?

bol su icir, hava alsin. ustunu mumkun mertebe sadece body ile birak. arada da ilik bezlerle pres yap.
Usuttu buyuk ihtimal pres yapıyorum duan ama su olayi biraz sıkıntılı icmiyor.uzerinde de body var sadece.antibiyotik verdi doktor hoş acil doktoru ama birde fitil

ya bazi doktorlar inanilmaz fitil meraklisi. fitil hemen dusurur atesini merak etme.
Gunduz vermisti fitili attim saat 5 gibi falan dusurmustu o zaman ama tekrar yukseldi koltuk altina ve alnina islak bez koydum bakalim 20dk kadar beklettim simdi 10dk normal bekleyip olcucem ibsallah duser biraz

Gunduz vermisti fitili attim saat 5 gibi falan dusurmustu o zaman ama tekrar yukseldi koltuk altina ve alnina islak bez koydum bakalim 20dk kadar beklettim simdi 10dk normal bekleyip olcucem ibsallah duser biraz
kuzum ates dusurucu 4 saatte bir verilir ates dusmedikce. eger dusmezse ver muhakkak. insallah gerek kalmayacak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…