Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım sabah sabah nasıl yedin tavuk uya

rica ederim :)

valla bizde onun yarısı kadar olabilsek ama nerdeee..

merhaba canım hoşgeldin :) biz iyiyiz asil sen napıyorsun yoksun hic kilona dikkat et aman..
Biraz yoğunumsu sıralar canim:)kiloma dikkatediyorumda tartida gitmiyo cok sinir bozucu yaa
Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo
Aa nil miymis prensesin adi yerim yaa <3 cok gecmis olsun canim Insallah hemen duser atesi..gerci fitille dusmesi gerekir.ins.ise yarar hemen..sanirim bahce havasi serin geldi bebise ondan olabilir telas etme canim

:)

Kızlar ya eliptik bisiklet hakkinda fikriniz var mi eve almayi planliyorum bayram dönüşü hem kardio hem yağ yakimi yapıyor bi de yürüyüş bandi ve kondisyon bisikletinin birlesmjs hali diyr okudum kullanan varmi
Annemin var evde ve bana sorarsan sıkıcı koşu bandı daha iyi.eliptigi hem oturarak hemde ayakta kolları da beraberinde çalıştırarak yapabilirsin inanılmaz yorucu.ben pek sevemedim
kizlar 3 mil leslie daha yaptim simdi, boylece gunluk leslie 4 mil oldu.
ben 4er kiloluk dumbel ile yapiyorum. ondan mi cok terliyorum?
Leslie cok terletiyor Semu benimde tshirlerim sırılsıklam oluyor yapınca hatta tattım bile sırılsıklam oluyor

Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo

Usuttu buyuk ihtimal pres yapıyorum duan ama su olayi biraz sıkıntılı icmiyor.uzerinde de body var sadece.antibiyotik verdi doktor hoş acil doktoru ama birde fitil

CANIM GEÇMİŞ OLSUN...doktor niye antibiyotik verdi ki onu anlamadım...çaprazlama 4 saatte bir ateş düşürücü verirsen iyi olur calpol ibufen olur şimdi nasıl kızın?

canım ya geçenlerde okudum da ara ara artçılar devam edecekmiş korkutmak gibi olmasın ama bu yaz türkiye için böyleymiş. sonuçta bunlar da yaşanacak şeyler doğanın yaptıkları önemli olan sakin ve tedbirli olmak.

21 haziran menüsü

sahur: sosisli yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim hindi füme, domates, salatalık, zeytin, maydanoz,

iftar: 1,5 kase tarhana çorbası, 1 adet tavuk pirzola, semizotlu cacık

ara: 1 porsiyon karpuz, 1 muz

su:1,5 lt
spor: yok

su içemiyorum hava çok soğuk canım istemiyor

Dahlia_ Colorayzn kaptanlarımm Allah izin verirse ben yarın akşam yola çıkıyorum ve 1 hafta yokum.

yarın ki bildirimi yaparım sıkıntı değil yola çıkmadan önce atarım ama ben önümüzdeki hafta cuma akşam döneceğim ve k.validem de tartı yok nasıl yapacağız peki? bildirim yapmayınca ceza mı alıyoruz ? ya da 1 hafta izinli olma durumu olabiliyor mu

21 haziran menüm
sahur
1 su bardağı süt
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

İftar : Sütlü çorba 1 kase
salata
1 dilim ekmek
karpuz 1 kase kadar

su 2 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…