Ibufenne var evde?
Biraz yoğunumsu sıralar canim:)kiloma dikkatediyorumda tartida gitmiyo cok sinir bozucu yaacanım sabah sabah nasıl yedin tavuk uya
rica ederim :)
valla bizde onun yarısı kadar olabilsek ama nerdeee..
merhaba canım hoşgeldin :) biz iyiyiz asil sen napıyorsun yoksun hic kilona dikkat et aman..
Aa nil miymis prensesin adi yerim yaa <3 cok gecmis olsun canim Insallah hemen duser atesi..gerci fitille dusmesi gerekir.ins.ise yarar hemen..sanirim bahce havasi serin geldi bebise ondan olabilir telas etme canimEvdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo
:)Biraz yoğunumsu sıralar canim:)kiloma dikkatediyorumda tartida gitmiyo cok sinir bozucu yaa
Aa nil miymis prensesin adi yerim yaa <3 cok gecmis olsun canim Insallah hemen duser atesi..gerci fitille dusmesi gerekir.ins.ise yarar hemen..sanirim bahce havasi serin geldi bebise ondan olabilir telas etme canim
kizlar 3 mil leslie daha yaptim simdi, boylece gunluk leslie 4 mil oldu.
ben 4er kiloluk dumbel ile yapiyorum. ondan mi cok terliyorum?
Sagol canim nasilsin kız uyurken bakamadigım yerlere bakmak istedim :)Çok geçmiş olsun canım..
Sagol canim nasilsin kız uyurken bakamadigım yerlere bakmak istedim :)
İyi etmişsin canım yeni uyelerimizmi var takimda
Çok şükür iyi sayılırım :)
Ben de gündüz pek fırsat bulamıyorum, şimdi de gözlerim kapanıyor ama bakıp öyle uyumak istedim..
Annemin var evde ve bana sorarsan sıkıcı koşu bandı daha iyi.eliptigi hem oturarak hemde ayakta kolları da beraberinde çalıştırarak yapabilirsin inanılmaz yorucu.ben pek sevemedimKızlar ya eliptik bisiklet hakkinda fikriniz var mi eve almayi planliyorum bayram dönüşü hem kardio hem yağ yakimi yapıyor bi de yürüyüş bandi ve kondisyon bisikletinin birlesmjs hali diyr okudum kullanan varmi
Leslie cok terletiyor Semu benimde tshirlerim sırılsıklam oluyor yapınca hatta tattım bile sırılsıklam oluyorkizlar 3 mil leslie daha yaptim simdi, boylece gunluk leslie 4 mil oldu.
ben 4er kiloluk dumbel ile yapiyorum. ondan mi cok terliyorum?
İyi etmişsin canım yeni uyelerimizmi var takimda
Anladım canımbakarken gördüm de :)Ay ben onu tamamen unuttum
Miyavsu değil, takımlardan birinde sanırım o, yani öylesine uğramıştır ama diğerini bilmiyorum..
Sesi de çıkmadı zaten, tekrar yazarsa kuralları falan anlatırız..
Ibufen
Bakalım ne etki yapacak banaTerleme durumu kişiden kişiye göre değişiyor..
Ben dumbellsız olanını yaparken bile sırılsıklam oluyorum..
Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo
Usuttu buyuk ihtimal pres yapıyorum duan ama su olayi biraz sıkıntılı icmiyor.uzerinde de body var sadece.antibiyotik verdi doktor hoş acil doktoru ama birde fitil
Ve yine deprem
Geçmiş olsun canım Allah korusun hepimiziVe yine deprem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?