Adet gunum tam 10 gun gecikti iştahım cok fazla ve cok yorgunum bugun midemde bulanmaya basladı
tüp ligasyonu olmustum. Ana 200 de 1 ihtimal varmıssHamile olabilir misin?
Hocam spora bayıldım çok güzel yemekler Harika 3 km yürüdüm belim ağrıdı yeminle seni tebrik ederimKızlar iyi akşamlar, menü geçiyorum.
Sabah: 2 yumurta beyazı, 1 yk yulaf kepeğine krep - kahve - domates - salatalık - 25 gr yağsız peynir - 2 dilim jambon
Ara: 200 gr yağsız yoğurt - yarım yeşil elma
Öğle: 150 gr somon - 100 gr renkli dolmalık biber
Ara: 1 yk yulaf kepegi, 2 yumurta beyazına krep - 2 dilim jambon
Akşam: 100 gr karidesli, 1 havuç, 1 Çengelköy boy salatalık ve çeri domateslre salata - 200 gr biftek
Su: 3 lt
Spor: 10.6 km 106 dakikada yüründü, 652 kalori yakıldı. - 3 mil Leslie yapacağım şimdi de.
tüp ligasyonu olmustum. Ana 200 de 1 ihtimal varmıss
Hocam spora bayıldım çok güzel yemekler Harika 3 km yürüdüm belim ağrıdı yeminle seni tebrik ederim
Gerçekten bak ama bugün bana izin vereydin ne olurduBayram sonrası hemen doktora gitsen?
Ahahaha
VermemGerçekten bak ama bugün bana izin vereydin ne olurdu
Koşullarım belliAğlıcam baaak
insaallah gidecegim gogsumde egzamalar olustu icinde kitle var offfBayram sonrası hemen doktora gitsen?
Ahahaha
Hay Allah ya. Cok geçmiş olsuninsaallah gidecegim gogsumde egzamalar olustu icinde kitle var offf
tesekkur ederim canimHay Allah ya. Cok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canıminsaallah gidecegim gogsumde egzamalar olustu icinde kitle var offf
Canimm koptum buralardan yaa :/Colorayzn naaanaaaaaâ
İyiyiz sen nasılsın kaptanım?Günaydınnn..
Nasılsınız ??
Herkese iyi bayramlar
Daha önce yazacak fırsat olmadı, dün hiç uğrayamadım bile..
Antalya mı ? Ay çok sıcaktır oraları dibiniz de ne güzel yerler var oralara neden gitmiyorsunuzCanimm koptum buralardan yaa :/
Birinci gunu yardim falan gezme oldu dunde annemlere gelicektik arabamiz arizalandi falan onun skntisi vardi bugunde annemdeyim aksam geldik.bugün aksamda donucez sonra valiz hazirlicam tatile gidicez antalyaya yani kisacasi ben olmusum aglayanim yok :O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?