Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bildirimde bulunmazsa n bir sonraki bildirim haftanda yuzden 2ye bölünür.
Bir hafta izin olmuyo canım ayrica en.az 2 hafta alabiliyorsunuz.
Tartini yaninda goturme sansin yokmu :)

Antibiyotigi neden verdi bende anlamadim.bademcikleri sis buyuk ihtimal yutkunmakta zorlaniyo.atesi düşmedi sabah 7de ibufen verdim şimdi normal cok şükür düştü.
Deprem e gelince de olsun artcil beni endiselendiren diger aciklamalar ışte hic.buyuk deprem olmamış ta olacakmış ta falan.

heartcigim,

sosis yerine cemensiz pastirma tercih etsen daha iyi protein acisindan.

hem karpuz hem de muz daha fazla sekerli meyveler, 2 porsiyon meyve hakkindan birini daha az sekerli bir meyveden yana kullan bence.

götürebilirim aslında arabayla gideceğiz. unutmayayım o zaman da valize koyayım

bademcikler için vermiştir pek önermesem de en azından iyileştiriyor antibiyotik.
Allah korusun canım... türkiye deprem bölgesi bunu bilerek yaşamak lazım.

heartcigim,

sosis yerine cemensiz pastirma tercih etsen daha iyi protein acisindan.

hem karpuz hem de muz daha fazla sekerli meyveler, 2 porsiyon meyve hakkindan birini daha az sekerli bir meyveden yana kullan bence.

ayy semur valla bu ramazan koptu bende. normal de akşam meyve tüketmem ama böyle oldu. pastırmayı severim ama evde bitmek bilmeyen bir sosis var bundan sonraki menülerim daha dikkatli olur canım 2 gün sonra düzenime döneceğim. aslında bir hurma detoksu yapmak istiyorum ama k.valide de zor olur, dönünce h.sonu yaparım aklımda var

eczaneler de tartılırsınız ben öyle yapıcam haftaya cumaya ve ben çok heyecanlıyım tatil denizzzzzz

eczanelerdeki normal tartı ama ayrıca kıyafet çok fark ettiriyor. hepi topu 500 600 gr vereceğim onu da kıyafetten sıfırlarım

Kızlar herkesin bir yoğunlugu var şu ara bayram telaşı tatil hazırlığı derken gün bitiyor bugün valileri hazirlamaliyim yarın artık yola çıkıyoruz inşallah gözüm korkuyor gerekli gereksiz her şeyi goturuyorum sigcak mi bakalım bebisle ilk tatil

canım bebeğin ateş düşürücüsü ve ateş ölçerini yanına almayı sakın unutma annemler yakındı ama aynı şehirde olmamıza rağmen 1 gece bile kalsam ateşleniyorlardı şansımdan

canım sabah sabah nasıl yedin tavuk uya

rica ederim :)

valla bizde onun yarısı kadar olabilsek ama nerdeee..

merhaba canım hoşgeldin :) biz iyiyiz asil sen napıyorsun yoksun hic kilona dikkat et aman..

Saat 7 de uyandim valizi toparlamaktan 11 de yapabildim kahvaltiyi benim icin ogle yemegi gibi oldu. Birde dolapta kalmasin diye sabah sabah yedim valla :)

Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo

Cok gecmis olsun canim. Doktorumuz fitil vermeden once ibufen ve calpolu caprazlayarak ver eger atesi dusmez ise fitil kullan demisti. Oglumunda dusmeyen inatci dusmeyen atesleri cok oldu bu kis ve iki surup cok ise yaradi

canım sabah sabah nasıl yedin tavuk uya

rica ederim :)

valla bizde onun yarısı kadar olabilsek ama nerdeee..

merhaba canım hoşgeldin :) biz iyiyiz asil sen napıyorsun yoksun hic kilona dikkat et aman..

Saat 7 de uyandim valizi toparlamaktan 11 de yapabildim kahvaltiyi benim icin ogle yemegi gibi oldu. Birde dolapta kalmasin diye sabah sabah yedim valla :)

Evdeyim canim ama nil rahatsizlandi atesi var onun basinda bekliyorum 38 39 arasi gidip geliyo

Cok gecmis olsun canim. Doktorumuz fitil vermeden once ibufen ve calpolu caprazlayarak ver eger atesi dusmez ise fitil kullan demisti. Oglumunda dusmeyen inatci dusmeyen atesleri cok oldu bu kis ve iki surup cok ise yaradi

ben 10 temmuzda gidiyorum, 18ine dek. ben ne yapacagim? 2 cocuk, bir bebek arabasi, bir valiz, bir kabin valiz. tartiyi hayatta alamam.
Ozamana kadar mezun ol semuuucuguumm :))

Ibufen verdim sabah 7de ise yarafi cok sukur dustu atesi

allah'im, 35 derecenin uzerinde sicak var. bogulacak gibiyiz.
kucuk oglus ile yuruyuse cikacagiz ama oyle sicak ki cesaret edemiyorum cocuga sicak zarar verir diye.
esim de cumartesi sabah 6 gibi ucacak amerika'ya. 5 makina utum var. of of

Olmazsa en kötü ihtimalle bildirim yapmazsın..
Hayırlı yolculuklar canım..

ben 10 temmuzda gidiyorum, 18ine dek. ben ne yapacagim? 2 cocuk, bir bebek arabasi, bir valiz, bir kabin valiz. tartiyi hayatta alamam.

Mezun olmazsan o zamana kadar bildirim yapmazsın sen de.. 1 hafta sonuçta..
İdare edebileceğimiz şeyler bunlar, hiç sorun değil..

eczaneler de tartılırsınız ben öyle yapıcam haftaya cumaya ve ben çok heyecanlıyım tatil denizzzzzz

Doğru olmaz canım..
Tartılarda fark olabiliyor..
Hatta 1-1.5 kiloya kadar farkettiğini gördüm..
Sen ne kadar kalacaksın ? 1 hafta değil mi ?

Kolay gelsin canım..
Sabah bildirim yapacaksın değil mi ?

Dahlia_ Colorayzn bu sabah da kvlerde tartildim ve 88.7 geldim.

Carsamba kendi tartimda : 88.9
Bugun buradaki tartida : 88.7

Tamamdır canım..
Sabah bildirim yaparsın, pek farkı yok..

allah'im, 35 derecenin uzerinde sicak var. bogulacak gibiyiz.
kucuk oglus ile yuruyuse cikacagiz ama oyle sicak ki cesaret edemiyorum cocuga sicak zarar verir diye.
esim de cumartesi sabah 6 gibi ucacak amerika'ya. 5 makina utum var. of of

Çocuk için fazla sıcak görünüyor..
Bu sıcakta bir de ütü hiç çekilmez, kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…