Canim yakinda yer olsa inan yakin bir yerlere gidecektik fakat esim otel begenmiyor birde ziyadesiyle fiyati abartilmis oteller var cesmede falan.bizde burda bu parayi verene kadar daha iyi bi otele gideriz diye dusunduk.o sebepten antalya her sene gidiyoruz hemen hemen alistik artik 5 6 saatcik bisey :)Antalya mı ? Ay çok sıcaktır oraları dibiniz de ne güzel yerler var oralara neden gitmiyorsunuz
İyi tatiller kuzumCanim yakinda yer olsa inan yakin bir yerlere gidecektik fakat esim otel begenmiyor birde ziyadesiyle fiyati abartilmis oteller var cesmede falan.bizde burda bu parayi verene kadar daha iyi bi otele gideriz diye dusunduk.o sebepten antalya her sene gidiyoruz hemen hemen alistik artik 5 6 saatcik bisey :)
Listeyi önceden paylaşmış olsaydım daha da gelip bakmazdım, sen de yoktun kalırdı öyle..
Ama Yasemin yazarken burdaydım, yazmamak ne kadar doğru olurdu bilemedim ve yazdım..
Olsun canım, en fazla 5-6. olurduk yine de..
Tamam canım sorun değil..
Tebrik ederim..
Nasıl oldun, daha iyi misin ?
Bayramdan korkuyorum ben :) Yoksa haftaya daha iyi olur inşaAllah..
Sagol semucumm :)İyi tatiller kuzum
tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım
Ben altınoluktayım şuan hep buraya gelirim geçen sene Ege'yi dolaştım birazını milletin gözüne battı seneye nasip olursa tekrar yapıcam çadır kampına gittikCanim yakinda yer olsa inan yakin bir yerlere gidecektik fakat esim otel begenmiyor birde ziyadesiyle fiyati abartilmis oteller var cesmede falan.bizde burda bu parayi verene kadar daha iyi bi otele gideriz diye dusunduk.o sebepten antalya her sene gidiyoruz hemen hemen alistik artik 5 6 saatcik bisey :)
Kızlar çok şükür kızkardeşimle arayi bulduk gönlünü aldım nisan streside bitti ama bizde bittik dün menü paylasamamistim
Sabah
2 kk peynir
4 zeytin
4 halka sucuk
Domates salatalık
1 ince lavaş
Öğlen
2 dilim ıspanaklı börek
1 köfte
Akşam
1 porsiyon kardeşimin baklavasi mecbur kaldım yedim 1 tane de çikolata
2 lt su
insaallah gidecegim gogsumde egzamalar olustu icinde kitle var offf
Doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsunİyiyiz sen nasılsın kaptanım?
Senin de bayramın mübarek olsun.
Yarın minnak oğluşumun Doğum günü
Çok teşekkür ederim, inşallah.Doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsun
parti var mi parti hayirli yaslari olsunÇok teşekkür ederim, inşallah.
Yediğin kadar da yakıyorsun ama birde böyle düşünKızlar iyi akşamlar. Menü geçiyorum.
Sabah: 2 yk yulaf kepeğine denk Dukan ekmek-25 gr yağsız peynir- 60 gr tavuk jambon-kahve-2 çeri domates
Ara: 250 gr yağsız yoğurt - yarım yeşil elma
Öğle: 1 inçe havuc, 14 çeri domatese salata - 200 gr biftek
Ara: 1 Dukan protein bar-kahve-30 gr tavuk jambon
Akşam: bir avuç jülyen renkli dolmalık biber - bir avuç haşlanmış ıspanak - 200 gr biftek - 4 yuvarlak dilim sucuk
Su: 2.5 lt
Spor: 3 mil Leslie - 87 dakikada 8.71 km yüründü, 541 kalori yakıldı.
@AKovser bu ara menülerim 1200 kalori oluyor, cok mu yiyorum?
parti var mi parti hayirli yaslari olsun
Yediğin kadar da yakıyorsun ama birde böyle düşün
Ama öylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?