oyle yapim o zaman madem israr ediyosunOyle diyorum hachiko
Cok gecmis olsun canim benim oglanda hasta geceyi acillerde gecirdik
Bugunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarim kk peynir
2 parca orgu peynir
1 domates
Dukan krep
Ogle
Dukan krep
Yarim kase yogurt
Aksam
6 yk etli taze fasulye
1 adet kiymali biber dolma (pirincsiz)
Su 1.5 litre
Spor 30 dk yuruyus
Burada diyete devam edemeyecegim diye korkuyordum ama gorumcemde dukan diyeti yapiyormus birbirimize destek olarak kacamaksiz gidiyoruz :)
Cok gecmis olsun enkisa zamanda iyilesir insallah
tesekkur ederim kizlar❤Geçmiş olsun
Ayrıca tebrik ederim
oyle yapim o zaman madem israr ediyosun
Off canim ya kiyamam. Simdi durumu nasil cok geçmiş olsunHastaneye goturduk kizi da ondan canim simdi geldim daha.telaslandik 40i gosterince ates olcer.usutmus bademcikleri sis.
Ilaci aldimi tamam bi kac saat sonra firliyo ates maşallah genede bagisikligi guclu yavrumun :)Off canim ya kiyamam. Simdi durumu nasil cok geçmiş olsun
Off cocuklarin hastalik zamanlarini iyi bilirim Ellah yardim etsin canim ne diyim..Ilaci aldimi tamam bi kac saat sonra firliyo ates maşallah genede bagisikligi guclu yavrumun :)
Indi şimdi atesi biraz hemen uyudu.
Sen noruyon bu saatte burda de bakim hachikooo
Hastaneye goturduk kizi da ondan canim simdi geldim daha.telaslandik 40i gosterince ates olcer.usutmus bademcikleri sis.
Nana derken kafanda neler kurup yasiyosun acaba hachikoOff cocuklarin hastalik zamanlarini iyi bilirim Ellah yardim etsin canim ne diyim..
Nabayim öyle uyucaktim sözdesahurda yapmicam nasilsa az buraya takilayim oyle uyurum senden naber nana
Sagol semitomm :)Hay Allah ya. Antibiyotiği devam o zaman. Cok geçmiş olsun kolörüm
Nana derken kafanda neler kurup yasiyosun acaba hachikogozler ifade aman allahim tam hachiko
Sende hachiko gibi bana hayransin ozaman hahahhaya ama sen daha ilk nickini degisince demedim mi niye hachi gibi hissediyorum acaba diye niye büüüle oldu yaa
Nananin hachikoyu cok sevdigini de göz önünde bulundurmalı ama :)
Ya biraz oyleyiz gibi gibi. sankimm.yaniii...heraldee...sanirimmm...zannimca..Nananin hachikoyu cok sevdigini de göz önünde bulundurmalı ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?