Kesinlikle hem elektrik hem gürültü bi de uzerine pahali yani eliptiklerin 500 tl ye cok güzel modelleri var 300 lukte var ama bi danışmakta fayda var tabiben kosu bandinda kullanirdim, 30 dakika. cok tarzim degildi acikcasi, onun yerine kosu bandirnda cardio yapmak daha cazip geliyordu bana ancak tabii ki evde kosu bandi hem masrafli heml cok gurultulu
3 yada 4 saat arayka dolven pedifen ver yani dönüşümlü ver ayni ağrı kesiciyi verme sürekli.İnmişti tekrar cikti suan atesi yine ilac verdim soldu cocuguumm.
Arada bi hasta halinle yanagimo oksayipp anneemmm diyo ya :))
Bu cocuklar sevilmez mi
Yarin aksam 7ye kadar tartilman lazim kuzum
Sagol hawariiim
Süper tebrik ederimEki Görüntüle 2012505 Eki Görüntüle 2012506
Bayram hedefimi tutturmus sayılı yorum 80i gordummm :)))
@AKovser
Senin yontemi denedimSevilir ya sevilmez mi masum melek onlar:))
Tamam canim sagol yarina kalsin benim tarti isi regl oldum bide ondan kalsin bugun...
Bu arada super kilo vermissin canim tebriksss:)
Tamam canim calpol var ibufen var donusumlu veririm3 yada 4 saat arayka dolven pedifen ver yani dönüşümlü ver ayni ağrı kesiciyi verme sürekli.
Sagol.hawariimmSüper tebrik ederim
Antibiyotik başlanmiş sanirim teşhisi ne insallah çabuk gecer rabbim sifa versin kuzuyaSenin yontemi denedim
Tamam canim calpol var ibufen var donusumlu veririm
Sagol.hawariimm
Ayyyy ne güldüm yaaSenin yontemi denedim
kAyyyy ne güldüm yaagizli yöntemimiz benim regl mahvetti beni kilo aldim
kAyyyy ne güldüm yaagizli yöntemimiz benim regl mahvetti beni kilo aldim
ben korurum seni.Ay yok ben demem @AKovser den korkuyorum
Kendimi hic guvende hissetmiyorumben korurum seni.
ayyy valla iyice merak ettimmKendimi hic guvende hissetmiyorumsonra kizar bana milleti yoldan cikariyosun diye zaten menu paylasimim baslasin birakicam bu yontemi kovserim @AKovser
Onemli bisi degil ya herseyden yiyorum azar azarayyy valla iyice merak ettimm
bu cok ustu kapali oldu sanki.Onemli bisi degil ya herseyden yiyorum azar azar
Yok canim cidden oyle herseyden yiyorum ama az az mesela 1 kase corba 1 tabak sebze yemegi.. ekmek pilav falan yemiyorum onun yerine cayla yarim cikolatali gofret yiyorum gibi gibi iste:)bu cok ustu kapali oldu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?