Bildirimde bulunmazsa n bir sonraki bildirim haftanda yuzden 2ye bölünür.Dahlia_ Colorayzn kaptanlarımm Allah izin verirse ben yarın akşam yola çıkıyorum ve 1 hafta yokum.
yarın ki bildirimi yaparım sıkıntı değil yola çıkmadan önce atarım ama ben önümüzdeki hafta cuma akşam döneceğim ve k.validem de tartı yok nasıl yapacağız peki?bildirim yapmayınca ceza mı alıyoruz ? ya da 1 hafta izinli olma durumu olabiliyor mu
Sagol ilzanimherkese günaydınColorayzn canım geçmiş olsun umarım iyi dir şimdi kızın
21 haziran menüsü
sahur: sosisli yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim hindi füme, domates, salatalık, zeytin, maydanoz,
iftar: 1,5 kase tarhana çorbası, 1 adet tavuk pirzola, semizotlu cacık
ara: 1 porsiyon karpuz, 1 muz
su:1,5 lt
spor: yok
su içemiyorum hava çok soğuk canım istemiyor
Tartini yaninda goturme sansin yokmu :)
Bildirimde bulunmazsa n bir sonraki bildirim haftanda yuzden 2ye bölünür.
Bir hafta izin olmuyo canım ayrica en.az 2 hafta alabiliyorsunuz.
Tartini yaninda goturme sansin yokmu :)
Antibiyotigi neden verdi bende anlamadim.bademcikleri sis buyuk ihtimal yutkunmakta zorlaniyo.atesi düşmedi sabah 7de ibufen verdim şimdi normal cok şükür düştü.
Deprem e gelince de olsun artcil beni endiselendiren diger aciklamalar ışte hic.buyuk deprem olmamış ta olacakmış ta falan.
heartcigim,
sosis yerine cemensiz pastirma tercih etsen daha iyi protein acisindan.
hem karpuz hem de muz daha fazla sekerli meyveler, 2 porsiyon meyve hakkindan birini daha az sekerli bir meyveden yana kullan bence.
eczaneler de tartılırsınız ben öyle yapıcam haftaya cumaya ve ben çok heyecanlıyım tatil denizzzzzz
İftarın çok az olmus sanki canım21 haziran menüm
sahur
1 su bardağı süt
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
İftar : Sütlü çorba 1 kase
salata
1 dilim ekmek
karpuz 1 kase kadar
su 2 litre
canım ramazan başladı başlayalı 27 gün oldu ben toplamda 4 kilo verdim zaten sürekli oturarak çalıştığım için sıkıntı yaşamıyorumİftarın çok az olmus sanki canım
canım bebeğin ateş düşürücüsü ve ateş ölçerini yanına almayı sakın unutma annemler yakındı ama aynı şehirde olmamıza rağmen 1 gece bile kalsam ateşleniyorlardı şansımdanKızlar herkesin bir yoğunlugu var şu ara bayram telaşı tatil hazırlığı derken gün bitiyor bugün valileri hazirlamaliyim yarın artık yola çıkıyoruz inşallah gözüm korkuyor gerekli gereksiz her şeyi goturuyorum sigcak mi bakalım bebisle ilk tatil
canım sabah sabah nasıl yedin tavuk uya
rica ederim :)
valla bizde onun yarısı kadar olabilsek ama nerdeee..
merhaba canım hoşgeldin :) biz iyiyiz asil sen napıyorsun yoksun hic kilona dikkat et aman..
Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo
canım sabah sabah nasıl yedin tavuk uya
rica ederim :)
valla bizde onun yarısı kadar olabilsek ama nerdeee..
merhaba canım hoşgeldin :) biz iyiyiz asil sen napıyorsun yoksun hic kilona dikkat et aman..
Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo
Ozamana kadar mezun ol semuuucuguumm :))ben 10 temmuzda gidiyorum, 18ine dek. ben ne yapacagim? 2 cocuk, bir bebek arabasi, bir valiz, bir kabin valiz. tartiyi hayatta alamam.
Ibufen verdim sabah 7de ise yarafi cok sukur dustu atesiSaat 7 de uyandim valizi toparlamaktan 11 de yapabildim kahvaltiyi benim icin ogle yemegi gibi oldu. Birde dolapta kalmasin diye sabah sabah yedim valla :)
Cok gecmis olsun canim. Doktorumuz fitil vermeden once ibufen ve calpolu caprazlayarak ver eger atesi dusmez ise fitil kullan demisti. Oglumunda dusmeyen inatci dusmeyen atesleri cok oldu bu kis ve iki surup cok ise yaradi
Ozamana kadar mezun ol semuuucuguumm :))
Ibufen verdim sabah 7de ise yarafi cok sukur dustu atesi
Iyidir kovserim senden naberSelam kızlar..
Nasılsınız ?
Olmazsa en kötü ihtimalle bildirim yapmazsın..Dahlia_ Colorayzn kaptanlarımm Allah izin verirse ben yarın akşam yola çıkıyorum ve 1 hafta yokum.
yarın ki bildirimi yaparım sıkıntı değil yola çıkmadan önce atarım ama ben önümüzdeki hafta cuma akşam döneceğim ve k.validem de tartı yok nasıl yapacağız peki?bildirim yapmayınca ceza mı alıyoruz ? ya da 1 hafta izinli olma durumu olabiliyor mu
ben 10 temmuzda gidiyorum, 18ine dek. ben ne yapacagim? 2 cocuk, bir bebek arabasi, bir valiz, bir kabin valiz. tartiyi hayatta alamam.
eczaneler de tartılırsınız ben öyle yapıcam haftaya cumaya ve ben çok heyecanlıyım tatil denizzzzzz
Kızlar herkesin bir yoğunlugu var şu ara bayram telaşı tatil hazırlığı derken gün bitiyor bugün valileri hazirlamaliyim yarın artık yola çıkıyoruz inşallah gözüm korkuyor gerekli gereksiz her şeyi goturuyorum sigcak mi bakalım bebisle ilk tatil
allah'im, 35 derecenin uzerinde sicak var. bogulacak gibiyiz.
kucuk oglus ile yuruyuse cikacagiz ama oyle sicak ki cesaret edemiyorum cocuga sicak zarar verir diye.
esim de cumartesi sabah 6 gibi ucacak amerika'ya. 5 makina utum var. of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?